• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aniden geri çekilmek

Öyle yapıp evlenip hala durulmayan bir tipe de rastladım maalesef. Kızın sosyal medyasını bulsam söyleyecektim de kızın hesabını bulamadım. Evlenip yine dışarıya bakıyorlar :(
Tek Eşli vs. Çok eşli: İnsanlar Hangisi (Link)
Bugün bu videoyu dinledim aslında erkeklerin penisinin şekli itibariyle "çok eşli" canlılara kategorisindeymiş.

Erkekleri tek eşli olsalarmış penislerinin şekli "ördeklerin ki gibi bir önceki erkeğin spermini çıkaracak şekilde tirbuşon gibi" olmalıymış

Normalde beyin ve değerler prensibi; evrimi bastırabilir fakat bunlar "çevrelerine göre" kişiliklerini giyip çıkardıkları için değerleri oluşmamış oluyor o yüzden evrimsel tutkuları ve içgüdüsel dürtülerini kontrol edemiyorlar.

Elde zaten biri var, onunla olup olmama durumuna göre hareket edecekmiş gibi bi vibe aldım.

Ayrıca madem düşünmek istiyorsa, kaygıları varsa vsvs, konuyu neden arkadaşına o açıyor?

Böyle ıvır zıvır erkekler için kafa yormasın, evlenecek adam ya da evlilik fikrini ortaya atan erkek Asena gibi kıvırıp durmaz.

Elde zaten biri var, onunla olup olmama durumuna göre hareket edecekmiş gibi bi vibe aldım.

Ayrıca madem düşünmek istiyorsa, kaygıları varsa vsvs, konuyu neden arkadaşına o açıyor?

Böyle ıvır zıvır erkekler için kafa yormasın, evlenecek adam ya da evlilik fikrini ortaya atan erkek Asena gibi kıvırıp durmaz.
bildiğimiz kadarıyla son ilişkisi çok uzun zaman önce olmuş

Kızın cinsellik hakkında bakış açısı karşı tarafın bakış açısıyla aynı olmayabilir. İki yönlüde düşünülebilir çok özgürse kendi açısına uygun gelmemiş olabilir , çok mutasıpsa aradığını bu olmayabilir . Eğer karşı tarafın cinsel tecrübesi yoksa korkmuş olabilir varsa da korkmuş olabilir .

Ama benim bildiğim sıkı çevresi olupta kendi onlardan farklı olan tipler duvardan duvara bir libidoya sahip ve tenhada yüzü görünmeyen her kadını havada karada götürmeye niyetli oluyorlar yeterki ortak çevreleri olmasın veya aileden korkusu yoksa. Muhtemelen ortak tanıdıklar yüzünden istememiştir

Ama şöyle diyeyim erkeklerin çoğunun kafasında daha ergenlikten evlenecekleri kız hakkında profil oluyor . Sadece kapalı veya açık hedefi olan birisi bile dünyanın en güzel ama kapalı/açık kuralına uymayan birini 3 ay çıksa bile kendi kafasında bahaneler oluşturarak, gerek telefonu karşı tarafın çalsa bile kafasında bu kız başkalarıyla görüşüyor diyerek, yapılacak tüm saygısızlıkları yaparak , saatlerce bekleterek , yalan söyleyerek, göz göre göre sosyal medyada milletle ekleşerek sürüm sürüm süründürür yinede bırakır.

O yüzden asla evrimsel olarak görür görmez heyecanlanmayan dibi düşmeyen adeta bütün hormonları salgılanıp her buluşmada heyecanlandığı aleni olmayan biriyle asla olmaz çünkü hem tipi değilsinizdir ya da tipi olsan bile kafasında kurallar yaratıyordur o yüzden soğuk kanlıdır .

Arkadaşına söyle mutlaka aile, iş, görüş olarak dengini bulsun. Karşı tarafın halen yüzü kızaran utanabilen biri olmasına da ayrıca dikkat etsin.
aslında muhafazakardan kastım çevresel muhafazakarlık. yoksa çocuk o tanıma uymuyor bence. alkol de alıyor, cinsel ilişkisi de olmuş. ipsiz sapsız biri değil ama. baya yüksek lisanslı iyi pozisyonda çalışan biri.
arkadaşımın da cinsel ilişkileri oldu. çocuğun bir anda yazıp sonra düşünmek istemesi çok ilginç

İlk başta evlilik düşünüyorum diyerek istediği ortamı hazırlamak istemiştir!
Düşünmem gerekiyor diyerek de, başka biri vardır. Ona da aynı oltayı sallayacaktır. eğer yemezse geri dönecektir.

