Selam arkadaslar,
benim oglum aslinda 06.03.2010 kadar dünyaya gelmesi gerekirdi ama gelmedi, yerinde rahatmis keyif yapiyor:)
Doktor eger 10 gün icinde dünyaya gelmez ise sunni sanci verecegiz sana dogum sancisi cekip yavrunu dünyaya getireceksin dedi.
Siz sunni sanci ile dogum yaptiniz mi? Nasil geciyor? ben doktoruma sordum ama bana "kafaniza takmayin hele o duruma gelelim o zaman size detayli anlatiriz dedi, kafama takmamak icin anlatmadi.
yatıyosun tv izliyosun uyuyosun kitap okuyosun nebileyim ne istiyosan onu yapıyosun sancılarıda yanında duran nst cihazından takip ediyosun oooo neşiddetli sancı gelmiş diye bakıp hiçbişey hissetmediğine şaşırıp seviniyosun sonra gerekli pozisyon gerçekleşince doğuma alınıyosun belki orda bişeyler hissediyosundur ama çok değil..
tabi bunlar epidural yaptırırsan oluyo
korkma yani..
Selam arkadaslar,
benim oglum aslinda 06.03.2010 kadar dünyaya gelmesi gerekirdi ama gelmedi, yerinde rahatmis keyif yapiyor:)
Doktor eger 10 gün icinde dünyaya gelmez ise sunni sanci verecegiz sana dogum sancisi cekip yavrunu dünyaya getireceksin dedi.
Siz sunni sanci ile dogum yaptiniz mi? Nasil geciyor? ben doktoruma sordum ama bana "kafaniza takmayin hele o duruma gelelim o zaman size detayli anlatiriz dedi, kafama takmamak icin anlatmadi.
süpermiş senin doktorun vala,hiç korkma bence ben 40.haftamı doldurmak üzereyim doktoruma sordum sonra napıcaz diye,sezaryan dedi direk,suni sancıyı denesek dedim,olmaz ad üzerinde suni dedi,kestirip attı..
eger normal istiorsan denemelisin..
süpermiş senin doktorun vala,hiç korkma bence ben 40.haftamı doldurmak üzereyim doktoruma sordum sonra napıcaz diye,sezaryan dedi direk,suni sancıyı denesek dedim,olmaz ad üzerinde suni dedi,kestirip attı..
eger normal istiorsan denemelisin..
yok yok burada yani almanyada kesinlikle ilk önce normal dogum, cünkü en sagliklisi hem anne hemde yavru icin...
sezeryan en son care eger olmazsa anne ile cocuk icin tehlikeliyse...
tabiki doktordan doktora fark var ama sen istersen doktorunu degisdir ne öyle sunni kesecegiz....
insallah gelir ama benimki gelecegi yok
dün gittik hastaneye yine (iki günde bir CTG yapiyorlar, 10 gün sürüyor böyle ) bana ebe de doktorda "oglunuzun keyfi yerinde, dünyaya gelmek istemiyor" dedi:) herseyi normal rahat ama sanci denen bir sey hissetmiyorum...
rahmim acilmamis hic... simdi 10 gün icinde gelmez ise sunni sanci ile dogum yapacagim..
allah hepimizin yardimcisi olsun...
korkuyorum am korkunun ecele faydasi yok