merhaba arkadaşım bende senin gibi tüm kızların yazdıklarını takip ediyorum.daha önceki sayfalarıda okuyordum ama enüz uygulamalara geçemedim.ist da gidip bu konuda yardım alabileceğim bir dr önerebilirmisiniz.senin dr nerede bilgilerini yazman mümkünmü benim dr um bu gibi işlere karşı çatlatma iğnesi konusunda yardımcı olacak bizi anlayacak isteklerimizi rahatça söyleyebilieceğim kısaca yadırgamayacak bir dr arıyorum.birde vajinal duş konusunda bilgi veririmisiniz özelden de yazsanız olur.şimdiden teşekkürler.yardımlarınızı esirgemeyin lütfen .
Merhaba,
Özel Msj atamıyorum sanırım Msj sayım yeterli degil.dr.um Nişantaşı'nda bı Dr.Acikcasi bu 2.ayim ona gidişimin,ultrasonda yumurta takibini yapıyor Yanlizca ve emin ol beslenme konusunda bu sitede cok daha çeteyi bilgiler var.Bana yanlizca sut urunleri yeme dedi bir de burda yazilanin aksine et ueme dedi ama ben tukettim.Ben geçenlerde catlatma iğnemin ertesi gunu yakınındaki bir hastanede Dr.a gittim ve baktrdim,durumu anlattım güldü ,inanmadığını söyledi pek ama yine de gayet güler yüzler karşıladı .ustelik 20 tl falan ödedim sanırım.kendi Dr.um 200 kusur tl alıyor,19 mm civarında cat.ignesi yazıyor ben alıp yapıyorum,36 saat sonra iliski öneriyor.Ben bı daha denersem buradaki Dr.a gitmeyi düşünüyorum.Aslinda burda da gecmis yıllarda çokça adından bahsedilmiş bir Dr.var Bakırköy'de,deneyen yakın tanidiklarim da var.Ama malesef yalvardım nerdeyse adama kabul etmedi:) artık uğraşmıyorum bu işlerle dedi.