Merhaba... 40. haftamdayım bugün doktora gittim, normal doğumu bekliyoruz ama kızımın maalesef henüz gelmeye niyeti yok doktorumda bebişi riske atmamak için 41. haftaya sezeran günü verdi.. (1 hafta sonrasına eğerki gelmezse kendiliğinden)... direk sezeryan yerine suni sancı ile normal doğumu düşündüm doktorum onaylamadı, bebeğide senide sıkıntıya sokmayalım dedi.. ama kafam karışık.. siz ne düşünüyorsunuz? aynı şeyi yaşayıp suni sanci ile doğumu gerçekleşen varmı????
o anda neler olur bilemiyorum ama bazı suni sancıyla doğum yapanlar çok memnun kimside ömrümden ömür gitti diyor.anlamadım bu işi valla..hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun gerisi mühim değil
o anda neler olur bilemiyorum ama bazı suni sancıyla doğum yapanlar çok memnun kimside ömrümden ömür gitti diyor.anlamadım bu işi valla..hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun gerisi mühim değil
ne güzel istediğin gibi normal dogum yapmışsın.. darısı benim basıma.. belkide kuzusum kendiliğinden gelir.. senin kendi sancıların gelmiş.. benimde öyle olsa kesin suni sancı tercih ederim ama hiç sancım açılmam yokken suni sancidan cok korkuyorum.. bide pisikolojik sezeryandan daha cok canını yakarak doguracakmısım gibi oluyorum bebeğimi.. allahım saglıkla kucagıma almayı nasip etsin artık başka birsey istemiyorum
Suni sancıyla doğum yapmış biri olarak Çok ağrılı bi yöntem olmadığını söyleyebilirim normal doğum sancıları nın süresini hızlandıran bi yöntem... Şimdi de 40+3 günlük hamileyim.... Hala tık yok sancı işaret su hiçbişey yok Ama 20 gündür 2 cm le geziyorum... Bekliyoruz Bende hep evde başlasın diyordum ama olmicak heralde Yarın yine kontrol var Sanırım suni deneyeceğiz artık Bende daha bi tecrübeli olarak yazarım......
canım 42 haftam dolmasına rağmen ne açılmam vardı ne de sancım, doktor suni sancının biraz da olsa açılmanın olduğu zamanlarda işe yaradığını söyledi, olan açılmayı hızlandırırmış, fakat açılma olmadan verilirse bebeği çok yorarmış o yüzden bana sezaryeni önerdi, suni sancı ile normal doğum yapmak istesen bile yarıda seni sezaryene alabiliriz demişti, riske atmadım sezaryen oldum, pişman da değilim, epidural sezaryenle keyifli bir doğum yaşadım.
canım 42 haftam dolmasına rağmen ne açılmam vardı ne de sancım, doktor suni sancının biraz da olsa açılmanın olduğu zamanlarda işe yaradığını söyledi, olan açılmayı hızlandırırmış, fakat açılma olmadan verilirse bebeği çok yorarmış o yüzden bana sezaryeni önerdi, suni sancı ile normal doğum yapmak istesen bile yarıda seni sezaryene alabiliriz demişti, riske atmadım sezaryen oldum, pişman da değilim, epidural sezaryenle keyifli bir doğum yaşadım.
ama epiduralini yapan doktor çok önemli, araştır lütfen, benim doktorum çok iyiydi, epiduralim de çok rahat oldu , sorunsuz bir şekilde halloldu çok şükür.
Bende suni sanci denemistim ama maalesef rahim sadece 1,5 cm acildigi icin mecburen sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldim ne kötü bir durum hem sanci cekiyorsunuz hemde sezeryan oluyorsunuz