• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
@Maviayyy
Ruveydam2015 Ruveydam2015
Tazeanneeee Tazeanneeee kızlar hadi takılın hamişlerin peşine maşallah hamiş sayımız artıyor darısı bizlere olsun inşallah 🤲🏻💙🤲🏻
Bu arada benim Eşim şehir dışına gitti iş için ve büyük olasılıkla Eylül Ekim ayına kadar gelemicek gibi. Bu şartlarda izine geldiği sürede yuma denk gelirse deneme olacak yani benim bebek işi kışa kaldı gibi görünüyor. Allahtan umut kesilmez elbet belki denk gelir 🥰 sizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız 🤲🏻💙🤲🏻
Insaallah canim 11. Gun bu gun yum bekliyorum henüz koyulasmadi bakalim. Sende bu ay bakarsin hamıssindir bizimde dualarimiz seninle kuzu Allah razı olsun 🥰😇💙

Ayy hadi inşallah deneme olacak mı canım 💙
Ben 1 saat önce adet oldum 🥰
Yaa oldun mu. Hayirlisi olsun hakkinda canim biz sonlara kaldik üzülme hiç birlikte kaliriz bizde 🥰 esim ameliyat olmuştu ama fena degil yine bi sansimizi denicez canim olmazsa 1 2 ay ara vercez perhizi uzun tutmaya çalıştık bakalim kismet

Yaa oldun mu. Hayirlisi olsun hakkinda canim biz sonlara kaldik üzülme hiç birlikte kaliriz bizde 🥰 esim ameliyat olmuştu ama fena degil yine bi sansimizi denicez canim olmazsa 1 2 ay ara vercez perhizi uzun tutmaya çalıştık bakalim kismet
En hayırlı vakitte gelecektir canım hiç üzülmüyorum inan sabırla beklemedeyim 🤲🏻👶🏻🤲🏻 sende dene bence de eşine takviye önerdi mi Dr?

En hayırlı vakitte gelecektir canım hiç üzülmüyorum inan sabırla beklemedeyim 🤲🏻👶🏻🤲🏻 sende dene bence de eşine takviye önerdi mi Dr?
Yok canim yaa bende sana soracaktim ne kullansak diye keciboynuzu fix ama yeterli degil bence

Çok çok şaşkınım...Mart ayında birçok belirtim olmasına rağmen kimyasala dönen sonuç...Şimdi ise hiçbir belirtim yokken bu sonuç...Rabbim demek ki bu zamanı nasip etmiş uygun görmüş...İlk size yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz Allaha hep dua edicem sizin de güzel haberlerinizi buradan okuyayım diye....
Maşaallah berakallah canım 😍😍😍 rabbim sağlıkla ilerlemesini tamamlamayı nasip etsin 🤲🏻
Ruveydam2015 Ruveydam2015
Tazeanneeee Tazeanneeee kızlar hadi takılın hamişlerin peşine maşallah hamiş sayımız artıyor darısı bizlere olsun inşallah 🤲🏻💙🤲🏻
Bu arada benim Eşim şehir dışına gitti iş için ve büyük olasılıkla Eylül Ekim ayına kadar gelemicek gibi. Bu şartlarda izine geldiği sürede yuma denk gelirse deneme olacak yani benim bebek işi kışa kaldı gibi görünüyor. Allahtan umut kesilmez elbet belki denk gelir 🥰 sizler için dua ediyorum inşallah güzel haberler alacağız 🤲🏻💙🤲🏻
Ahh kuzum bizler zaten başı çekiyorduk ayladır bu topiklerle yatıp kalkıyoruz nasip en hayırlı zamanda nasip olacak inanıyorum oğluşlar o yüzden bendede senin gibi teslimiyet var Allah sabrını veriyor. Benim covid sonrası yine fitil karbonat su soğan kürü vs başa sardım enfeksiyon var akıntım başladı oradan anladım Temmuz’a kadar böyle bekleyeceğim bakalım sonrası yine nasip yine nasip..💙🤲🏻

Beni hatırlarsınız belki kızlar iki kızım var eylül de denemeye başlayacağım deyip spiral taktırmıstım spirali çıkardım eylüle kadar diyete başlayacağım lütfen yardımcı olun neler yapayım karbonatlı su,asiti hayatımdan çıkaracağım,Yeşil mercimek yiyeceğim,süt ürünleri yol halbuki çok severim😂başka neler vardı kızlar?Esime ne yapayım?

Ayakta duramıyorum bayılma hissi oluyor ama şükür bugünüme iyiyim.haftaya kontrol var.
Bence bekle biraz erkenden gitme doktora.5hafta dolsun öyle git dayanabilirsen.😘
Allah kolaylık versin canım geçer inşallah tez zamanda🤲Evet geç gitmem daha faydalı dayanıcam inşallah😊

Back
X