Sünnet Sünnet fiyatlari ?

niyekine

Her canli ölümü tadacaktir...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
1.304
2.307
88
Arkadaslar oglumu sunnet ettirmek istiyorum.İstanbulda tavsiye edceginiz hastane veya doktor var mi? Ayrica fiyatlar ne durumda bilgisi olan var mi acaba?

Arkadaslar oglumu sunnet ettirmek istiyorum.İstanbulda tavsiye edceginiz hastane veya doktor var mi? Ayrica fiyatlar ne durumda bilgisi olan var mi acaba?

Merhabalar ;

Oğlum yok henüz ama yeğenimi EMSEY TIP merkezinde sünnet ettiler.Bayıltarak yaptılar hiç bişey hissetmedi.
Sanırım 1,5 sene önce 400 tl gibi bir rakamdı.

Sevgiler.

Bir tanıdığım özel hastanede 600 TL ödedi. Bahçelievlerde özel br hastaneydi. On gün önce snnet oldu.

Son düzenleme:
ben oğlumu doğduğu gün sünnet ettirdim...
çan sünnetti 350 liraya..
tabi o zaman yarıyıl tatiliydi okullar kampanya vardı fln...
şimidide uygundur okullar tatil diye...

Tesekkurler...Baska bilgisi olan arkadaslar varsa yazsin lutfen

Canım ben gecen sene özel bı hastanede ıkı oğlumu aynı günde yaptırdık 800 odedık

çok pahalıymış gerçekten ben ankaradayım oğlumu sünnet ettireli 15 gün oldu özel tıp merklezinde sigortalılara 175 ödedik
sigortasızlarada 300 tl

erdem hastanesinde 300tl sünnet fiyatı
bende nasipse doğumdan hemen sonra yaptırmayı ıstıyorum

Yeditepe universitesi hastanesi.prof dr selami sözübir.cocuk cerrahi.mukemmel bir insan.biraz pahali oldu ama degdi.on numara bir sunnet oldu.problemsiz. Allah ondan razi olsun.kendi cocugu olsa ancak bu kadar ilgilenebilirdi.2000 tl.dogumu orada yapsaydim 1000 tl imis.

merhablar bende oglumu sunnet ertirmek istiyorum istanbulda avrupa yakasinda onereceginiz bi hastane var mi devlette bayiltarak yapiyolar ozelde farkli bi sekilde yapiyolarmis bayiltmadan oyle yaptiran var mi acaba

merhablar bende oglumu sunnet ertirmek istiyorum istanbulda avrupa yakasinda onereceginiz bi hastane var mi devlette bayiltarak yapiyolar ozelde farkli bi sekilde yapiyolarmis bayiltmadan oyle yaptiran var mi acaba

çok küçükse lokalle yapılıyor zaten.. bayıltmadan dediğinizde tam narkoz verilmiyor ama hafif bir baygınlık hali oluyor..büyük özel hastaneler meyve suyuna ilaç katarak bu baygınlık halini sağlıyormuş diye duymuştum..

Ben oglumu 3 ay once Küçükköy Bilge Hastanesinde Dr.Murat Bey 'e yaptirdim.Cok memnun kaldik.Lokal anestezi yaptilar oglum videosunda doktoruyla sohbet ederken ne zaman yapicaksiniz diyor o derece anlamamis.Fiyat 150 tl.Tavsiye ederim.

Anadolu sağlık merkezinde ki doktorların bu konuda iyi olduğunu biliyorum.
Fiyat sorunca 2.000 tl dediler. Dedim kalsın evde ben keserim :KK53::KK53:
:KK53:
Bende henüz yaptıramadım belki buradan bana da yer çıkar

Ben oglumu 3 ay once Küçükköy Bilge Hastanesinde Dr.Murat Bey 'e yaptirdim.Cok memnun kaldik.Lokal anestezi yaptilar oglum videosunda doktoruyla sohbet ederken ne zaman yapicaksiniz diyor o derece anlamamis.Fiyat 150 tl.Tavsiye ederim.
benim oglusum 4 aylik sonrasinda cok agrisi oluyo mu peki

benim oglusum 4 aylik sonrasinda cok agrisi oluyo mu peki
Sadece eve geldigimizde anestezinin etkisi gectigi icin agri basladi hemen doktorun verdigi agri kesiciyi icirdim ve gecti.Sonrasinda cok şükür agri ya da baska bir problem olmadi.Birkac gun dikisleri acilmasin diye yatakta dinlenmesini sagladik.Insaallah sizin evladinizin da iyi gecer

Sadece eve geldigimizde anestezinin etkisi gectigi icin agri basladi hemen doktorun verdigi agri kesiciyi icirdim ve gecti.Sonrasinda cok şükür agri ya da baska bir problem olmadi.Birkac gun dikisleri acilmasin diye yatakta dinlenmesini sagladik.Insaallah sizin evladinizin da iyi gecer
siz ne kadarlikken yaptidiniz peki

Biz ankarada elit tıp merkezinde 660 liraya yaptırdık fotoğraf çekimi vs dahil

Back
X