Doğuma Hazırlık Suni Sancıyla Açılması Hızlanan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Genelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
İlk doğumum suni sancı ile normal doğum oldu
5 saat sancı çektim. Bana göre abartılacak kadar bir durum yoktu. Acı eşiğine de bağlı olabilir

suyum gelmişti ama sancım yoktu, açılma da 4cm di. 2 saat suni sancı sonrası doğumhaneye geçtikten 5dk sonra doğurdum 3 ıkınmada. epidural de vardı tabi. ne sancı kısmı ne de doğum çok zorlamadı beni. asıl zor olan doğumdan sonraki kısım

Ay ne gyzel ya cok imreniyorum sizin gibilere :) ilkinden kolay olmasini umit ediyorum.Bu umidi kaybedemem :))

Benim de suyum gelmişti fakat ne açılma vardı ne de sancı.. Suni sancı alınca yarım saat içinde açılmam 7-8 cm olmuştu, hemen doğuma alındım ve normal doğum yaptım. :)

Ebe ne hakla epidural vermiyor

Genelde suni sancida acilmasi olan ya da acilmasi cabuklasan duymuyorum pek.Var mi cok belirgin fayda goren ?
Benim açılmam hiç olmamıştı suni sancı verildi 8 saat bekledim 1 cm açılmam vardı. Ağrı da çekmedim. Nst de sancı cıkıyordu ama. Sezeryana alındım. Kordon dolanması olmuş doğumda anladı doktor. Bunu öncesinde anlayamıyorlar mı bilmiyorum. Ya da ben cok tecrübesiz bir doktora denk geldim.

Sancı zor muydu ki
Ben suni sancıyı 20 dakika kadar çektim ama benim için çok zor olmuştu yine de. Normal kendi sancım olsa nasıl bir şey olurdu bilmiyorum. Suni sancı olmasaydı açılma hiç yoktu. Ben suyum geldiği için hastaneye gitmiştim, direk yatış verildi. Hastane de 10 saat bekledim. Ne bir açılma vardı ne de sancı. Açılmayı hızlandıran suni sancı oldu.

Maşallah

Kolay bir doğum muydu.
Maulum suni sancı şöyle kotu böyle korkunç deniyor
Epiduralden sonra rahatlamıştım. Suni sancı da kolay denemez tabi benim açıklık çok hızlı ilerlemiş muayene ettiklerinde 7 cmdi açıklığım. Yani 4 cm e kadar suni sancı çok zorlamaz bence

normal sanci ve suni sanci arasinda bir fark yok suni sanci duzenli geliyor ve aci esiginize gore hissetmeniz degisiyor benimle beraber 1 gece suni sanci takilan bir bayan vardi hic birsey hissetmiyordu 1 gun normal.dogumu bekledi doktoru ama sezeryan oldu
bende daha farkli oldu acilmam basladigi anda suni sanciyla beraber 2 saat surmustur o yuzden kimsenin dogum hikayesini okuyup dinlemeyin bence kendinizi akısa bırakın bedeninize izin verin bunu yapabilme gucu size bahsedilmis, neden bilmiyorum ama dogadaki hayvanlarin dogum anlarini izlemek bana guven veriyordu
sezeryan olmak zorunda kalirsaniz da yinr uzulmeyin o da bir dogum sekli onemli olan sizin ve bebeginizin saglikli olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…