- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.761
Aklimdasiniz ama buarya gelince cikamiyorum Orkidem canim benim gözlerim doluyor valla kim beni taniyor daha merak etdim valla...
Namazimi kiyacayim daha ikindim kaldi bir bakayim dedim nazim benim dua edin boll boll insAllah olu Allah herkeze gönlümndekini versiun insAllah
Kadir geceniz kabul olsun insAllah Allah dualrinizi kabul eglesin
ben gelirim yine
öptüm yazin kim ler var daha beni taniyan valla unutmadin ama isimler degismis ola bilir
orkdm ben diğer sayfaya yazdım ama bana cevap gelmedi bunu yapan arkadaş gurbetim miy di??
blg cok sevındım cnm hayırlısyla kızın gelır ınsallh
aaaaaaaa eylulcum bu super haberrrr canimm insallaaahh cook sevindim yaa
insallahh prensesin yoldadir
karakediii dun actimm sohbet etmek istedimm yoktun yavv
gözün aydin canim.. insallah dilegin duan kabul olur....
nelere dikkat ettin yazarmisin bana...
eee ee kızlar kimse yok..yazın bacılar...ben bu aralar yine konuyu açmayı düşünüyorum benim kocaya bakalım belki yumuşar:)
bu arada yaw 30 gün süren adetim artık 27 gane düştü valla saviniyom ha..ve aylardır hiç hssetmedegim yuturtalıklarımı ve akıntımı artık hissediyorum şükür.mesela bu ay yle akıntım olduki gurbetin gösterdegi gibi sünen bi akıntı.kasıkların feci ağrıd...şimdi büyük ihtimal yukurtalamı gösteriyo dimi.biliyorum elki defalarca söylenrdi ama bu sancı varken.mesela benim sanca sabahbaşladı akşamada daha çogaldı hem sancım hem akıntım..şimdi ne zaman çatlıyo bu yumurta.bide ne zaman ilişki öneriyorunuz erkek ebebek için..
teravetcim okumuşsundur bana bir yorumda sen yaparmısın ilişkiyi ne zaman bırakmam hakkında:26:bilgilerimi 163. sayfada vermiştim.
ahhh canım benım helencim senı okadar ıyı anlıyorumkı inan bı oğlunun olmasını çok isterım inşAllah kocanın fıkrı değişirdebebişin yola çıkar bende oğluma senın gibi yumurtladığımı hissettiğim gün hamiş kaldım ama hangi ara çatlar yumurta bilemıcem hep dua ettım dua dua dua inan karşılığını alacaksın
Teşekkür ederim canım Rabbim seninde prensini yollamıştır İnşallah..
sağol arkadaşım..İnşallah Rabbim hepimizin dilediğini versin..
Teşekkür ederim... Hepimizin Duaları kabul olur İnşallah..
neler derken kız istediğim için süt ürünleri ve takviyeler kullandım son 1 ay eşime kullandırdım, 3 aydır Ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon kiti kulllandım ve bu kitabı uygulamaya çalıştım
Kız mı Olsun Erkek mi?
Hazel Chesterman-Phillips
bu kitaptada ATEŞ ÖLÇME,OVULASYON TAKİBİ YANİ DOĞRU ZAMANLAMA üzerinde duruyor ..tavsiye ederim kitabı internetten sipariş verdim ben
arkadaşlar yumurtlama gününde olan ilişkiyle kız olduğunu duydunuz mu hiç??
herkesin KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...
ORKDM canım bu gün kan testi yaptırdım 131 mlu çıktı yani 3 HAFTALIK HAMİLEYİİM..
Teşekkür ederim canım Rabbim seninde prensini yollamıştır İnşallah..
sağol arkadaşım..İnşallah Rabbim hepimizin dilediğini versin..
Teşekkür ederim... Hepimizin Duaları kabul olur İnşallah..
neler derken kız istediğim için süt ürünleri ve takviyeler kullandım son 1 ay eşime kullandırdım, 3 aydır Ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon kiti kulllandım ve bu kitabı uygulamaya çalıştım
Kız mı Olsun Erkek mi?
Hazel Chesterman-Phillips
bu kitaptada ATEŞ ÖLÇME,OVULASYON TAKİBİ YANİ DOĞRU ZAMANLAMA üzerinde duruyor ..tavsiye ederim kitabı internetten sipariş verdim ben
kız günlerin
9 10 11 12 aust
2 9 eylül
25 eylül 5 ekim
bu iki tarihler arası kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?