Suni sancı nasıl bişey?

buket20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
75
1
36
İzmir
Arkadaşlar merak ediyorum kimle konuştuysam onun çok kötü olduğunu kendi sancının gelmesinin daha iyi olduğunu söylüyor dayanabilirmiyim sizce
tecrübeli olanlar anlatabilirmi?

Kendı sancın gelırse sorun yok.ama sunı sancı kadar berbatı yok benım normal sancım geldı ama cocuk cıkmadı sonra sancılarımı cogalttılar sunı ıle gene gelmedı cocuk.resmen benı öldurun dıe hastaneyı ınnettm 10 saat sancıyla ugrastım sonunda sezaryana aldılar tabı herseyden beterı sezaryan sonrası.cok acı cekıyosun su bıle vermıolar

merhaba ben ebeyim.gecen hazıran ayındada dogum yaaptım.normal ıcın denedık olmadı sezaryen oldum.evet sunı sancı zor ama acılmayı hızlandırıyor.bende sunı sanı aldım ve cok zordu. sezaryen oldum ama sezaryenden sonra hemen kalktım cokda agrım olmadı.agrı kesıcı serumda verıyolar zaten ıgnede yapıyorlar. genelde dogum basladıgında hemen hastaneye gıdersen sancı takıyorlar ama evde acılmayı beklersen kendı sancınla dogurusun.tabıı herşeyın normal seyretmesı lazım.benım suyum geldı hastaneye gıttım nabzım cok yuksektı.acılma yoktu.ertesı gun oglen sezaryen oldum bunun 4 saatıde sunı sancıydı ama olmadı.umarım yardımcı olmusumdur.bende yenı katıldım.hamılelıgımdede bu sıte cok yardımcı oldu bana.

Back
X