- Konu Sahibi gwencooper
bazı tariflere gore denedim evet tadı guzel oluyor ama normal puding gibi birsey oluyor varmıdır bunun bir puf noktası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de var ve bebişimle çok seviyoruz
pudingten farklı, daha kremamsı, sakızlı gibi oluyor supangle. ama tarife defterimde. pazartesi unutmazsam defterimden yazarım. ama oktay ustanın muzlu supangle tarifine bakarsanız, ben ordaki gibi yapıyorum :)
canim bendede var bir tarif ve tadi cok guzel oluyor, yani puding olmadigini anliyorsun. gerci yapilislari cok benziyor. bunun farki icine bitter cikolata katmandir.
sendeki tarifi yazarsan en azindan bi fikrimiz olusur?
![]()
Malzemeler
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı kakao
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
3 su bardağı süt
2 çorba kaşığı margarin
Tarifi
Bir tencerede toz şeker, kakao, süt ve unu mikserle çırpın. Tencereyi ocağa alın ve orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Sonra ocaktan alıp vanilya ve margarini ilave edin ve karıştırın. Kaselere paylaştırın. Ilındıktan sonra buz dolabında birkaç saat bekletin. Supangle tatlınızı soğuk olarak servis yapın. Arzunuza göre üzerine dondurma, krema veya kaymak konulabilir. Ya da hindistan cevizi, antep fıstığı v.s serpilebilir.