• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet ettireceğiz deyip kaçırdılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Diyarbakır’da Emine-Emrullah Teyfur çiftinin evine gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, ‘Sünnet ettireceğiz’ diyerek aldıkları 4 aylık Yunus Teyfur ile birlikte ortadan kayboldu.

0Sitene Ekle
sunnet-ettirecegiz-deyip-kacirdilar-4900192.webp

DHA
Merkez Bağlar İlçesi’nde oturan Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evine dün Sabah saatlerinde gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, 4 aylık Yunus’u toplu sünnet töreni kapsamında hastanede ücretsiz sünnet ettireceklerini söyledi.

5 çocuk annesi 31 yaşındaki Emine Teyfur, teklifi kabul edince bebeğini kapının dışında bekleyen kadınlara verdi. Bu sırada kadınlardan biri bebeğin kimliğini getirip getirmediğini sordu.
Emine Teyfur’un kimliği almak için içeri girmesini fırsat bilen kadınlar, bebekle birlikte hızla uzaklaşıp ortadan kayboldu. Dışarı çıkan Emine Teyfur, kadınları ve bebeğini göremedi. Tanıdığı kadını arayan Teyfur, nerede olduklarını sordu, “Hastanedeyiz” yanıtı aldı. Hastaneye giden Teyfur, bebeğinin kaçırıldığının farkına varınca dünyası başına yıkıldı. Aile, polise başvurdu. Polis ekipleri Kulp ilçesinde yaptıkları operasyonda bebeği sağlıklı bir şekilde bulurken, 2 kişiyi gözaltına aldı.

halkımızda aklıda kalmadı..rabbim yar ve yardımcıları olsun ,tez zamanda bebeklerini sağlıkla bulurlar inşallah..
nerde beleş oraya yerleş politikasının sonuçları maalesef gerçek..:(

Parasıozlıktan kaynaklı bence bu durum. Fırsat bulunca aradan çıksın bari dediler yazık.. O 5 çocuğu 31 yasına nasıl sığdırdın. Amerikadamı yaşıyoruz çocuk yardımımı alıyoruz nedir bu çocuk merakı.. Herşeyin başı cehalet işte.. ALlah yardımcın olsun tez zamanda bebeğine kavşursun inşallah..

Benim anlamadığım yanında gitsen ne olur be kadın
ooof oof neyse işte başa gelecek olunca akıl da gidiyor belki ne diyeyim
Allah sabrını versin inşallah br an evvel bulunur küçük..

Parasıozlıktan kaynaklı bence bu durum. Fırsat bulunca aradan çıksın bari dediler yazık.. O 5 çocuğu 31 yasına nasıl sığdırdın. Amerikadamı yaşıyoruz çocuk yardımımı alıyoruz nedir bu çocuk merakı.. Herşeyin başı cehalet işte.. ALlah yardımcın olsun tez zamanda bebeğine kavşursun inşallah..
parası olan beleş şeylere tenezzül edermi..ah ah halkın durumu ortada işte..yoksulluk sınırının altında yaşıyoruz..

Demekki parasızlık insanı bu yola itiyor..
Sonuçlarına da katlanmayı göze alıyor bu insanlar..
Allah korumuş yinede,bu bebeğe birşey olsaydı,o anne vicdanıyla nasıl hesaplaşacaktı acaba..

Demekki parasızlık insanı bu yola itiyor..
Sonuçlarına da katlanmayı göze alıyor bu insanlar..
Allah korumuş yinede,bu bebeğe birşey olsaydı,o anne vicdanıyla nasıl hesaplaşacaktı acaba..
bulunmuş tam okumamıştım yazıyı çok sevindim bulunmasına...insanlara ders olur değilmi?

insanlar neden 30 yaşına kadar 5 çocuk sahibi olur yaw, paran da yoksa hele..
ben zor yaptım bi tane düşün taşın...

Ay Allah bağışlamış, ya organlarını alsalardı, yada başka aileye satsalardı :KK57:

Back
X