Doğuma Hazırlık SUNİ SANCI??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prenses444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
892
346
40
Kızlar kendi sancısı olmayip suni sanci alanlar doğum hikayelerini paylaşirlarsa sevinirim suni sanci nasil bir şey???

Bana gecen sene dogumumda sagolsun drum suni sanciyla kendi sancin ayni dedi bende kanip suni sanciyla normal dogum yaptim.5 saatte dogurdum ama suni sanci kesinlikle tavsiye etmem kendi sancinla alakasi yokmus dur durak bilmeyen duz duvara tirmandiran bir aci bir daha tovbe

Bana gecen sene dogumumda sagolsun drum suni sanciyla kendi sancin ayni dedi bende kanip suni sanciyla normal dogum yaptim.5 saatte dogurdum ama suni sanci kesinlikle tavsiye etmem kendi sancinla alakasi yokmus dur durak bilmeyen duz duvara tirmandiran bir aci bir daha tovbe

Cok korouttun beni ama tecruben icin tesekkurler ...

Cok korouttun beni ama tecruben icin tesekkurler ...
Ya uzuldum simdi :KK43: Ben suan diyorumki keske kendi sancimi bekleseydim suni sanci bir secenek degil yani dogumdan once degil sonra arastirdim bunu malesef.Ha dogumda sorun oldu mu hayir cabucakta dogurdum.Etrafimda kendi sancisiyla dogum yapanlar ara ara gelen sanciyla nefes aldiklarini kendi sancinin bu kadar zor olmadigini soyledi.Ama her bunye farkli tabi..

40.haftam dolduğunda sezaryen istemediğim için verecek:KK43:

Canım ben bebeğimi sezaryenle doğurdum gün boyu 3-4 dk ya inen sancıları da çektim ama rahmimde perde varmış meğerse doğmadı sezaryen oldum.. ama ilk bebeğim kürtaj olmuştu gelişmediği için.. O zaman vermişlerdi bana.. Gerçekten berbat bişi.. Düz duvara tırmanası geliyor insanın.. Ben bir de kasıldım ellerim ayaklarım kaskatı oldu oksijen felan verdiler.. Yani bence kendi sancını bekle bu arada da sık sık kontrole git... Benim arkadaşım kendi sancısını bekledi sık kontrole gitti nerdeyse her gün.. 42. haftada normal doğurdu suni sancısız.. Hiç sancı yokken verilmesi zaten hiç doğru değil.. Yine kendi sancın az da olsa başlasa hadi diyeceğim doğumu hızlandırıyor ama hiç sancın yokken vücut strese giriyormuş.. Ben de beklemeni tavsiye ederim tabi muhakkak sık kontrole gitmenle..

Ya uzuldum simdi :KK43: Ben suan diyorumki keske kendi sancimi bekleseydim suni sanci bir secenek degil yani dogumdan once degil sonra arastirdim bunu malesef.Ha dogumda sorun oldu mu hayir cabucakta dogurdum.Etrafimda kendi sancisiyla dogum yapanlar ara ara gelen sanciyla nefes aldiklarini kendi sancinin bu kadar zor olmadigini soyledi.Ama her bunye farkli tabi..

Valla sanci manci beklemek stemiyorum. Sezercikle alsinlar :) korkuyorum ben...

Canım ben bebeğimi sezaryenle doğurdum gün boyu 3-4 dk ya inen sancıları da çektim ama rahmimde perde varmış meğerse doğmadı sezaryen oldum.. ama ilk bebeğim kürtaj olmuştu gelişmediği için.. O zaman vermişlerdi bana.. Gerçekten berbat bişi.. Düz duvara tırmanası geliyor insanın.. Ben bir de kasıldım ellerim ayaklarım kaskatı oldu oksijen felan verdiler.. Yani bence kendi sancını bekle bu arada da sık sık kontrole git... Benim arkadaşım kendi sancısını bekledi sık kontrole gitti nerdeyse her gün.. 42. haftada normal doğurdu suni sancısız.. Hiç sancı yokken verilmesi zaten hiç doğru değil.. Yine kendi sancın az da olsa başlasa hadi diyeceğim doğumu hızlandırıyor ama hiç sancın yokken vücut strese giriyormuş.. Ben de beklemeni tavsiye ederim tabi muhakkak sık kontrole gitmenle..
İnşallah kendi sancim gelir :KK43:

benım de bebegim suni sancyla geldı suyum gelmıstu sen bekleye bilırsın 41. haftayı ama cok kötu degildi belkı az verduler bulmıyorum

Aynen Katılıyorum arkadaşa

suyum gelınce mecbur verdiler baslasın dıgum dıye ama aralıklıydı kendı sancım gibi naptılar bılmıyorum aslunda bilgılendırmelerı gerek

Bende senle aynı fikirdeyim eğer kendi sancim olmazsa suni sancı istemiyorum çok korkuyorum suni sancı dan doktoruma da söyledim hiç sancin ve açılman olmazsa vermem dedi

Ya suni sanci kendi sancindan bile betermis, arkadasim oluyorum sandim dedi bana, oldurun beni diye bagirmis :KK43:(((

Ben her halukarda sezeryan istiyorum. Normal doguramam yok yani :KK57:

Ya suni sanci kendi sancindan bile betermis, arkadasim oluyorum sandim dedi bana, oldurun beni diye bagirmis :KK43:(((

Ben her halukarda sezeryan istiyorum. Normal doguramam yok yani :KK57:

Bir hafta once arkadasim dogum yapti oda ayni seyi soyledi inla konusana kadar normal olyrsa kesin diyordum ama simdi acabalarim var Allah yardimcimiz olsun sag salim doguralim insaalah

Valla canım korkutmak istemezdim ama neyle karşılaşacağını da bilmen lazım benim 40.haftamdı son günden bir gün önce kontrolde 4 cm açılmam var diye suni sancı takılmıştı ve en çok korktuğum şeyde oydu doktoruma hep normal istediğimi söylemiştim o yüzden almak zorundaydım çünki en ufak sancım yoktu.tarif edilecek bir acı deil ama ben şöyle tarif edebilirim karnıma ve kasıklarıma aşağıya baskı yaparak milyonlarca iğne saplıyorlarmış gibi kendini çaresiz hissettiren etrafındaki kimseyi düşünemediğin bir sancı.Rabbim sana kendi sancınla doğurmayı nasip etsin ben bebeğin kalp atışları yavaşladığı için 7 cmlik açılmadan sonra acil sezeryana alınmıştım bazen hiç birşey planlandığı gibi gitmiyor maalesef heleki dogumda bi avazda diyim sana :KK66:

X