bir yanım macır ,bir yanım patiriyot.. aman bre deryalar uyar bize.. rumeli yada trakya halayları olur ''damat'' halayı da olur ama ellerde mum veya mendilller olacağından o halayı çekemeyiz.:)
hihoyyyt
İyi eğlenceler....
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Damat olduğunu da görürsün inşallah.
kayahanın bir şarkısı var ismini bilmiyorumda bu sözler geçiyo annesi onu çok çok severmiş diye çocuk şarkılarından bulun bence
yada buna benzer sözleri hoşuna giden bir başka ninni bi<im bi tanıdığımız yaptı çok değişik ve güzl oldu
anladığım kadarıyla sende benim gibi çok titizleniyosun şarkı buldunmu banada yaz sünnet yeriniz ve tarihiniz belli oldumu bizim 12 haziran da evimizin yakınındaki dernekte olucak inşallah şimdiden hepimize geçmiş olsunarkadaşlar oğluma sünnet düğünü yapmayı düşünüyorum.çeşitli organizasyonlar yapıyorum kendi çapımda...
bizim buralarda sünnet çocuğuna kına gecesi yapılır..ve sünnet çocuğuna kına sürülür.fakat şimdiye kadar hiç dikkat etmemişim, tam kına sürülürken hangi şarkı çalar.??bilen varsa paylaşırsa sevinirim...yada yeni bir fikriniz varsa,fikirlerinizi bekliyorum !
anladığım kadarıyla sende benim gibi çok titizleniyosun şarkı buldunmu banada yaz sünnet yeriniz ve tarihiniz belli oldumu bizim 12 haziran da evimizin yakınındaki dernekte olucak inşallah şimdiden hepimize geçmiş olsun
kınayı getır aneeeey parmagım batıııııır aneeeeyy calsın bence fazla yokkı zaten kına turkusu
trakya yöresine uymuyor derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?