Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar oglumu sunnet ettirmek istiyorum.İstanbulda tavsiye edceginiz hastane veya doktor var mi? Ayrica fiyatlar ne durumda bilgisi olan var mi acaba?
merhablar bende oglumu sunnet ertirmek istiyorum istanbulda avrupa yakasinda onereceginiz bi hastane var mi devlette bayiltarak yapiyolar ozelde farkli bi sekilde yapiyolarmis bayiltmadan oyle yaptiran var mi acaba
benim oglusum 4 aylik sonrasinda cok agrisi oluyo mu pekiBen oglumu 3 ay once Küçükköy Bilge Hastanesinde Dr.Murat Bey 'e yaptirdim.Cok memnun kaldik.Lokal anestezi yaptilar oglum videosunda doktoruyla sohbet ederken ne zaman yapicaksiniz diyor o derece anlamamis.Fiyat 150 tl.Tavsiye ederim.
Sadece eve geldigimizde anestezinin etkisi gectigi icin agri basladi hemen doktorun verdigi agri kesiciyi icirdim ve gecti.Sonrasinda cok şükür agri ya da baska bir problem olmadi.Birkac gun dikisleri acilmasin diye yatakta dinlenmesini sagladik.Insaallah sizin evladinizin da iyi gecerbenim oglusum 4 aylik sonrasinda cok agrisi oluyo mu peki
siz ne kadarlikken yaptidiniz pekiSadece eve geldigimizde anestezinin etkisi gectigi icin agri basladi hemen doktorun verdigi agri kesiciyi icirdim ve gecti.Sonrasinda cok şükür agri ya da baska bir problem olmadi.Birkac gun dikisleri acilmasin diye yatakta dinlenmesini sagladik.Insaallah sizin evladinizin da iyi gecer
Benim oglum 7 yasinda ama kucuk cocuklarin daha da kolay oluyormus.siz ne kadarlikken yaptidiniz peki