- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Lara6363737373737373
-
Açıkcası biz nipt test yaptırmıştık, bebek de normal görünüyodu, fakat benim kanama alanı vardı ve kanamalarım oluyodu, ben buna bağlı olduğunu düşünüyorum, şimdi de benim ve diğer bebek için risk yaratıyo-enfeksiyon riski, ne kadar bekliycem bilmiyorumAnomali durumu zaten sağlıklı olsa su bitmez böbrekler de sorun vardı gelişimi durdu bacaklarda sorun oluştu sizin peki nedir
İki tane mi var bebek biri mi sadece sıkıntılıAçıkcası biz nipt test yaptırmıştık, bebek de normal görünüyodu, fakat benim kanama alanı vardı ve kanamalarım oluyodu, ben buna bağlı olduğunu düşünüyorum, şimdi de benim ve diğer bebek için risk yaratıyo-enfeksiyon riski, ne kadar bekliycem bilmiyorum
Evet evet, aşılama yaptırmışdım, bu arada ben Baküdenim, ilk deneme pozitif ve ikiz gebelik,10 haftadan kanamalarım oluyodu,14cü haftada aniden suyum geldi kesem partlamışİki tane mi var bebek biri mi sadece sıkıntılı
Sperm dna hasarına bakıldı mı eşinizin sigara kullanımı var mı pcos var mı sizde aşılama tuttuEvet evet, aşılama yaptırmışdım, bu arada ben Baküdenim, ilk deneme pozitif ve ikiz gebelik,10 haftadan kanamalarım oluyodu,14cü haftada aniden suyum geldi kesem partlamış
Dna hasarına bakılmadı fakat hızı morfolojisi düşüktü gebelik olmuyodu doğal, bendd de amh yüksekti fakat yumurtlama sorunum yoktuSperm dna hasarına bakıldı mı eşinizin sigara kullanımı var mı pcos var mı sizde aşılama tuttu
Hızı ve hareketi düşükse bide dna hasarı varsa böyle oluyor gebelikler maalesefDna hasarına bakılmadı fakat hızı morfolojisi düşüktü gebelik olmuyodu doğal, bendd de amh yüksekti fakat yumurtlama sorunum yoktu
Hızı ve hareketi düşükse bide dna hasarı varsa böyle oluyor gebelikler maalesef
Hızı ve hareketi düşükse bide dna hasarı varsa böyle oluyor gebelikler maalesef
Fakat bizde bebekde sorun ypk ksese yırtıldı ve kanamam var( yine de bilmiyprumHızı ve hareketi düşükse bide dna hasarı varsa böyle oluyor gebelikler maalesef
Kese mi yırtıldı aa siz bebekte su bitti dediniz suyun bitmesi anomali sebebi benimde öyle bitmişti çünküFakat bizde bebekde sorun ypk ksese yırtıldı ve kanamam var( yine de bilmiyprum
Yok bende su gelişi ani oldu kesem yırtılmış,bebeğin hala kalbi atıyorKese mi yırtıldı aa siz bebekte su bitti dediniz suyun bitmesi anomali sebebi benimde öyle bitmişti çünkü
O zaman sizin bebekte sorun yok anladım kesede sıkıntı doğru muYok bende su gelişi ani oldu kesem yırtılmış,bebeğin hala kalbi atıyor
O zaman da rahimsel bir sıkıntı var seklaj yapılır hep yatmanız gerekiyor doktor ne dedi iki bebekte mi sıkıntılıYok bende su gelişi ani oldu kesem yırtılmış,bebeğin hala kalbi atıyor
Kanamam oluyodu zaten yatıyordum, fakat aniden su geldi, doktor enfeksiyon için tehlükeli durum dedi antibiotik başlatdı, diğeri de riske giriyor, bekleyelim dedi, olmazsa ikisini de doğurtacak her haldeO zaman da rahimsel bir sıkıntı var seklaj yapılır hep yatmanız gerekiyor doktor ne dedi iki bebekte mi sıkıntılı
Kaç haftalık şuan aynı kesedeler mi bebeklerKanamam oluyodu zaten yatıyordum, fakat aniden su geldi, doktor enfeksiyon için tehlükeli durum dedi antibiotik başlatdı, diğeri de riske giriyor, bekleyelim dedi, olmazsa ikisini de doğurtacak her halde
Evet ayrı keseler, 15 haftalık,1 hafta önce birinin suyu geldiKaç haftalık şuan aynı kesedeler mi bebekler
