suni ağrıyla epidürel normal doğum doğum yapan varmı ?

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
48
Manisa
başlıktaki gibi arkadaş ların cvp larını bklyrm diyorlarki suni ağrıyla doğum gecikiyor lütfen bilgi verin delircem artık pisikolejim bozuldu epidürelle suni doğumu başlatsak nasıl olur bunu yaşayan varsa yazsssın lütfen allah rızası için

normal epidürel istedim ama doktor o anda bsaşka biri sezaryanda geldiyinolursa seni alamayız ebidürel için diyor yani doğum ağrısı geldiyindsuzum şuAN cok mutSUZUM ANNEM DİYER KIZIMI BAKMIYO HİÇ BENİM BAZEN İŞİM OLURYOR KİMSE İLGİLENMİYOR NE KAYNANAMDA HAYIR VAR NE DİYERİNDE BEN BUĞÜN AYIPTIR TÜY OLAYINA GİRDİM HAMLELER BENİ ANLAR ONLARDA HAMİLELİKTE COK ZOR OLUYOR İYİCE GERİLDİM Bİ SEVİNC YAŞADIM BU ĞÜN AMA BURNUMDAN GELDİ ALT TARAFI Bİ HALI ALDIK BUÜUN EVLENİRKEN ALAMAMIŞTIM İÇİMDE HEWP ACIYDI BU SEVİNDİ OKADARKİ OKADARDA ÜZÜLDÜM İŞTE

Ben 2010 yılında epiduralli normal doğum yaptım. suyum gelmişti ama hiç sancım yoktu, rahimde açılma da başlamıştı. bana suni sancı verdiler, rahim açılması 5 cm'i bulunca da epidural aldım, sonrası gayet rahattı. 1 saat içinde rahim gerekli olan 10 cm açıklığa ulaştı. Kısacası, suni sancının verdiği ağrı dışında bir anormallik, bir sıkıntı yaşamadım. doktorum bana epiduralin açılmayı hızlandırdığını da söylemişti. sancı yavaşlatsa bile epidural hızlandırıyor diye düşünebiliriz :)

Ben 2010 yılında epiduralli normal doğum yaptım. suyum gelmişti ama hiç sancım yoktu, rahimde açılma da başlamıştı. bana suni sancı verdiler, rahim açılması 5 cm'i bulunca da epidural aldım, sonrası gayet rahattı. 1 saat içinde rahim gerekli olan 10 cm açıklığa ulaştı. Kısacası, suni sancının verdiği ağrı dışında bir anormallik, bir sıkıntı yaşamadım. doktorum bana epiduralin açılmayı hızlandırdığını da söylemişti. sancı yavaşlatsa bile epidural hızlandırıyor diye düşünebiliriz :)

cvp a teşekürler sancının arısı dışında demişssin epidürellde sancı ağrı duylmaz diye biliyorum yanlışmı suyun gelmiş ve sunu ağrı vermişler benim durum hiç bu şekil durumyokken takılması söz konusu bende bundan uzarmı acaba diyorum teşekürler tekrar

Back
X