Sünnet sünnet

konuyu hortlattım ama bizde bu aralar sünenet arefesindeyiz. bizim çocuk 2 yaşına girecek bir ay var havalar sınmışken bizde yaptıralım diyoruz. henüz altı bezli acaba sıkıntı olurmu ? ve yusuf çok hareketli olduğu için lokol anestezi ile durdurulabileceğiniz sanmıyorum doktor muayene sonrası karar verecekmiş anestezi tipine görüşlerinizi alabilirmiyim sizinde sünnet hakkında şimdiden teşekkürler.

konuyu hortlattım ama bizde bu aralar sünenet arefesindeyiz. bizim çocuk 2 yaşına girecek bir ay var havalar sınmışken bizde yaptıralım diyoruz. henüz altı bezli acaba sıkıntı olurmu ? ve yusuf çok hareketli olduğu için lokol anestezi ile durdurulabileceğiniz sanmıyorum doktor muayene sonrası karar verecekmiş anestezi tipine görüşlerinizi alabilirmiyim sizinde sünnet hakkında şimdiden teşekkürler.

Oyyy tam hareketli zamanı maşallah :) bezli iken bir problem olmuyor içiniz rahat etsin , bazıları karton falan koyuyormuş , biz koymadık ve 2 günde tamamen iyileşmişti çok şükür ;) lokal anestezi diyorlar fakat bizim az da olsa narkoz vermişlerdi korkmasın diye .. anestezi sonrası uyanınca biz biraz problem yaşadık çünkü direk ağlamaya başladı acıdan mı artık bilmiyorum neden , hastanede çarşafla sallamıştık öyle susmuştu . Bence siz de anestezi ile yaptırın çünkü ameliyathane ortamı ve yanına eğer sizi almazlarsa ilerde onun için kötü olabilir , korkar ve psikolojik açıdan düşünüyorum ilerde sorun yaratabilir sonuçta kötü olayları daha fazla hatırlıyoruz . Yalnız size tavsiyem kesinlikle iyi bir cerrah olsun . Allah yardımcınız olsun inşallah Yusuf da bir an önce iyileşsin :)) allah mübarek etsin şimdiden :)) başka bir sorunuz olursa burdayım :)

teşekkürler cevabınız için içim rahatladı. önümüzdeki hafta özel ersoy hastanesinde yaptırıcaz inşallah. hayırlısı ile bir bitse bende korkuyorum biraz

Back
X