Benim 19.haftada suyum tamamen bitti. Aynı sizin gibi bebeğim sağlıklıydı kalbi de atıyordu ama maalesef sonlandırmak zorunda kalındı. 9.haftadan itibaren kanamalı geçiyordu daha sonra da enfeksiyon kaynaklı suyum bitti. Bir dil altı bir de vajinadan verilen hap ile sancı başlattılar 4-5 saat sonunda bir tane daha dil altı verdiler ondan sonra doğuma alındım bebek hemen geldi ama plasenta çıkmayınca narkoz verip temizlediler. Kendşnizi strese sokmayın lütfen. Bende çok korktum ama süreç bir şekilde ilerliyor Rabbim yardımcınız olsun umarım diğer bebeğiniz sizinle kalır ve sağlıkla doğarEvet ayrı keseler, 15 haftalık,1 hafta önce birinin suyu geldi
Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun,kendimi hazırlıyorum, fakat şu durumu yaşayan çoğu kişide kanama olduğunu duydum, demek bundan kaynaklBenim 19.haftada suyum tamamen bitti. Aynı sizin gibi bebeğim sağlıklıydı kalbi de atıyordu ama maalesef sonlandırmak zorunda kalındı. 9.haftadan itibaren kanamalı geçiyordu daha sonra da enfeksiyon kaynaklı suyum bitti. Bir dil altı bir de vajinadan verilen hap ile sancı başlattılar 4-5 saat sonunda bir tane daha dil altı verdiler ondan sonra doğuma alındım bebek hemen geldi ama plasenta çıkmayınca narkoz verip temizlediler. Kendşnizi strese sokmayın lütfen. Bende çok korktum ama süreç bir şekilde ilerliyor Rabbim yardımcınız olsun umarım diğer bebeğiniz sizinle kalır ve sağlıkla doğar
Ya şuan hamile olup kanama yaşayan o kadar çok insan varki ben hayret ediyorum eskiden de böyle miydi acaba hamilelikler? Yoksa yediğimiz içtiğimiz gıdalar, malum hastalığın aşıları mı sebep oldu bu duruma? Ama kanama yaşayıp sağlıkla doğuranlar da çok var. Doktorun bana söylediği şey kanama da keseye zarar vermiş olabilir enfeksiyon da olabilir dedi. 2 hafta kadar kanamam durmuştu birgün aniden fazla miktarda kanama oldu meğer suyum gelmiş..Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun,kendimi hazırlıyorum, fakat şu durumu yaşayan çoğu kişide kanama olduğunu duydum, demek bundan kaynakl
Çok haklısınız, ben de anlamıyorum, diğer insanlar rahat gidiyor geziyor,1 aydır yatağa mahkum şekilde kaldım,gebeliğimi de 2 yıl sonra aşılama ile almıştım.Bazen umutsuzluğa kapılıyorumYa şuan hamile olup kanama yaşayan o kadar çok insan varki ben hayret ediyorum eskiden de böyle miydi acaba hamilelikler? Yoksa yediğimiz içtiğimiz gıdalar, malum hastalığın aşıları mı sebep oldu bu duruma? Ama kanama yaşayıp sağlıkla doğuranlar da çok var. Doktorun bana söylediği şey kanama da keseye zarar vermiş olabilir enfeksiyon da olabilir dedi. 2 hafta kadar kanamam durmuştu birgün aniden fazla miktarda kanama oldu meğer suyum gelmiş..
Bende aynı durumdaydım hep yattım hareketlerim o kadar kısıtlıydıki resmen beynime işlemiş gebeliğim sonlandıktan sonra bile eğilme uzanma gibi hareketleri yaparken kendimi kötü hissediyorum. 2 yıl sonra kavuşmuşsunuz çok haklısınız umarım herşey çok güzel olur. Diğer bebeğinize kavuşma ihtimaliniz varsa umarım o ihtimal gerçek olurÇok haklısınız, ben de anlamıyorum, diğer insanlar rahat gidiyor geziyor,1 aydır yatağa mahkum şekilde kaldım,gebeliğimi de 2 yıl sonra aşılama ile almıştım.Bazen umutsuzluğa kapılıyorum
Çok az malesef ihtimal,belki de mümkün ama tıp öyle ilerlemedi, evet şu an bekliyorum ancakBende aynı durumdaydım hep yattım hareketlerim o kadar kısıtlıydıki resmen beynime işlemiş gebeliğim sonlandıktan sonra bile eğilme uzanma gibi hareketleri yaparken kendimi kötü hissediyorum. 2 yıl sonra kavuşmuşsunuz çok haklısınız umarım herşey çok güzel olur. Diğer bebeğinize kavuşma ihtimaliniz varsa umarım o ihtimal gerçek olurŞuan beklemede misiniz