Elektronik Ev Aletleri SUNYY led tv kullanan varmı?

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
merhaba arkadaşlar led tv için lg yada samsung düşünüyordum ama eşim sunyy almış sürpriz yapmak için...korkuyorum acaba bi sorun yaratırmı..çokda uygun değil fiyatı samsungla aynı adam bunların dış giydirmesi farklı sadece sunyy de çok iyidir demiş görüntüsü falan gayet güzelde yinede korkuyorum bi sorun cıkarır diye

merhaba arkadaşlar led tv için lg yada samsung düşünüyordum ama eşim sunyy almış sürpriz yapmak için...korkuyorum acaba bi sorun yaratırmı..çokda uygun değil fiyatı samsungla aynı adam bunların dış giydirmesi farklı sadece sunyy de çok iyidir demiş görüntüsü falan gayet güzelde yinede korkuyorum bi sorun cıkarır diye

nasıl yani? paneli farklı ama donanımı samsung veya lg ile aynımıymış? öyle şey mi olur? keşke özelliklerini yazsan fiyatı ile birlikte.. çok daha fazla yardımcı olurduk...

eğer birşey olursa gider değişirsin arkadaşım... tv bu... uzun seneler kullanmak için alındı sonuçta... çok para verildi demişsin... sunny markaya o kadar para verilir mi yaa? hiçmi araştırmadı eşin?

nasıl yani? paneli farklı ama donanımı samsung veya lg ile aynımıymış? öyle şey mi olur? keşke özelliklerini yazsan fiyatı ile birlikte.. çok daha fazla yardımcı olurduk...

eğer birşey olursa gider değişirsin arkadaşım... tv bu... uzun seneler kullanmak için alındı sonuçta... çok para verildi demişsin... sunny markaya o kadar para verilir mi yaa? hiçmi araştırmadı eşin?

Cnm yani demek istediği tvlerin dışları farklı ama iç donanımları aynı samsungla pek bi farkı yok dedi...led tv kalitesi yüksek önemli olan bu dedi..

çok para derken :) mesela ordaki samsung 82 ekran lcd tv 850 idi...Sunny 82 ekran led 900 tl idi...adamda samsung olan lcd bu led tv daha iyi deyince bende ok dedim bak bi sitede buldum özellikleri falan yazıyor bi bakarmısın anlıyorsan

Byk Maaza | Online Alveri Sitesi | Beyaz Eya, Televizyon, Bilgisayar, Kk Ev Aletleri

Sunny SN032 82 ekran Led Tv Özellikleri

GÖRÜNTÜ FORMATI
16:9, 4:3 OTOMATİK
GÖRÜNTÜ AÇISI
178Y/178D
GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
1366 X 768
HD
HD READY
KONTRAST ORANI
MEGA CONTRAST
TEPKİ SÜRESİ
8ms
SES ÖZELLİKLERİ
SES ÇIKIŞLARI
STREO SES ÇIKIŞI
SES ÇIKIŞ GÜCÜ
2X8 WATT

Sunny SN032 82 ekran Led Tv Özellikleri

GÖRÜNTÜ FORMATI
16:9, 4:3 OTOMATİK
GÖRÜNTÜ AÇISI
178Y/178D
GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
1366 X 768
HD
HD READY
KONTRAST ORANI
MEGA CONTRAST
TEPKİ SÜRESİ
8ms
SES ÖZELLİKLERİ
SES ÇIKIŞLARI
STREO SES ÇIKIŞI
SES ÇIKIŞ GÜCÜ
2X8 WATT

Bu tarz mağazalar satıcılara dikkat etmek gerekir. Onlar en çok hangi markadan kar ediyorlarsa onu öneriyorlar. Samsung dan %20 karı varsa Sunny'den %30 karı vardır. Sunny sıradan basit bir marka keşke biraz araştırarak satın alsaymış eşiniz. :( Piyasada bu fiyata samsung, lg, philips markalarından çok rahatca ürün bulabilirdiniz.

Back
X