Hanımlar ödevim var ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Sözde bir şirket kurmam lazım ben bunu bi giyim şirketi veya mağazası olarak düşündüm bu şirketle alakalı sunum hazırlamam gerekiyo ve dersi geçmem için bu ödevi vermem şart. Şirketin bilançosu,yıllara göre değişen talep için grafikler falan koyucam sunuma ama bir türlü ne anlatmam gerektiğini bulamıyorum :26: Hani bir başlasam devamı gelecek durumu olur ya şuan tam o durumdayım bir türlü ne anlatsam nasıl başlasam bulamıyorum yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var
Bitirme ödevin falan mı bu?
giyim niye?
ve son bişey daha ödevinizin konusu ne. yani magaza düşünüyosunuzda ne tür magaza ne amacla vs.?
Yok hayır ofis programları dersi için vize ve final kadar önemli bi ödev dersi geçmem için baya etkili ama aklıma bir türlü sunuma koyacağım yazı gelmiyo
Ödevin konusunu kendimiz belirliyoruz ben bilerek bi giyim mağazası düşündüm içerisindeki ürünleri örneğin kıyafetleri falan anlatabilirim diye tabi fikirleriniz varsa konuda değişebilir daha tek satır bişey yazamadım çünkü
Konuyu biliyorsan sunuma koyacağın yazı nasıl aklına gelmez ki?
Yani konu senin alan derslerinden biri olacak sanırım ki şirket kuracağım diyorsun. Neyi baz alacaksın mesela şirket kurarken bu çok geniş bir konu. Bölümün ne
İşletme falan mı?
hazır giyimin insanlıga kattıgı artılar. zamandan kazanmak. ve moda. gibi bişiler diye giriş yapsan.
yazları ter kokusunu önlücek tarzda kıyafetlerin olması.
dogru yoldamıyım acaba bende
Not ettim kullancam bunları çook teşekkürler
istediğin tarzda bir mağazaya gidip fikir alabilirsin. özellikle bilanço felanda isteyebilirsin... sunuya koyacaksın ya... isminide değiştirirsin.. kendine göre isim koyarsın.. ona göre marka logosu tasarlarsın kendi kafandan... elle çizip sunuya bile ekleyebilirsin... nette karışık resimler bulup onlarıda eklersin...
eskiden bizimde buna benzer ödevlerimiz olurdu... doğanay öğrenci yurdu diye yurt kurduğumu hatırlıyorum.. yurtta kalıyorsan bu bile olabilir. hele yurdun özelse bilgi ister hazırlarsın...
veya bak butik şekilinde magazanda olabilir.
kişiler özel ürünler yapan cok butik var.
taşlısından tut. ismine özel kıyafetlere kadar
Aslında isme özel kıyafetler falan çok güzel bi fikir sunuma ekleyebilirim hani mağazamın böyle özellikleri var gibi hem anlatacağım konu çoğalır hem farklı olur bayıldım bu fikirleree
mesela isminde zeynepmi? zeynebin butigi. yada zeynebin dünyası gibi şeyler yaparsın.
logonuda şöyle kokoşlu bişiler yaparsın.
insanların zevkine insanların isteklerine göre yaptıgını falan gösterirsin.
zeynep shop insanların ihtiyacını degil zevkini tamamlıyan magazadır yada butikdir de...
kompozisyon manyagıydım ben lisede
hazır giyim sitelerinden başla ozman. ilk önce tarihçe uydur. daha sonra misyon vizyonunu bul... yada netten çarp... sonra ne diğerlerine geç..
ofis dersi olduğu için amaç powerpointi nasıl kullandığın.. öle düşünüyorum en azından.
Bende sözelcilerin yüz karasıyım galiba aklıma hiç bir şey gelmiyoİsmim falan hazır ama geri kalan hiç bir şey yok ama baya fikir oluştu kafamda sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?