Sünnet sünnet kaç yaşinda yaptirilmali

evli mutlu

oğluşum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
39
4
13
Oğlum 5 yasina girdi 6 yasindandan gün aldi. Ve sünnet yaptirmadik yaza düşüyoruz ama psikolojik olarak doğru olur mu yoksa bir iki sene daha beklemeli miyim?????

Oğlum 5 yasina girdi 6 yasindandan gün aldi. Ve sünnet yaptirmadik yaza düşüyoruz ama psikolojik olarak doğru olur mu yoksa bir iki sene daha beklemeli miyim?????

Merhaba
Drlar 2/6 yas arasını psikolojik olarak cok önermiyorlar.
Biz bugün yaptırdık.
12.haftalık.
Bakalım nasıl gecicek süreç...
Size de simdiden gecmiş olsun

Dinimizdede 40nci gunu dolmadan yapdirilmali diyor doktora sormusdum ben oda evet yapdirilmasi daha iyi demisdi ama cogu anneler kiyamiyor isde :)

büyük oğlumu 3,5 yaşında yaptırdık. psikolojisini etkilemedi. önce sünnettin faydalarını ve mutlaka olması gerektiğini anlattık ikna oldu. iyi ki de yaptırmışız, küçük bir sorun varmış ve tedavisi de altı yaşına kadarmış bu arada onun tedavisini oldu. çok çabuk iyileşti. cuma sünnet oldu pazar parka gitti
ufaklığı da kırkı çıkınca yaptırdık. yoğun bakımda kaldığı için doktor kırkının çıkmasını bekleyelim dedi. onda hiç sıkıntı yaşamadık sünnet bir saat sonra 15 dakika bir ağladı sonra hiçbir şey olmadı. iki oğlumu da aynı çocuk cerrahı sünnet etti

Benim oğlum 3 yaşınıda ve halen yaptırmadım çocuk hastalıklardan kurtulamıyor

Back
X