Çok teşekkür ederim cevabınız içinSizin zaten 2 cm açılma olmuş suni sancı zor ama açılma çabuk oluyor benimde biraz açılmam olmuştu suni sancıyla normal doğum yaptım size suni sancıda olsa sezeryanla biter diyenler hiç açılma olmayanlardır bence denemeye değer sonrası gerçekten çok rahat oluyor
Bende39+3 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittiğimde 2 cm açıklığım olduğunu söyledi doktor, nişanımı da aldı. Sonrasında 2 gün boyunca nişanım ara ara birkaç kez gelmeye devam etti. Eğer haftaya cumaya kadar kendi sancın başlamazsa cuma günü yatışını yapalım dedi. Sanırım suni sancı ve sezeryan seçeneklerini sunacak. 2-3 haftadır doğumum başlasın diye yapmadığım şey kalmadı. 7. Katta oturuyorum asansör kullanmadım hiç, her gün yürüdüm, temizlik yaptım, ananas hurma yedim, ahududu yaprağı çayı içtim, özellikle dün baya zorladım 8 km yürüdüm 14 kat merdiven çıktım eve geldim pilates topunda zıpladım ama hala tık yokSizin doğumlarınız nasıl başlamıştı bana önerebileceğiniz bir şey var mı? Çevredeki herkes suni sancının çok zor olduğunu, kendi sancımdan daha çok sancı çekeceğimi ve sonunun hep sezeryanla bittiğini söylüyor. Ben de çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum, bu konuda tecrübeli ve doğum yapmış kişiler bana fikir verebilir misiniz ? Doktorum en fazla 40+1 e kadar bekletebileceğini söyledi, hem oğlum çok irileşti, hem bebeğin kaka yapma ihtimali doğuyor riske atmıyorum ben 40tan sonra dedi hem de kendisi kongreye gidecek başka doktorda doğum yapmak istemiyorum, doktoruma güveniyorum o yüzden ayın 24üne kadar bekleyebileceğiz en fazla. Açıklığın ilerlememe sebebini progestana bağlıyorum ben çünkü belki 20 hafta progestan kullandım, erken doğum riskim olduğu için. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar
Bende 1 cm açılmaya suni sanciyla doğum yaptım evet gerçekten çok zordu ama bebeğini kucağına aldıktan sonra rahatlıyorsun. Hemen ayaklanıyorsun. Sezeryan oyle değil sonrası çok kötü oluyor toparlanması zor39+3 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittiğimde 2 cm açıklığım olduğunu söyledi doktor, nişanımı da aldı. Sonrasında 2 gün boyunca nişanım ara ara birkaç kez gelmeye devam etti. Eğer haftaya cumaya kadar kendi sancın başlamazsa cuma günü yatışını yapalım dedi. Sanırım suni sancı ve sezeryan seçeneklerini sunacak. 2-3 haftadır doğumum başlasın diye yapmadığım şey kalmadı. 7. Katta oturuyorum asansör kullanmadım hiç, her gün yürüdüm, temizlik yaptım, ananas hurma yedim, ahududu yaprağı çayı içtim, özellikle dün baya zorladım 8 km yürüdüm 14 kat merdiven çıktım eve geldim pilates topunda zıpladım ama hala tık yokSizin doğumlarınız nasıl başlamıştı bana önerebileceğiniz bir şey var mı? Çevredeki herkes suni sancının çok zor olduğunu, kendi sancımdan daha çok sancı çekeceğimi ve sonunun hep sezeryanla bittiğini söylüyor. Ben de çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum, bu konuda tecrübeli ve doğum yapmış kişiler bana fikir verebilir misiniz ? Doktorum en fazla 40+1 e kadar bekletebileceğini söyledi, hem oğlum çok irileşti, hem bebeğin kaka yapma ihtimali doğuyor riske atmıyorum ben 40tan sonra dedi hem de kendisi kongreye gidecek başka doktorda doğum yapmak istemiyorum, doktoruma güveniyorum o yüzden ayın 24üne kadar bekleyebileceğiz en fazla. Açıklığın ilerlememe sebebini progestana bağlıyorum ben çünkü belki 20 hafta progestan kullandım, erken doğum riskim olduğu için. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar
Teşekkür ederim cevabınız içinBende
Bende 1 cm açılmaya suni sanciyla doğum yaptım evet gerçekten çok zordu ama bebeğini kucağına aldıktan sonra rahatlıyorsun. Hemen ayaklanıyorsun. Sezeryan oyle değil sonrası çok kötü oluyor toparlanması zor
Benim dogumumla birlikte 14 saat sürdü. İlk doğum olduğu için ebeler uyarmıştı uzun sürer diye . 5 6 cm açılmadan sonra suyum patladı o sıra ben ağrıları şiddetli bir şekilde hissettim ama hiç yerimde durmadım sürekli hareket ettim hareket ettikçe ağrılar azalıyor gerçektenTeşekkür ederim cevabınız içincumaya kadar gelmezse ben de suni düşünüyorum ilk olarak, kararımı verdim. Ne kadar sancı çektiniz acaba kaç saat sürdü tam açılmanız ?