başta bir anda çocuk ilgi gösterdi. buluşur buluşmaz evlilik ilişki demiş. birkaç gündir de konuşuyorlardı. cinsel mesajlaşmalar da olmuş fakat aynı gün düşünmem lazıma geldi konu
iyi de buluşur bulusmaz evlilik ciddi iliski diyen insandan bir cacık olmaz ki zaten
kadini da tanimiyor etmiyor, huyunu suyunu ailesini vs bilmiyor ama cok ciddi😅
evde kaldim korkusunda kizlar reddedemesin diye ayak yapiyor bu sene 10 kadinla tanissin onuyla da aha böyle ciddi olur

iyi de buluşur bulusmaz evlilik ciddi iliski diyen insandan bir cacık olmaz ki zaten
kadini da tanimiyor etmiyor, huyunu suyunu ailesini vs bilmiyor ama cok ciddi😅
evde kaldim korkusunda kizlar reddedemesin diye ayak yapiyor bu sene 10 kadinla tanissin onuyla da aha böyle ciddi olur
önceden tanışıyorlar aslında arkadaşlardı. sık görüştükleri söylenemez ama aile yapılarını az çok biliyorlar

Daha ilk buluşmalar da evlilikten söz eden, hızlı aşk bombardımanı yapan, ağzı iyi laf yapan erkeklerle buluşan kadınlar max bir iki hafta sonra terk ediliyor. Arkadaşınızda aynı şeyi yaşıyor.
Üzülmekten korkuyorum, biraz düşünmem gerek gibi laflar söyleyerekte oylamak istiyor. Sakın arkadaş kalmak yada süre vermek gibi hatalar yapmasın. 'Özgünüm birini beklemeyi yada görüştüğüm kişiyle arkadaş kalmak gibi bir prensiplerim yok. Bu yüzden seninle farklı bir düzeyde ilişki sürdüremem' diyip kibarca bay bay diyecek. Bu adamların anladığı tek dil bu.

ileride duyguların artmamasından korkuyormuş ama arkadaşım ısrarcı davranıyor
İleride dıygularımın artmamasından korkuyorum mu Şöyle antin kuntin cümlelerin üzerine arkadaşınızla oturdunuz gerçekten analiz mi yapıyorsunuz. Adam şu an ya yedek flörtlerle flörtte ya da osura osura uyuyordur biz de burda adamın neden geri çekildiğini analiz ediyoz hayata bak be shskdbd

İleride dıygularımın artmamasından korkuyorum mu Şöyle antin kuntin cümlelerin üzerine arkadaşınızla oturdunuz gerçekten analiz mi yapıyorsunuz. Adam şu an ya yedek flörtlerle flörtte ya da osura osura uyuyordur biz de burda adamın neden geri çekildiğini analiz ediyoz hayata bak be shskdbd
konuşmaya devam ediyorlar aslında

Neden geri cekildiğinin bir önemi varmı netice itibariyle kaçanı kovalamayacaginiza göre konu sahibinin arkadaşı sevinsin hayatini ilerde kisitlayack elalem ne der bunu giyme şunu giyme kapansan iyi olur diyecek birinden kurtulmuş kendinize kendiniz gibi birilerini bulun adam akilliumis en azından ilerde olacak sorunları görüp uzaklaşmış sizde anlayış gosterp uzaklasin yani konu sahibinin arkadaşı

ileride duyguların artmamasından korkuyormuş ama arkadaşım ısrarcı davranıyor
Adam açık açık söylemiş. Daha ne diyebilir? Bir erkek baştan bir kadını istemezse yüz yıl geçse bile sonuç değişmez, belki adam kendini ikna eder bir süre ama kafasındaki kişiyi bulana kadar. Arkadaşınız boşuna zaman kaybediyor yani.
İlk adımı atıp mutlu olan kadınlar vardır ama azınlıktadır.

Muhafazakar ve cinsellik kelimeleri aynı cümlede olunca kızılcık şerbeti Fatih canlanıyor gözümde.
Cidden muhafazakar olsa konu cinsellik semalarında gezmezdi

aslında muhafazakardan kastım çevresel muhafazakarlık. yoksa çocuk o tanıma uymuyor bence. alkol de alıyor, cinsel ilişkisi de olmuş. ipsiz sapsız biri değil ama. baya yüksek lisanslı iyi pozisyonda çalışan biri.
arkadaşımın da cinsel ilişkileri oldu. çocuğun bir anda yazıp sonra düşünmek istemesi çok ilginç
Ya bu gözler neler gördü başka bir üyeninde dediği gibi bu tipler ailenin isteği ve kendi isteği arasında kalıp ailenin istediğini seçiyor en sonunda. Sonra mutsuz evlilikler aldatmalar ohoo… Ve çevresi muhafazakar ama kendisi muhafazakar olmayan tipleri çok gördüm. Hepsi de böyle eğitimli, aileden ayrı yaşayan kişilerdi.

Back
X