Suni sancı ile Doğum yapan var mı?

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
kızlar bugün 40+3 olduk bebeğimin hareketleri yavaşladı kontrolüm vardı bugün bebek daha kanala girmemiş sancım da çok yok doktor yarına yatış verdi. Suni sancı verecekmiş kendi sancım da 30-50 arasında gidip geliyor. Suni sancı ile Doğum yapanlar nasıldı hemen açılma oldu mu? Kanala girmemiş bebek suni sancıyla kanala girer mi??

Zaten sancıyla gitsende bildiğim kadarıyla suni sancı yinede veriyorlar. Ben öyle oldum.
Hurma ye bugun bol bol acılma yapar.
Korkulacak birşey yok sen hazırlıklarını yap bugun yürüyebildiğin kadar yürü.
Ben doğuma yürüyerek gitmiştim çok açılmıştı.
Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla sıhatle amin.

kızlar bugün 40+3 olduk bebeğimin hareketleri yavaşladı kontrolüm vardı bugün bebek daha kanala girmemiş sancım da çok yok doktor yarına yatış verdi. Suni sancı verecekmiş kendi sancım da 30-50 arasında gidip geliyor. Suni sancı ile Doğum yapanlar nasıldı hemen açılma oldu mu? Kanala girmemiş bebek suni sancıyla kanala girer mi??
Benim 4 santimlik acikligim vardi fakat sancim yoktu. 3 4 gun bekledik bunu ogrendikten sonra fakat yine sancim gelmemisti. Onun icin sunu sanci almistim. Yaklasik 3 3 bucuk saat icinde de dogumum olmustu. Ama bunlar kisiden kisiye degisecektir. Daha rahat bi dogumunuzda olabilir. Son gununuzde kendinizi strese sokmayin derim ben. Yarin bebeginiz yaninizda. Allah hepinize uzun omurler versin insallah

Almayan var mi niye sorsan ...acilma olmadigi zaman ya da yavas oldugunda veriyorlar

Zaten sancıyla gitsende bildiğim kadarıyla suni sancı yinede veriyorlar. Ben öyle oldum.
Hurma ye bugun bol bol acılma yapar.
Korkulacak birşey yok sen hazırlıklarını yap bugun yürüyebildiğin kadar yürü.
Ben doğuma yürüyerek gitmiştim çok açılmıştı.
Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla sıhatle amin.
Sağol canım inşallah çok çabuk kurtulurum bende hayırlısıyla insan bilmediği şeyden korkuyor korktuğuma değmez inşallah duan için sağol Allah razı olsun

Benim 4 santimlik acikligim vardi fakat sancim yoktu. 3 4 gun bekledik bunu ogrendikten sonra fakat yine sancim gelmemisti. Onun icin sunu sanci almistim. Yaklasik 3 3 bucuk saat icinde de dogumum olmustu. Ama bunlar kisiden kisiye degisecektir. Daha rahat bi dogumunuzda olabilir. Son gununuzde kendinizi strese sokmayin derim ben. Yarin bebeginiz yaninizda. Allah hepinize uzun omurler versin insallah
Amin Canım güzel temennin için hayırlısıyla inşallah bende kucağıma alırım benimde sancım yok açılmaya henüz bakmadı yarın bakacak inşallah açılmam vardır

Sağol canım inşallah çok çabuk kurtulurum bende hayırlısıyla insan bilmediği şeyden korkuyor korktuğuma değmez inşallah duan için sağol Allah razı olsun
bilmemek daha iyi emin ol.ilk dogumda ben anlamadim nasil dogdu..ikinci de sezaryen oldum.gercekten de unutulmasa yapilmaz.kadinlar guclu.sende basarirsin ins.saglikla buyur.

Bennnn bennnn 8 sene önce suni sancı ıle doğum yapmıştım off çok kötü oluyo valla insanın canından can cikiyo

bir saat sonra hastaneye yatışım yapılacak bakalım Allahtan hayırlısı bana da dua edin olur mu :anne:

Back
X