Çocuk Hastalıkları Sünnet

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Devlet veya özel değil... iyi doktor bulmalısın.
Bence ne kadar küçük o kadar iyi, yarın ayaklanmaya başladı mı zorluk çekersin. Yerinde durmaz, dikkat edemez. Sen de devamlı yanında olmayabilirsin.

Hem sonbahar - kış, pişik yara, iltihap vs güzel bir bakımda aza düşer.

Serumluk durum yok, penisi uyuşturuyorlar, 15 dakikalık bir işlem. Ilk 2 gün yanma olabilir işerken, ama ona da verirse merhem verir.

Devlet veya özel değil... iyi doktor bulmalısın.
Bence ne kadar küçük o kadar iyi, yarın ayaklanmaya başladı mı zorluk çekersin. Yerinde durmaz, dikkat edemez. Sen de devamlı yanında olmayabilirsin.

Hem sonbahar - kış, pişik yara, iltihap vs güzel bir bakımda aza düşer.

Serumluk durum yok, penisi uyuşturuyorlar, 15 dakikalık bir işlem. Ilk 2 gün yanma olabilir işerken, ama ona da verirse merhem verir.
Anladım peki öyleyse kısa sürede yaptırayım çok teşekkür ederim

Ben devlette yaptırdım 1 ay önce 2 oğlumu küçük 3 büyük 5 yaşında küçük oğlumda hiç sorun yaşamadım ama büyük oğlumun kanama durmadı ikinci kez ameliyata aldılar mahvolduk ama eşimde bende çok acı çekti oğlum doktor benim hatam değil çocuğun kanında pihtilasma sorunu var dedi çocuk doktorları geldi kan aldılar hemofili hastalığı icin ağlamakla geçti sunnet sürecimiz doktorunuzu iyi secin

Ben devlette yaptırdım 1 ay önce 2 oğlumu küçük 3 büyük 5 yaşında küçük oğlumda hiç sorun yaşamadım ama büyük oğlumun kanama durmadı ikinci kez ameliyata aldılar mahvolduk ama eşimde bende çok acı çekti oğlum doktor benim hatam değil çocuğun kanında pihtilasma sorunu var dedi çocuk doktorları geldi kan aldılar hemofili hastalığı icin ağlamakla geçti sunnet sürecimiz doktorunuzu iyi secin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm :(
Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız dediğiniz gibi doktor çok önemli 🙄

Merhaba oglum 22 aylik ve sunnet ettirmeyi dusunuyoruz ama cok endiseliyim sizde cocuk cerrahina mi yaptirmaliyim yoksa üroloji doktoruna mi ? Bide lokal anestezi nasil yapiliyor ? Bilgi verir misiniz lutfen.

Merhaba 2 aylık oğlum var 1 hafta sonra 3 aylık olucak. Annem çok büyümeden biran önce sünnetini yaptıralım diyo. Tamam dedim ama annelik işte korkuyorum yaptıran var mı nasıl yapılıyor hastanede yatırıyorlar mı serum falan takıyorlar mı ☹ Birde kaç aylıkken yaptırdınız devlet hastanesimi özel mi
ben de bu konuyu düşünüyorum. doğumdan sonra yaptırayım diye düşünüyorum

Back
X