Şunu düşünmekten kafayı yiyeceğim artık!

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Ege Üniversitesinde 2 yıllık bir sağlık bölümü okuyorum. Birinci sınıf bitti sayılır. Özel yurtta kalıyorum ve epey pahalı kirası yeme içmesiyle 800-850 TL'yi buluyor. Ailem Denizlide ve orada Pamukkale Üni var bilenler bilir Ege'ye göre isim olarak biraz daha düşüktür.:110: Ailem fazla masraf yapıyor benim için ve ben bunu istemiyorum aklıma geliyor Denizli'ye yatay geçiş yapmak. Annem ise KPSS'yi kazanamaz da özelde çalışırsan EGE mezunuyum demek daha iyi diyor geçiş yapmam taraftarı değil yalnız yine son karar bende tabii ki. Napıcam çok kararsızım. :KK51:(Laf aramızda Denizli'ye aşığım ve İzmir'i sevmiyorum:KK53:) Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

Tabii ki Ege Üniversitesi'ni bitirin. Para konusunu çok dert ediyorsanız yarı-zamanlı bir işe girebilirsiniz. Sağlık sektöründe olursa kariyeriniz için de iyi olur. Her halükarda 1 yıl kalmış zaten.

Ege Üniversitesinde 2 yıllık bir sağlık bölümü okuyorum. Birinci sınıf bitti sayılır. Özel yurtta kalıyorum ve epey pahalı kirası yeme içmesiyle 800-850 TL'yi buluyor. Ailem Denizlide ve orada Pamukkale Üni var bilenler bilir Ege'ye göre isim olarak biraz daha düşüktür.:110: Ailem fazla masraf yapıyor benim için ve ben bunu istemiyorum aklıma geliyor Denizli'ye yatay geçiş yapmak. Annem ise KPSS'yi kazanamaz da özelde çalışırsan EGE mezunuyum demek daha iyi diyor geçiş yapmam taraftarı değil yalnız yine son karar bende tabii ki. Napıcam çok kararsızım. :KK51:(Laf aramızda Denizli'ye aşığım ve İzmir'i sevmiyorum:KK53:) Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

1 yil icin duzen bozmaya degmez. Izmir buyuk sehir, part time is bulabilir, daha ucuz bir yurda cikabilir ya da arkadaslarinda eve cikabilirsin.

Anneni dinle. Anneler bilir ;)

Farabi yapabiliyorsan Farabi yap böylece ikinci seneni Deniz'li de okur ve Ege üniversitesinden mezun olursun.

Bölümün çok önemli. Şayet paramedik gibi bir bölümdeysen ege ve pamukkale arasında hiç fark olmayacak sahada. Fakat tıbbi sekreterlik vb gibi bir bölümde üniversitene bakarlar.

Erasmus un ülke içinde olanına diyorlar Farabi. Bizim bölümde yapan vardı. İki yıllıkta var mı bilmiyorum ama araştır. Eğer yoksa düzen bozma orda bitir

anneni dinle bir sene için değmez ..

izmir i sevmeyip denizli aşığı olan birini de ilk defa gördüm..

sevgilin denizli de sanırım bu olabilir mi denizli aşığı olmanın sebebi

Back
X