Sünnet dügünü ve cenaze

mutsuzcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
13
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar benimçok uzun yıllardır tanıdıgım ve görüştügüm bir arkadaşımın oglu sünnet olacaktı ve sünnet kınası mevlütüne sadece akrabalarımı çagıracagım ama dügüne herkes gelecek dedi.ve dügün davetiyen hazır getirecem dedi ve sünnet dügünü oldu getirmedi getirmedgigi gibi aramadı bile.evimiz çok yakın unutmasıda imkansız çünkü geniş çapta dügün yaptı ve benden daha az samimi oldugu herkesi çagırdı sünnete.benim eşimle eşinin arasında ufak bir tatsızlık olmuştu yıllar önce ama konuşuyorlardır.ve sünnet dügünün sabahı arkadaşım anneannesini kaybetti.başın saolsun diyeyim mi?karşılaşınca nasıl davranayım?ilişkimi keseyimmi?çünkü herkes şok oldu davetiye verdigine beni çagırmadıgına.en çok kızdıgımda şu eger eşi istemiyorum dügünde dediyse bunu bana söyleyebilir kınaya veya mevlüte çagırabilirdi..çok üzüldüm

telefonla arayıp baş sağlığı dileyebilirsiniz

zaten bundan sonra da fazla muhattab olmazsınız

yani belki düğün mevlüt kına taleşesinde unutmuş olabilir
ya da çok yakındıysanız davetiye verme gereği duymamıştır
ne bileyim sizinkini apartmandan birine bırakmış size ulaşmamıştır vs vs.
ama cenaze başka bişey
siz yine bu ihtimmalleri var sayarak madem sevdiğiniz
bi arkadaşınızdı arayıp baş sağlığı dileyin

tüm arkaadşlarım tüm komşularım hepsine kart getirmiş ve herkes şok oldu çagrılmadıgımı duyunca.özellikle çagırmadıgına eminim.çünkü evlerimiz karşılıklı her an birbirmizi görürürüz.gruptan tek beni dışlamasına çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…