• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Amin canim benim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma 🤲🤲
Inşallah ağustos ayi senin ayin olur kuzum sende o güzel haberi aliriz sende herzaman benim duamdasin🥰😚😚💙💙
Allah razı olsun canım benim Rabbim duası kabul olan kullarından eylesin inşallah burda hepimizin kalbi bir duası bir inşallah Rabbim nasibimize de yazacaktır ben inanıyorum olacak inşallah 🤲🏻💙🤲🏻

Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıran Ruveydam2015 Ruveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Ya ne güzel bir haber canim🤗 rabbim sağlıkla hayirla kucağına almayi nasip etsin oğluşu nu darisi bizlerin başına 💙💙
Cok sevindim kendime olmuş gibi inan 🥰

Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıran Ruveydam2015 Ruveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Yaaa canımmmmmm çok şükür nasıl mutlu oldum bilemezsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻👶🏻🤲🏻
Bizlere de dua etmeyi unutma olur mu 🤗❤️😘

Oyyy masaallah Canim çok şükür çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin insaallah bizlerede dualarini eksik etme hayirlisiyla kucağına al oglusunu insaallah 😇🥰💙

Amin amin🤲
Ya canim benim dua etmemi rabbim insllah bu mübarek gün hürmetine guzel haberler almayi nasip etsin insllah oğlusun geliyordur canim 🤲🤲
Bende yarin gidecegem doktora inşllah oğluş haberi alirim cnm 💙💙
Amin kuzum 😍😍 hayırlısıyla oğlun oluyor sevincini yaşayalım yarın seninle birlikte inşaallah 🤲🏻

😍😍😍 maşaallah berakallah ♥️ çok sevindim canım sağlıkla kucağına almakta nasip olsun 🤲🏻 test hangi aşamadayken deneme yapmıştın?

Ya kızlar bir şey sorucam ben 16 sında yumurtlama gördüm 17 sinde çatladı. Bu ayın 28 inde ikinci kere yumurtlama gördüm fakat üç gündür çatlama olmuyor kafayı yicem hamilelik yok kan testi yapıldı neden böyle oldu başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• 9CED2F96-0006-4063-959F-82C059ADFA2E.webp
    9CED2F96-0006-4063-959F-82C059ADFA2E.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 47
  • DFF28CDD-3FC7-48E5-BE88-1C2D35E3AE09.webp
    DFF28CDD-3FC7-48E5-BE88-1C2D35E3AE09.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım senin bu hamileliğin diğerlerinden farklı mıydı belirtiler kusma vs...?
Evet cnm farklilik var kizlarimda soğan,sarimsak tavuktan tiksinmistim
Bun hamilegimde yiyorum
Büyük kizimda 3 ay kadar kusma vardi küçükte tiksinme istahsizlik vardi.bunda bir kac seyden tiksindim bakalim cinsiyet ne cikacak😁

Yaaa çok sevindim canım rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Evet cnm farklilik var kizlarimda soğan,sarimsak tavuktan tiksinmistim
Bun hamilegimde yiyorum
Büyük kizimda 3 ay kadar kusma vardi küçükte tiksinme istahsizlik vardi.bunda bir kac seyden tiksindim bakalim cinsiyet ne cikacak😁
Erkektir Allah’ın izniyle canım sağlıkla 🥰🤲🏻

Canim maşaallah hayirli olsun oğlunun, Rabbim sağlıklı sihhatli şekilde eline almani nasip etsin , canim bize neler yaptığını diyet takviye çatlama da mı deneme vs detaylı yazarsan çok sevinirim

Canım nasılsın gittin mi doktora? Benim test yine negatif adet olmadım inşaallah kanda pozitif görürüm.🤦🏻‍♀️
Gittim cnm doktor küçük dedi ama bir çıkıntı görüyorum %60 erkege benzettim.dedi daha iyi sonuc icin dede 16.haftayi bekleyelim dedi cnm🤗
Inşallah hamilesindir kuzum hem kanda hem idrarda pozitifi gorurusun insllah🤲🤲

Gittim cnm doktor küçük dedi ama bir çıkıntı görüyorum %60 erkege benzettim.dedi daha iyi sonuc icin dede 16.haftayi bekleyelim dedi cnm🤗
Inşallah hamilesindir kuzum hem kanda hem idrarda pozitifi gorurusun insllah🤲🤲
Yaa maşaallah kuzum çok sevindim erkek o Allah’ın izniyle netleşir 16.haftada sağlıkla gelsin inşaallah 🥰🤲😍😍😍

Yaa maşaallah kuzum çok sevindim erkek o Allah’ın izniyle netleşir 16.haftada sağlıkla gelsin inşaallah 🥰🤲😍😍😍
Insllah canim tam sevinemiyorum netleşmediği icin sağlıkla hayirla erkek bebek dediginide duyarim inşllah 🤲🤲💙🥰
Rabbim hayirlisi ile sana ve tum isteyen arkadaslarima nasip.etsin canim🤲💙💙

Back
X