merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr
bu markayı falan bilmiyorum ama ana kucağının düze yakın olması bence iyi değil.hafif oturur pozisyonda olmalı.çünkü beslediğinde put gibi düz yatırmamalısınki yedikleri çıkmasın insin mantık düz... çok ta endişe etme, o kadarda para harcamaya gerek yok.ben arkadaşımdan chicco kullanılmış ana kucağını alıp onu kullandım.şimdi artık oturmaya başladığı için kullanamıyoruz.3. sahibine gidecek...o çoook detaylı ürün tanıtımları anne adaylarının aklını karıştırmak ve çelmek için.
naçizane tavsiyem tabi sen bilirsin... herkesin kendi fikri, sordun diye söyledim
Benim kuzu bugün çoook huysuzdu(yanından bir dakika ayrılamadım. Hep ağladı. Uyutmak da çok Zordu. İnşallah geçici bir süreçtir
çok yorgunum...
100. Sayfaya az kalmış![]()
sayfa kurucusu kayıplarda gören bilen var mıııı
geçicidir melahatt bir günü bir güne uymuyor ki bu küçük aşkların... illa vardır bir sıkıntısı...yoksada bebek işte deyip geçmek lazım
kimse gelmiyor bari bol bol yazimde 100 olsun