Sünnet sünnet çocuğuna kına sürerken hangi şarkı çalar??

bir yanım macır ,bir yanım patiriyot.. aman bre deryalar uyar bize.. rumeli yada trakya halayları olur ''damat'' halayı da olur ama ellerde mum veya mendilller olacağından o halayı çekemeyiz.:)
hihoyyyt

İyi eğlenceler....
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Damat olduğunu da görürsün inşallah.

İyi eğlenceler....
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Damat olduğunu da görürsün inşallah.

aminnnnnnnn :Saruboceq:

''kınayı getir aney'' tarzında bir parça olsa iyi olurdu ama neyse,o türkü bizim yöreye uymuyor.. bence çok büyük bir eksiklik trakya düğünleri açısından bu tarz bir parça olmaması

kayahanın bir şarkısı var ismini bilmiyorumda bu sözler geçiyo annesi onu çok çok severmiş diye çocuk şarkılarından bulun bence

yada buna benzer sözleri hoşuna giden bir başka ninni bi<im bi tanıdığımız yaptı çok değişik ve güzl oldu

bizim burada çalgıcılar rastgele kafalarına göre çalıyor..o yüzden şimdiye kadar hangi parça çalar dikkatimi çekmemiş

anladığım kadarıyla sende benim gibi çok titizleniyosun şarkı buldunmu banada yaz sünnet yeriniz ve tarihiniz belli oldumu bizim 12 haziran da evimizin yakınındaki dernekte olucak inşallah şimdiden hepimize geçmiş olsun

evet canım en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum...kına sürülürken çalacak öyle cuk oturan bir parça yok maalesef...yada ben bulamadım

kınayı getır aneeeey parmagım batıııııır aneeeeyy calsın bence fazla yokkı zaten kına turkusu

trakya yöresine uymuyor derken ?

kınayı getir aney parmağın batır aney bu gece misafirem...diye gidiyorya şive olarak name ve ezgi olarak uymuyor demek istediğim bu..

biz trakya insanı alışmışız 9/8lik şarkılara ..:) :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…