Doğuma Hazırlık Suni sancidan korkuyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
Pazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.

Canım kendi sancın gelene kadar beklesen olmaz mı..
En azından 41 hafta olana dek bekleseydin keşke..

Bebek hazır olunca zaten doğum oluyo.
Ama suni sancıdanda hiç korkma gecen gün arkadaşım suni sancı verdiler doğum için normal sancı gibiydi dedi bence bu senin acı hassasiyetine bağlı.. korkularını yen inan ki doğum korkulacak bişey değil bende oğlumda senin gibi çok korkarak gittim çıkınca dedim bu muymuş doğum.. inşallah seninde kolay gececek merak etme bol bol dua et.

Eşimin izni biticek biran once olsun istiyorum. Acı esigim yüksektir ama nasıl bişey bilmiyorum

Bende aynı durumdayım 41+2 deyım.
Pazartesi dr gidicem ya suni sancı için gün verecek yada direkt yatış yapılacak.
Benim ikinci doğumum ama kızım 40+6 da 3850 gramdı.
Bu kızım daha 39 da 3470 gramdı ve dr 2 doğum diye catı muayınesi yapmadı cok buyuk olursa doğura bilirmiyim bilmiyorumda.

Benim 41+3 te kendi sancım geldi suni sancı almadım sadece doğum anında ıkınırken verdiler daha güçlü ıkınma hissi olsun diye .biraz daha bekleyebilirsiniz aslında .bana da doktorum 40 haftayı doldurunca suni sancıyla doğumu başlatırız dedi yok riskli kakasını yiyebilir falan dedi ben kabul etmedim çok şükür bi sorunda olmadı çünkü 42 haftaya kadar normal sayılıyor .kendi sancını bekleyebilirsen çok iyi olur çünkü bildiğim kadarıyla suni sancıda ara olmuor fazla kendi doğal sancında sancı gelip gittiği için arada nefes alabiliyorsun.ama sana tavsiyem ne olursa olsun korkma normal yap .normal doğumun sonunda ki rahatlık başka bişeyde yok bebek çıkınca bütün acıların bitiyor bi anda kendinle gurur duyuyorsun başardım diye .hemen ayağa kalkabiliyorsun hiçbirşey olmamış gibi hele o bebeği kucağına vermeleri o anda tarifsiz duygular yaşaman lazım .

Pazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.
Bende aynı durumdayım ve suni sancıyı bildiğim için daha çok korkuyorum salı günü 41 bitecek

Bende sancı olmadan 3 4 cm açılma oldu sancım gelmedi.doktor suyu patlattı o dakikadan sonra sancım geldi ve 10 cm kadar açıldı su geldikten sonra ve dikişsiz normal dogum yaptım kolaylıkla.Belki gelecektir sancınız sizinde

Back
X