- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- Konu Sahibi Mihrimah00
-
Merhaba konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 18 aylık oğlumu sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Gittiğim bütün doktorlar genel anestezi ile yapacaklarını söyledi . Açıkcası komple uyutmak istemiyorum. Bulunduğum yerde 2o yılı aşkındır sünnet yapan bir sünnetçi var . Onunla görüştük lokal yapıyorum dedi. Komple uyutmaya gerek yok dedi. Aslen sağlık memuru ama dediğim gibi yıllardır sünnet ile uğrasıyor . Eşim onda yaptırmaktan yana fakat doktor olmadığı için ben biraz tereddütteyim. Sorum şu ki cocugunu sünnetçide sünnet ettiren varmı. Sizce güvenebilirmiyim.
Merhaba konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 18 aylık oğlumu sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Gittiğim bütün doktorlar genel anestezi ile yapacaklarını söyledi . Açıkcası komple uyutmak istemiyorum. Bulunduğum yerde 2o yılı aşkındır sünnet yapan bir sünnetçi var . Onunla görüştük lokal yapıyorum dedi. Komple uyutmaya gerek yok dedi. Aslen sağlık memuru ama dediğim gibi yıllardır sünnet ile uğrasıyor . Eşim onda yaptırmaktan yana fakat doktor olmadığı için ben biraz tereddütteyim. Sorum şu ki cocugunu sünnetçide sünnet ettiren varmı. Sizce güvenebilirmiyim.
Niye lokal anastezi istiyorsunuz? Sonucta o anda cocugu zapt etmek cok zor olacak. Hali ile cocuk icin travma olur. Yani düsünsenize, yasli bir adam kesici bir alet ile orasini kesiyor. Cocugun psikolojisi bozulur ve sizde anne olarak daha zorlanirsiniz onu aci cektigini gördügünüzde.
Kesinlikle hastane ortaminda genel anastezi ile olsun. Önceden eger bu konuda resimli kitaplarda var ise, onu alin ve cocugu bir nevi bu olay icin hazirlayin. Amelyattan sonra ise istedigi bir oyuncagi hediye verip, eve getirirsiniz oglunuzu. Hem siz hem oglunuz daha az yipranmis olursunuz.
Genel anestezinin yan etkileri de korkutuyor beni acikcasi. Uyanamama vs.. Birde genel olacaksa madem dursa da 6 yasindami yaptirsam diye düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?