Sunnet

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
arkadaslar nolur bir fikir verin arastirmaktan deliye dondum. 11 aylik Bebegimizi sunnet ettirmemiz gerekiyor ancak alerjik bir bebek oldugumuz icin doktorumuz genel anesteziyi tavsiye etmiyor.

Cocuk cerrahlari 6 aydan buyuk bebekleri lokal anestezi ile sunnet etmiyor

Lokal anestezi ile sunnet yapan iki yer buldum biri genel cerrah digeri urolog

Hangisini tercih etmeliyiz?

arkadaslar nolur bir fikir verin arastirmaktan deliye dondum. 11 aylik Bebegimizi sunnet ettirmemiz gerekiyor ancak alerjik bir bebek oldugumuz icin doktorumuz genel anesteziyi tavsiye etmiyor.

Cocuk cerrahlari 6 aydan buyuk bebekleri lokal anestezi ile sunnet etmiyor

Lokal anestezi ile sunnet yapan iki yer buldum biri genel cerrah digeri urolog

Hangisini tercih etmeliyiz?

bence büyümüş 6 yaşından sonra daha uygun diye biliyorum acele etmeyin...ya yenidoğan döneminde yapılmalı,yada 6-7 yaş sonrasında demişti bizim doktorumuz

bence büyümüş 6 yaşından sonra daha uygun diye biliyorum acele etmeyin...ya yenidoğan döneminde yapılmalı,yada 6-7 yaş sonrasında demişti bizim doktorumuz
Yenidogan doneminde gittigimiz cerrah bizi tibbi bir durum olmadikca 6 aydan kucuk bebeklere onermiyoruz sunneti diyerek geri gobdermisti, kendi doktorumuz da 1 yas en uygun zaman dedi bizde bir an oncr aradan ciksin istiyoruz uzerimde yuk resmen

Merhaba . Çoğu doktor hatta neredeyse hepsi erken sünnet yaptırın derken sizinkilerin öyle söylemesi beni şaşırttı. En uygunu 2 yaş öncesi veya 6 yaş sonrasıdır. Herneyse ben 3,5 aylıkken sünnet ettirdim oğlumu iyiki öyle yapmışım hem çabucak geçti hem de oğlum hiç bir zaman hatırlamıycak. Konu sahibi 11 ay da sünnet için iyi bir zaman inşallah halledersin bir an önce ben çocuk cerrahına yaptırdım . Bizim doktorumuz her yaştaki çocuğa lokal ile yapıyor ve iyi bir doktor.

Ben 13 aylık oğlumu ettirdim 1 haftada iyileşti. Sadece orayı uyuşturup kesti. 10 dk bile sürmedi. İyi ki yaptırmışım.

eğitim araştırma hastanelerinde profesör, doçent vs ürolog tercih edin bence... eğitim araştırma hastanelerinde çocuk sünneti konusunda uzmanlaşmış proflar vs var, bence daha mantıklı

Back
X