Süper anneler 2012

Teravet, canım tebrik ediyorum seni. İnan çok mutlu oldum , sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum canım.

selam kızlar diğer sayfada konu kapatılmıştır görünce şok oldum ama burası yeni yerimiz herhalde. hayırlı olsun teravetçim ellerine sağlık:16::16::16:

canım hiç üzme kendini. benim kızımda da 4 aylıkken doktor bebeğin suyunda kireçlenme var gidebilir demişti. çok şükür bak kızım 4 yaşında. bolbol dua et dualrım seninlee....

selam kızlar diğer sayfada konu kapatılmıştır görünce şok oldum ama burası yeni yerimiz herhalde. hayırlı olsun teravetçim ellerine sağlık:16::16::16:
sağ olasın bacısı
Teravet, canım tebrik ediyorum seni. İnan çok mutlu oldum , sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum canım.
teşekkürler ymb. Yarabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağıma almamı da nasip eder inşallah.
:nazar:yeni topik yeni umutlar:nazar:
topik sahibesi gibi bizde muradlarımıza erelim işallah :52::52::52::52::52:
:55::55::emir_bebek::emir_bebek::37::37::54:

inşalllahhhh bacısı inşallahhh

TErosum tablo yapayimda hamisler tablosu onu ilk sayfaya yapistir gulum
Okimi kim nevdenemis ne yapmis bilelimm
Kizlar kiz bebek icin yapilaxaari bana yazabilecek varmi:26:

günaydın kızlar

hayırdır neden kapatıldı topiğimiz şaşırdım birden kapatıldığını gördünce bilgede haber vermese anlayamazdım.

neyse hayırlı olsun yeni topiğimiz.

Sayfanin sahibinin kotu anilari varmis o nedenle kapatiltilmis
Kazen beyde öyle sey olmaz demis sayfayi acin demis
Bende ikinci bir yeni topik acildigini soledim kizlar

enteresan bence çok saçma o sayfayı kapatılınca unutulacakmı yani herşey şaşkınlığım şuan hat safhada

o sayfada insanları bilgi sahibi yapacak bir sürü araştırma vardı.bu herkese yapılan bir haksızlık bence

nee olduuuu uleeeeennnnnn topigimizeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52:

Sayfanin sahibinin kotu anilari varmis o nedenle kapatiltilmis
Kazen beyde öyle sey olmaz demis sayfayi acin demis
Bende ikinci bir yeni topik acildigini soledim kizlar

ne alakaa baskasina devredebilirdii
bu ne demek simdii ne olsa silinmiycekkii yazilanlarr:47::47::47:

cok emek vermistik o sayfayaa sinir oldum yaaaaa:51::51:

Back
X