- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.281
saati saatine yapti vajinal dus falan sert kahve caylar diyet hepsini yapti tek iliski oldu ben cok umutluydium nedense erkek diye
cnm sen neden adet olmadinki
oo hosgeldin cadiyla oturmak ayricaliktir sabr kupu oluyor insan
orkiden hosgeldin dedim dimi anacim
Orkidemmmmm canimmmmm hepiniz burdasiniz Allahim cok sevindim ben aksama yani sonra girmeliyim Esim yemek istiyorbenim cadida gelebilir bugun yarin
canimm benim olmedigim surece gitmem buradan dostlugum sikidir benim biliyosun senOrkidemmmmm canimmmmm hepiniz burdasiniz Allahim cok sevindim ben aksama yani sonra girmeliyim Esim yemek istiyor
orkidem aldığın evikap kaç IU?
ooooo...kimleri görüyorum...aynen bıraktığım yerde kalmışsınız bacılar , değişen bişey yok yanii
çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki oldu? kaçıncı sayfada yazıştınız ?
36. saat sanirim yine ayrintilari alirim bn ondan
kizlar sizi nezmandir okuyordum ama bugün yazayim dedim sunu yerseniz kiz olur bunu yerseniz oglan olur dogru degil gibi geliyor nedeni ben sebze yemem kirmizi ete yogunumdur balikta yemem bol tuzlu yemek severim ,cocuklumdan beri yeme tarzim bu hatta 5,6 senedir tatli donurma agzima sürmedim diyebilirim ama bu sene benim cooook tatli bir kizim oldu :) kizim veya oglum olsun diye hicbiseyde yapmadim sadece bebegim olsun istiyordum ,ALLAH hepinizin gönlünüze göre versin
Orkidem neyler yapdin canim benim kizin nasil kac yasinda canim ?ben 3 bebek düsünüyorum su an bu ay tutmadi Regelim geldi tam yumurtlama günü tek iliski girdik kadin doktorunda yumurtlama takibi yapdirdim yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi tam 15 saat sonra iliski girdik tek ama tutmadi?canimm benim olmedigim surece gitmem buradan dostlugum sikidir benim biliyosun sen
400 canim
Orkidem neyler yapdin canim benim kizin nasil kac yasinda canim ?ben 3 bebek düsünüyorum su an bu ay tutmadi Regelim geldi tam yumurtlama günü tek iliski girdik kadin doktorunda yumurtlama takibi yapdirdim yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi tam 15 saat sonra iliski girdik tek ama tutmadi?canimm benim olmedigim surece gitmem buradan dostlugum sikidir benim biliyosun sen
400 canim
anlayan anladı zaten kızooooo...kimleri görüyorum...aynen bıraktığım yerde kalmışsınız bacılar , değişen bişey yok yanii
canım adete birkaç gün kala erkek adet sonrası kız mı demek istedin... pardon yaa okudum ama anlayamadım kafa durdu şuan....
kizlar sizi nezmandir okuyordum ama bugün yazayim dedim sunu yerseniz kiz olur bunu yerseniz oglan olur dogru degil gibi geliyor nedeni ben sebze yemem kirmizi ete yogunumdur balikta yemem bol tuzlu yemek severim ,cocuklumdan beri yeme tarzim bu hatta 5,6 senedir tatli donurma agzima sürmedim diyebilirim ama bu sene benim cooook tatli bir kizim oldu :) kizim veya oglum olsun diye hicbiseyde yapmadim sadece bebegim olsun istiyordum ,ALLAH hepinizin gönlünüze göre versin
hoş geldin Orkideem özlemiştik seniiRabbim kimseyi evladıyla sınamasın Egemi hatırlarsın diğer siteden ikiz erkekleri olacaktı hatta kız olmasını çok istiyordu.Erken doğum yaptı bebişlri kuvözde kaldı ve sadece 1 tanesi hayata tutundu...diğeri küçük olduğundan...................
Ve Eğemin 2. kere yaşadığı acı 21 hftlık ikiz erkek bebeklerini kaybetmiş..
Ben artık yöntem,diyet falan inanmıyorum..Bence vucudu sağlıksız olmaya yöneltiyor ve bebek tutunamıyo yada kimyasallardan dolayı BOŞ GEBELİK oluyor benim gibii..Ve takviye kullanan arkadaşlarda bence fazla abartmasınlar.Kürtajdan sonra kontrolde dr.um bana 'eğer bebek düşünüyorsan HAMİLE KALAMDAN 1 AY ÖNCE FOLİK KULLAN dedi..Ben kız istediğim için hamileleik yaşadığımı söylediğimde İKİ ADET ARASI ERKEK ADETE EN YAKIN DÖNEM VE HEMEN SONRASI KIZ BEBEK İÇİN UYGUN ZAMAN OLABİLİYOR ..dedi Gerçekten çoook istiyorsanız dr. kontrolünde olun bence..
teravet inan baska neler yapti hatirlamiyorum yazmisti ama hatirlamiyorum
vajinal dus sert kahve de vardi dua etmisti birde
blg canim egeme ne kadar uzuldum anlatamamm ikizin biri yasiyor deilmi
kendisi nasil yine ayni haftalardami dogum yapti iyimi toparlanabildimi
blg canim bernil rengin hamile olan varmi merak ediyorum onlari
blg canim egeme ne kadar uzuldum anlatamamm ikizin biri yasiyor deilmi
kendisi nasil yine ayni haftalardami dogum yapti iyimi toparlanabildimi
nasılsın cnm ???? toparlanabildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?