- 14 Nisan 2015
- 32
- 16
- 3
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.601
Canim sen adet bittigi gunmu kaldin yani tam gununu biliyormusun?arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de kendimle ilgili bazı şeyler paylaşmak istiyorum ben kızıma adet bitiminde hamile kaldım, ama kız kardeşim aynı şekilde oğluna hamile kaldı şu anda da oturduğum siteden 2 kişi yeni doğum yaptı biri de hamile ve üçünün cinsiyeti de erkek arıtma su kullanıyoruz ben buna bağlıyorum ve araştırmalarım sonucunda hepsi yatağın sağında yatıyorlarmış:))
Herkese merhaba. Hamile kalmadan önce bu konuyu okuyordum. Çalışma yaparken :) kaset tipi testlerle idrardan LH i takip ederek yumurtlama günümü buldum ve yumurtlama 1 gün kala yani ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalıştık :) Erkek bebek istiyorduk, yumurtlamadan 1 ay kadar önce süt ürünlerini bir miktar azalttim et ürünlerini arttırdım. Henüz cinsiyet için çok erken ama Dr erkek bebeğe benziyor dedi. Hayirlisi bakalim
Merhaba. Sanırım hemsehriyiz :) Ben en son 5 şubatta adet oldum ve 28 günde bir adet oluyorumslm arkadaşım peki bişeyler sormak istiyorum sana hamile kaldığın ay nedir? ve kaç günde bir regl oluyorsun öğrenebilir miyim?
Cin takvimi.org sitesinde otomatik hesaplayici var.bulamazsan hesap şöyle ocak ve subatta doganlar 2 digerleri 1 yas ekliyor. Bir de tam hamile kaldigin gune bakmalisin.ornegin 25 nisanda adet olduysan yumurtlama mayisa denk gelir o aya bakman gerek.Çin takviminde yıl esas alarak yaşa mı bakıyorsunuz yada yaşın üzerien +1 ekliyormusunuz baz çin takviminde ekleme gösteriyorda yani nasıl uyguluyorsunuz?
Merhaba. Sanırım hemsehriyiz :) Ben en son 5 şubatta adet oldum ve 28 günde bir adet oluyorum
Hayırlısı olsun. İnşallah gönlündeki gibi çıkarHerkese merhaba. Hamile kalmadan önce bu konuyu okuyordum. Çalışma yaparken :) kaset tipi testlerle idrardan LH i takip ederek yumurtlama günümü buldum ve yumurtlama 1 gün kala yani ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalıştık :) Erkek bebek istiyorduk, yumurtlamadan 1 ay kadar önce süt ürünlerini bir miktar azalttim et ürünlerini arttırdım. Henüz cinsiyet için çok erken ama Dr erkek bebeğe benziyor dedi. Hayirlisi bakalim
Amin canım cümlemizin.hayırlı olsun canım...rabbim gönlündekiini göbüşüne versin...
ben oğluma eylülde hamile kalmıştım tek ay yaniyani ben şöyle bişi duymuştum tek aylarda hamile kalanların bebekleri erkek olurmuş acaba doğrumu diye test etmek istiyorum..
Ben 1 gun erken yumurtladim. Yani normalde 19u yumurtlama gunuyken 18inde yumurtladim. Ilıski 17 ve 18 şubatta oldu. Benim hamilelik çift ayda olmuş oluyor bu durumdapeki 5. şubatta ilk gün adetinin tarihi ilşki tarihi yani yumutlma günün ne zaman?
hayırlı olur inşallah gönlğndekini nasip eder rabbim.....kaç haftalıkken tahmin etti drHerkese merhaba. Hamile kalmadan önce bu konuyu okuyordum. Çalışma yaparken :) kaset tipi testlerle idrardan LH i takip ederek yumurtlama günümü buldum ve yumurtlama 1 gün kala yani ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalıştık :) Erkek bebek istiyorduk, yumurtlamadan 1 ay kadar önce süt ürünlerini bir miktar azalttim et ürünlerini arttırdım. Henüz cinsiyet için çok erken ama Dr erkek bebeğe benziyor dedi. Hayirlisi bakalim
Ben 1 gun erken yumurtladim. Yani normalde 19u yumurtlama gunuyken 18inde yumurtladim. Ilıski 17 ve 18 şubatta oldu. Benim hamilelik çift ayda olmuş oluyor bu durumda
Bende merak ettim 10 haftaliksa nasil ogremissinki cokk erken bence tahmin icin cunku in Aylarda kizla erkegin cinsel organi ayniymis tabi Türkiye de ogreniliyorsa bilememBen 1 gun erken yumurtladim. Yani normalde 19u yumurtlama gunuyken 18inde yumurtladim. Ilıski 17 ve 18 şubatta oldu. Benim hamilelik çift ayda olmuş oluyor bu durumda
Erkek istedik ve ona göre ilişki gününü ayarladik. Nasip neyse o kiz da olsa hiç fark etmezpeki şuanda kız bebek mi istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?