- 15 Ocak 2017
- 88
- 83
- 38
- Konu Sahibi Tonari to Totoro
Siz okumadığınız halde daha iyi biliyosunuz yani?düşünmek?
her doktorun kendine ait bir fikri olabileceği bir mesele değil bu. açıkça sünneti yapıp parayı alabilmek için yalan söylemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz okumadığınız halde daha iyi biliyosunuz yani?düşünmek?
her doktorun kendine ait bir fikri olabileceği bir mesele değil bu. açıkça sünneti yapıp parayı alabilmek için yalan söylemiş.
Siz okumadığınız halde daha iyi biliyosunuz yani?
Biliyorum tıp öğrencisiyim.Fallik dönem nedir bilir misiniz ?
Biliyorum tıp öğrencisiyim.
Ben zaten güvenilmesi açısından demedim.Üslubun yanlış olduğunu belirttim.Doktor da olsa öğretmen de veya herhangi bir meslek bu tarz bir cümle hoş değil bence.”o ne biçim doktor öyle” bana saygı içeren bir cümle şeklinde gelmediBen de tıp öğrencisiyim,ama doktorlara güvenim bu kadar çok değil.
Siz okumadığınız halde daha iyi biliyosunuz yani?
Yani saygıyı savunduğum için suçlu olduysam benim için sorun yok.sünnet için uygun yaşı bilmek için tıp okumaya hacet yok.
bazı şeyleri gözü kapalı savunmaya da..
Korkuyor biliyorum. Fakat bu kadar bagiracak ne var. Cok dirayetsiz. Mizmizlaniyor.
Pansuman dediğim kremlemek. Acikta biraktirmiyor. Gormek istemiyor.
Doktoru bu yasi onerdi. Bilmiyorum. Keske kucukken yaptirsaydim.
Sünnet için biraz geç kalmışsın canım.sanırım birde normal dikişli sünnet.keşke biraz araştırıp alisklamp yöntemiyle yaptırsaydınız.Kendime hakim olmaya calisiyorum. Son anda bişi oluyor bağırıyorum.
Ağrı kesici var. Kullaniyoruz. Ama fayda etmiyor herhalde.
Dün doktora goturdum normal dedi. Bilmiyorum.
Bizde 1 aylıkken yaptırdık.iyiki yaptırmışım.şimdi 2 buçuk yaşında hayata yaptıramazdım.4.5 yaşındaki çocuğa sünneti hangi doktor yapar ki? Hiç araştırmadınız mı?
Yaptırma sebebiniz enfeksiyon gibi sebeplerden dolayı mecburi miydi? Yoksa olsun bitsin diye mi yaptırdınız?
Zira 2-7 yaş arası hiç bir uzman ve doktor önermez sünneti..
Arkadaşım 24 aylık oğluna zor yaptırdı tam sınır ayda olduğu için.
Travma olmuş çocukta geçmiş olsun. Daha hassas davranmanız gerekirken bağırdığınızı söylüyorsunuz üstelik.
Ben 3 aylıkken yaptırdım ileride hiç hatırlamasın diye..
Gören de şerefsiz doktor dedi zanneder. O ne bicim doktor öyle demek saygısızlık mi? Tıbbi zorunluluk yoksa yanlış bir iş yapmış işte. Gün gibi ortada. İşini doğru yapmayan bir insana o ne bicim doktor, eczacı,mühendis, avukat, öğretmen her şey denir.Yani saygıyı savunduğum için suçlu olduysam benim için sorun yok.
Bizde 1 aylıkken yaptırdık.iyiki yaptırmışım.şimdi 2 buçuk yaşında hayata yaptıramazdım.
Ay kuzum benim çok haklı.bizim iyileşme süreci filan çok çabuk oldu.kıprdamıyo bile o kadarken doğru düzgün.Biz oğlanı 8 yaşında yaptırdık bas bas bağırdı, yan yatakta bebeği yaptırdılar iki mırın kırın edip uyudu. Oğlum bile bize kızdı "niye bebekken yaptırmadınız" diye. :)
Gören de şerefsiz doktor dedi zanneder. O ne bicim doktor öyle demek saygısızlık mi? Tıbbi zorunluluk yoksa yanlış bir iş yapmış işte. Gün gibi ortada. İşini doğru yapmayan bir insana o ne bicim doktor, eczacı,mühendis, avukat, öğretmen her şey denir.
Hangi mesleğe söyleseniz de saygısızlık dedim.Neyse anlamayana ısrarla anlatmanın alemi yok bu yaştan sonra saygıyı öğretemeyeceğime göretıp öğrencisiymiş ya gocundu zaar..
elleşmeyelim bence![]()
Hangi mesleğe söyleseniz de saygısızlık dedim.Neyse anlamayana ısrarla anlatmanın alemi yok bu yaştan sonra saygıyı öğretemeyeceğime göre
Gören de şerefsiz doktor dedi zanneder. O ne bicim doktor öyle demek saygısızlık mi? Tıbbi zorunluluk yoksa yanlış bir iş yapmış işte. Gün gibi ortada. İşini doğru yapmayan bir insana o ne bicim doktor, eczacı,mühendis, avukat, öğretmen her şey denir.