Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yavruna kavuşacağın ana odaklan gerisini Allah hallediyor merak etme..sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Eşimin izni biticek biran once olsun istiyorum. Acı esigim yüksektir ama nasıl bişey bilmiyorum
Bende aynı durumdayım ve suni sancıyı bildiğim için daha çok korkuyorum salı günü 41 bitecekPazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.
Canim senin epudural alman neden mumkun değil cok özel değilse söyleye bilirmisin acaba??Bende aynı durumdayım ve suni sancıyı bildiğim için daha çok korkuyorum salı günü 41 bitecek
Canim senin epudural alman neden mumkun değil cok özel değilse söyleye bilirmisin acaba??![]()
ım ne yapdım doğurdunmu yoksa. Ben kızımı kendi sancımla bu gün kucağma aldımDevlet hastanesi öyle bir seçenek bile yok malesef
niza canım cok sagolYaaaaaaa canim benim nasil mutlu oldum bende dogurmus gibi. Darisi basimiza artikkayramberamveram .