suni sancı mı ? sezeryan mı?

sibush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
1.132
4
66
İzmir
Merhaba... 40. haftamdayım bugün doktora gittim, normal doğumu bekliyoruz ama kızımın maalesef henüz gelmeye niyeti yok:( doktorumda bebişi riske atmamak için 41. haftaya sezeran günü verdi.. (1 hafta sonrasına eğerki gelmezse kendiliğinden)... direk sezeryan yerine suni sancı ile normal doğumu düşündüm doktorum onaylamadı, bebeğide senide sıkıntıya sokmayalım dedi.. ama kafam karışık.. siz ne düşünüyorsunuz? aynı şeyi yaşayıp suni sanci ile doğumu gerçekleşen varmı????

o anda neler olur bilemiyorum ama bazı suni sancıyla doğum yapanlar çok memnun kimside ömrümden ömür gitti diyor.anlamadım bu işi valla..hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun gerisi mühim değil

o anda neler olur bilemiyorum ama bazı suni sancıyla doğum yapanlar çok memnun kimside ömrümden ömür gitti diyor.anlamadım bu işi valla..hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun gerisi mühim değil

Aynen canım sana katılıyorum.Benım bebegım de 41+5de gelmıs dogum kagıdımda oyle yazıyordu.Ben 41 e yenı gırdık sanıyordum.3unde gelmesı gerekırken gelmedı ve 8ınde sunı sancı denenecektı,sunı sancı olmazsa sezeryana alınacaktı ama 7sınde kendılıgınden geldı bebegım.ohcanımadeysın arkadasım da bılır habıre doguramadım dıye yazıyordum foruma :))) Ben normal dogum ıstıyordum normal de oldu şükürler olsun rabbime.Bana sorarsan sunı sancı mı sezeryan mı dıye kesınlıkle sunı sancı derım.Tabı herkesın dusuncesı ayrıdır.Ben kendı sancımla gıttım doguma ama acılmayı hızlandırmak ıcın sunı sancı serumu takıldı,ınan sadece son yarım saat acı cekıyorsun.Ama tabı bebegın kılolu ıse senın bır saglık sorunun varsa tabıkı doktorunu dınlemelısın canım.hayırlı dogumlar sımdıden

ne güzel istediğin gibi normal dogum yapmışsın.. darısı benim basıma.. belkide kuzusum kendiliğinden gelir.. senin kendi sancıların gelmiş.. benimde öyle olsa kesin suni sancı tercih ederim ama hiç sancım açılmam yokken suni sancidan cok korkuyorum.. bide pisikolojik sezeryandan daha cok canını yakarak doguracakmısım gibi oluyorum bebeğimi.. allahım saglıkla kucagıma almayı nasip etsin artık başka birsey istemiyorum

benimde ilk çocuğumda 1 haftam geçmişit ve sancı falan birşey yoktu.

12 saat suni sancı çektim ama inanın ameliyat ağrısı daha kötü.yinede herkeste farklı olabiliyor.

hakknızda ne hayırlıysa o olsun..

Suni sancıyla doğum yapmış biri olarak Çok ağrılı bi yöntem olmadığını söyleyebilirim normal doğum sancıları nın süresini hızlandıran bi yöntem... Şimdi de 40+3 günlük hamileyim.... Hala tık yok sancı işaret su hiçbişey yok Ama 20 gündür 2 cm le geziyorum... Bekliyoruz Bende hep evde başlasın diyordum ama olmicak heralde Yarın yine kontrol var Sanırım suni deneyeceğiz artık Bende daha bi tecrübeli olarak yazarım...... :15:

benimde ilk çocuğumda 1 haftam geçmişit ve sancı falan birşey yoktu.

12 saat suni sancı çektim ama inanın ameliyat ağrısı daha kötü.yinede herkeste farklı olabiliyor.

hakknızda ne hayırlıysa o olsun..

düzeltme yapayım.12 saat sancıdan sonra ameliyata alındım..inanın ameliyat ağrısı daha kötü

canım 42 haftam dolmasına rağmen ne açılmam vardı ne de sancım, doktor suni sancının biraz da olsa açılmanın olduğu zamanlarda işe yaradığını söyledi, olan açılmayı hızlandırırmış, fakat açılma olmadan verilirse bebeği çok yorarmış o yüzden bana sezaryeni önerdi, suni sancı ile normal doğum yapmak istesen bile yarıda seni sezaryene alabiliriz demişti, riske atmadım sezaryen oldum, pişman da değilim, epidural sezaryenle keyifli bir doğum yaşadım. :49:

canım 42 haftam dolmasına rağmen ne açılmam vardı ne de sancım, doktor suni sancının biraz da olsa açılmanın olduğu zamanlarda işe yaradığını söyledi, olan açılmayı hızlandırırmış, fakat açılma olmadan verilirse bebeği çok yorarmış o yüzden bana sezaryeni önerdi, suni sancı ile normal doğum yapmak istesen bile yarıda seni sezaryene alabiliriz demişti, riske atmadım sezaryen oldum, pişman da değilim, epidural sezaryenle keyifli bir doğum yaşadım. :49:

geçmiş olsun.benim ilki genel anesteziydi..
epidural benim de kafama yattı.riskleri olsa da diğerine göre daha rahatmış.

geçmiş olsun.benim ilki genel anesteziydi..
epidural benim de kafama yattı.riskleri olsa da diğerine göre daha rahatmış.

ama epiduralini yapan doktor çok önemli, araştır lütfen, benim doktorum çok iyiydi, epiduralim de çok rahat oldu , sorunsuz bir şekilde halloldu çok şükür.

herkesin bünyesi ağrı eşiği farklıdır..ben suni sancıyla yaptım..ağrım falan yoktu 2 cm açıklık vardı ama benim için felaketti diyebilirim..

Bende suni sanci denemistim ama maalesef rahim sadece 1,5 cm acildigi icin mecburen sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldim ne kötü bir durum hem sanci cekiyorsunuz hemde sezeryan oluyorsunuz

Back
X