• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin 👣
Hadi cnm heycanla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz 😇dualarim seninle

Canım maşallah baya koyuluk olmuş sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻

Aaa ben geldim annecim diyor kuzucuk maşallah canım hayırlı olsun Rabbim gönül muradınla müjdelesin seni inşallah 🤲🏻💙🤲🏻

Ben testle takip yapıyorum şimdilik Dr gitmeyi şuan için düşünmüyorum eğer ki testte bi karışıklık olursa giderim canım. Teste başladım henüz koyulaşma yok burda paylaşırım inşallah 😘 bende hafif akıntı başladı ara sıra da sağ kasıkta sancı oluyor şimdilik 🤗

Çok güzel çıkmış sonucun canım maşallah cumaya keseyi de görürsün inşallah 🤲🏻💙🤲🏻😘
Benimde sağ kasıkta ağrı var belimde fazlaca ağrı var :(...test baktım da daha açık benimde...

Yaaa çok heyecanlı canım içinden sürekli dua oku hadi inşallah hayırlı haberler alırız 🤲🏻💙🤲🏻

canım çok heyecanlı gercekten yaz bıze hemen Rabbım gönlündekını nasip etsin inşallah

Hadi cnm heycanla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz 😇dualarim seninle
Kızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydi 😌 büyük. İhtimal kız 🤲🤷‍♀️😌

Kızlar hepinize toplu cevap vereyim, 12+6, çıkıntı göremedi, cinsiyet için bişiy demedi ama bu haftada biraz çıkıntı olması gerekmezmiydi 😌 büyük. İhtimal kız 🤲🤷‍♀️😌
Canım pozisyon önemli bu hafta eğer uygun pozisyonda görmediyse ondan bişey dememiştir. İnşallah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder 🤲🏻💙🤲🏻

Cnm R rana20 dedigi gibi pozisyonu onemli doktorda tam görmemişse ondan da yaniltmak istememiştir
Biraz daha bekle cnm inşllah ozaman net belli olur diger gidisinde guzel haberler veririsin bizlere🤲💙

Sende bakarken anlardın aslında net konuşmak için erken oluyor biraz 13 haftayı geçmesi lazım. Resim var mı canım elinde ya da video

Kızlarr, doktordayım, inşallah belli olur cnsiyeti 12 +3 bugün... İlacım bitti perşembe gelicektm ama mecbur bugün geldim, inşallah hayırlı haberler veririrm size, sıramı bekliyorum şuan dua edin 👣
allahim insallah cok guzel haberlerle gelirsin

Canim gozun aydin rabbim sağlıkla ilerlemiyi ve kucagina almayi nasip etsin 🤲
Arkandanda biz geliriz inşallah Ruveydam2015 Ruveydam2015 ve kizlarla
Teşekkür ederim kuzummmm darısı sizin ve tüm isteyenlern başına dualarım senin ve Ruveydam2015 Ruveydam2015 için rabbim istediğiniz sevinçle müjdelesin sizi 😍😍
Maşallah canım. Bende bir haftalık perhiz düşünüyorum. Hayırlısı olsun canım
Sağol canım benim. İnşallah sende istediğin murada kavuşursun canım pik ve çatlamaya dikkat edin acele etmeyin benim gibi 🙈 🤗🤗

Passi0n Passi0n canım hayırlı olsun.rabbim sağlıkla gebeliğin ilerlemesini, hayirlisiyla oğlusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💙
Ayy aminnn öyle bir içimden amin dedimki İnşallah kabul olur. 🤲 rabbim sanada kalbindeki muradı nasip etsin canım Allah razı olsun iyiki varsınız 🤗🤗🤗

Canım daha erken haftası.15 haftadan önce net belli olmaz diyor çoğu doktor.insallah hayirlisiyla gönlündeki olur 🥰💕

Canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah. Sen çat günümü hamile kalmıştın canım

Teşekkür ederim kuzummmm darısı sizin ve tüm isteyenlern başına dualarım senin ve Ruveydam2015 Ruveydam2015 için rabbim istediğiniz sevinçle müjdelesin sizi 😍😍

Sağol canım benim. İnşallah sende istediğin murada kavuşursun canım pik ve çatlamaya dikkat edin acele etmeyin benim gibi 🙈 🤗🤗
Cok sagol canim insaallah dileyen herkese nasip etsin 🥰🤲

canım haftan daha erken doktorlar hiçbirşey söylemek istemıyor bu haftada... Rabbim gönlündekini nasip etsin öncelikle sağlığı yerinde olsun inşallah

Kuzummbenim pikde uzun sürüyor zaten pko var. Testler karmakarışık doktora gidicem doktor uzak off offf sıkıntılı işler

Back
X