- 6 Mart 2018
- 3.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.314
- 158
- Konu Sahibi Anksiyeteli
-
İlk doğumum suni sancı ile normal doğum olduGenelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Evet tabi agri esigi ve suresine gore cok farkediyor. Ne guzel darisi banaİlk doğumum suni sancı ile normal doğum oldu
5 saat sancı çektim. Bana göre abartılacak kadar bir durum yoktu. Acı eşiğine de bağlı olabilir
İnşallah güzel bir doğum yaşarsınızEvet tabi agri esigi ve suresine gore cok farkediyor. Ne guzel darisi bana
Sancım vardı ama açılmam 2 cm de kalmıştı. Suni sancı ile 4 saat içerisinde doğumu gerçekleştirdimGenelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Benim de suni sancidan epey sonra oldu acilmam, normal kendi sancimi kac saat cektikten so nra :) yani sureci hizlandirmadi pek de :)Sancım vardı ama açılmam 2 cm de kalmıştı. Suni sancı ile 4 saat içerisinde doğumu gerçekleştirdim
Ay ne gyzel ya cok imreniyorum sizin gibilere :) ilkinden kolay olmasini umit ediyorum.Bu umidi kaybedemem :))suyum gelmişti ama sancım yoktu, açılma da 4cm di. 2 saat suni sancı sonrası doğumhaneye geçtikten 5dk sonra doğurdum 3 ıkınmada. epidural de vardı tabi. ne sancı kısmı ne de doğum çok zorlamadı beni. asıl zor olan doğumdan sonraki kısım
Ebe ne hakla epidural vermiyorBir kim var 40+3 de sıfır sancı ve 1cm acıkma ile suni sancı verdi doktorum ama kendinden emindi bebek de bayagi asagidaydi hatta ebemq epidural istememe rağmen vermedi yaklaşık 3 -4saat içinde doğum oldu darısı size ins sağlıkla bebeğinizi kucsguniza alırsınız
Kolay bir doğum muydu.Sancım vardı ama açılmam 2 cm de kalmıştı. Suni sancı ile 4 saat içerisinde doğumu gerçekleştirdim
Sancı zor muydu kiBenim de suyum gelmişti fakat ne açılma vardı ne de sancı.. Suni sancı alınca yarım saat içinde açılmam 7-8 cm olmuştu, hemen doğuma alındım ve normal doğum yaptım. :)
Benim açılmam hiç olmamıştı suni sancı verildi 8 saat bekledim 1 cm açılmam vardı. Ağrı da çekmedim. Nst de sancı cıkıyordu ama. Sezeryana alındım. Kordon dolanması olmuş doğumda anladı doktor. Bunu öncesinde anlayamıyorlar mı bilmiyorum. Ya da ben cok tecrübesiz bir doktora denk geldim.Genelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Vermedi derken bence alma dediEbe ne hakla epidural vermiyor
Ben suni sancıyı 20 dakika kadar çektim ama benim için çok zor olmuştu yine de. Normal kendi sancım olsa nasıl bir şey olurdu bilmiyorum. Suni sancı olmasaydı açılma hiç yoktu. Ben suyum geldiği için hastaneye gitmiştim, direk yatış verildi. Hastane de 10 saat bekledim. Ne bir açılma vardı ne de sancı. Açılmayı hızlandıran suni sancı oldu.Sancı zor muydu ki
MaşallahBen suni sancıyı 20 dakika kadar çektim ama benim için çok zor olmuştu yine de. Normal kendi sancım olsa nasıl bir şey olurdu bilmiyorum. Suni sancı olmasaydı açılma hiç yoktu. Ben suyum geldiği için hastaneye gitmiştim, direk yatış verildi. Hastane de 10 saat bekledim. Ne bir açılma vardı ne de sancı. Açılmayı hızlandıran suni sancı oldu.
Darısı size inşallah. Umarım suni sancısız kolay bir doğum yaparsınızMaşallah
Epiduralden sonra rahatlamıştım. Suni sancı da kolay denemez tabi benim açıklık çok hızlı ilerlemiş muayene ettiklerinde 7 cmdi açıklığım. Yani 4 cm e kadar suni sancı çok zorlamaz benceKolay bir doğum muydu.
Maulum suni sancı şöyle kotu böyle korkunç deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?