Sünnet yaptıran var mı?

real_queen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
543
0
96
İzmir
arkadaşlar sünnet yaptıran varmı? bize dr 6 aydan sonra dedi..ama daha erken yaptıranlarda var...aranızda oğluşunu sünnet ettiren var mı. nası kıyıcaz yaaa.:çok üzgünüm: biz kesin 1 yaşından önce yaptırıcaz, eşim öyle istiyo.

ben dorayı 25 günlüktü yaptırdığımda tatlım oda yeni doğan sünneti çok sağlıklı olduğu için ...

bende sünnet konusunda doğumdan önce çok kararlıydım.Şimdide hep erteliyoruz...Aslında en iyisi bu dönemde yaptırmak...

bende dogumdan sonra hemen yaptırtcaktım ertelettıler sımdıde 6 ayda yapılması gerekıyo dedıler bende 6 ayını beklıyorum

canım nerde yaptırdın keşke bizde küçükken yaptırsaydık, zor oldu mu?

canım gazi hastanesinin doktorunu eve getirdik biz ben istemedimm ameliyathane ortamına sokmak meleğimi evde yaptıı ohh tertemizz kuzumuu eğer düşünürseniz yardımcı oluruzz telini falan veririm sana canım konuşursunuz bayram beyle ....olumunekankayizsmile

heee tamam iyi olur vallaa. ama bayıltma olmuyor mu? evde nası olcak :uhm:

valla annesi cesaretli olman gerek tatlım çünkü özben tuttu bende yanında elinden tuttumm orda olduğumu hissetsin diye

bende ongün oldu yaptıralı canım ilk gün iğnenin etkisi geçince çok ağladı ama çok şükür üç günde tamamen atlattık bencede büyükken daha zor olur acının yanında birde kapris yapacaklar bilmeden yaptırın hem erkek çocukları sünnetten sonra gelişimleri hızlanıyormuş kivreside babası ve annesi biz tuttuk bebişimizi zaten iğneden dolayı yapılırken ağlamadı kolay oldu yanii

biz 3 günlükken yaptırdık iyi ki de yaptırmışız şuan 15 aylık 1 dk bile yerinde durmuyo bayıltmadan yapılması mümkün olmayan b çocuk.en iyiis doğduğu hafta yapılması sonra hareketlendiklerinde zor oluyo demişti doktoruda. ben daha bebekten annel,kten bişey anlamadan olduğu için çok etkilenmedim büyük olsa zorlanırdım heralde. bebekte ağrı sızı yaşamıyo çok çabuk iyileşiyo hiç bi komplikasyon olmamıştı zaten ameliyathane ortamında kimseyi almadan yaptılar..tavsiye ederim..

bizde oğlumu 2.5 aylıkken yaptırdık iyiki erken yaptırmışız daha büyük çocuklar var dı hastanede bağırmaktan hastaneyi ayağa kaldırdılar kuzum anlamadı bile ilk gün biraz hissetti idrarını yaparken sonra hissetmedi bile

bizde 20 günlükken yaptırdık.iikide yaptırmışız yoksa ileride sorun olbilirmiş bebişim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…