Anladıım çok sağolun 4 günüm kaldı inşallah en hayırlısı olurBenim dogumumla birlikte 14 saat sürdü. İlk doğum olduğu için ebeler uyarmıştı uzun sürer diye . 5 6 cm açılmadan sonra suyum patladı o sıra ben ağrıları şiddetli bir şekilde hissettim ama hiç yerimde durmadım sürekli hareket ettim hareket ettikçe ağrılar azalıyor gerçekten
Suni sancı gerçekten zor ama dayanılmayacak kadar değil ben suni sancı verildikten 3.5 saat sonra doğum yaptım ama bebeğim kordona dolanmıştı o nedenle geç doğdu yoksa açılmam ilk 1 saat içinde olmuştu. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı sizde hiç korkmayın benimde ilk doğumumdu bende çok korkuyordum ama şimdi iyiki böyle olmuş diyorum.Çok teşekkür ederim cevabınız içinBen de aslında denemek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tabiki ilk doğumum olacak. Sancı nasıldı dayanılamayacak gibi miydi ve kaç saat çektiniz sancınızı ?
Sağlıkla kucağınıza alin inşallah bende 40+1 de normal cok istedim suni verdiler ama gram o agriyi hissetmedim hemsıreler cok sasirdi ara ara gelip yukselttiler ama açilma olmayinca mecbur sezeryana alındım. Bazen olmayinca olmuyor benim sansim suni acisisini hiç cekmedim ama suni sancisini cekip sezeryana alinanlarda var o yüzden bunu siz kendiniz düşunup karar vermeniz lazim39+3 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittiğimde 2 cm açıklığım olduğunu söyledi doktor, nişanımı da aldı. Sonrasında 2 gün boyunca nişanım ara ara birkaç kez gelmeye devam etti. Eğer haftaya cumaya kadar kendi sancın başlamazsa cuma günü yatışını yapalım dedi. Sanırım suni sancı ve sezeryan seçeneklerini sunacak. 2-3 haftadır doğumum başlasın diye yapmadığım şey kalmadı. 7. Katta oturuyorum asansör kullanmadım hiç, her gün yürüdüm, temizlik yaptım, ananas hurma yedim, ahududu yaprağı çayı içtim, özellikle dün baya zorladım 8 km yürüdüm 14 kat merdiven çıktım eve geldim pilates topunda zıpladım ama hala tık yokSizin doğumlarınız nasıl başlamıştı bana önerebileceğiniz bir şey var mı? Çevredeki herkes suni sancının çok zor olduğunu, kendi sancımdan daha çok sancı çekeceğimi ve sonunun hep sezeryanla bittiğini söylüyor. Ben de çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum, bu konuda tecrübeli ve doğum yapmış kişiler bana fikir verebilir misiniz ? Doktorum en fazla 40+1 e kadar bekletebileceğini söyledi, hem oğlum çok irileşti, hem bebeğin kaka yapma ihtimali doğuyor riske atmıyorum ben 40tan sonra dedi hem de kendisi kongreye gidecek başka doktorda doğum yapmak istemiyorum, doktoruma güveniyorum o yüzden ayın 24üne kadar bekleyebileceğiz en fazla. Açıklığın ilerlememe sebebini progestana bağlıyorum ben çünkü belki 20 hafta progestan kullandım, erken doğum riskim olduğu için. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar
Sonrası niye çok kötü diyorsunuz ki? Belki bu arkadas sezaryenle doğuracak açılamayacak?Bende
Bende 1 cm açılmaya suni sanciyla doğum yaptım evet gerçekten çok zordu ama bebeğini kucağına aldıktan sonra rahatlıyorsun. Hemen ayaklanıyorsun. Sezeryan oyle değil sonrası çok kötü oluyor toparlanması
Hayir eger bi tercih hakkı varsa normal dogum kolaylık demek istiyorumSonrası niye çok kötü diyorsunuz ki? Belki bu arkadas sezaryenle doğuracak açılamayacak?
Benim sezaryen idi. Bebek kanala doğru giremiyordu. Çok da hızlı toparlandım. Hiç korkmayın. Kolaylıkla olsun insallah hangisi olacaksa.
Yoo onla ilgili de bi ton komplikasyon sayabilirim burda. Zorluk nasipte varsa hepsinde yaşanıyo.Hayir eger bi tercih hakkı varsa normal dogum kolaylık demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?