• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174

Eklentiler

• F3AD2C9F-28BD-4093-8059-33C481E04958.webp
    F3AD2C9F-28BD-4093-8059-33C481E04958.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 53
  • EF11BD99-1878-4F34-9AE3-5E1B135B52CE.webp
    EF11BD99-1878-4F34-9AE3-5E1B135B52CE.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 59
Hayiiiir kuzu bariz ortada çoook sevindim Hayırlı olsun insaallah oğlun tutunmustur umarim haber ver muhakkak bize 🥰😇🤩💙💙💙
Amin canım Allah razı olsun hepimize sağlıkla erkek bebekler nasip olsun 🤲🏻💙 şoktayım hala ne hissediyorum bilmiyorum 😍🥰

Ya canim benim görüyorum gormez olurumuyum çizgiyi 😍hadi gozun aydin oğlusun geliyor annesi💙kacinci günün cnm bugün
Amin canım amin Allah razı olsun sağlıkla benim ve isteyen herkesin oğlu olur 🤲🏻😍 12.günüm bugün bat çarşamba
Canim benimde B Beybipattis bacim gibi ağrım olmadi hatta bende dedim bu ay olmadi diye hamileligi ogrendikten sonra sanci oldu cnm benim
Canim ne kusuru estf. burda birbirimize yardimci oluyoruz😊öyle düşünme cnm
Canımsınız Allah razı olsun hepinizden 😍😍😍

Amin canım amin Allah razı olsun sağlıkla benim ve isteyen herkesin oğlu olur 🤲🏻😍 12.günüm bugün bat çarşamba

Canımsınız Allah razı olsun hepinizden 😍😍😍
Masallah kuzu kan vermeye adet günümü gidersin ozaman 😇
Ayy ne güzel cnm ya epeydir hamiş haberi almamıştık 😍 rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤲🤲💙💙

Masallah kuzu kan vermeye adet günümü gidersin ozaman 😇
Ayy ne güzel cnm ya epeydir hamiş haberi almamıştık 😍 rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤲🤲💙💙
Amin canım Allah razı olsun sağlıkla inşaallah bizde oğlum oluyor yazarız kucağımıza alırız 🤲🏻💙 kan verdim canım dayanamadım sabah gittim hemen iki gün sonra çıkar dedi sağlık ocağı. Ben yine günüm geçene kadar test yaparım sabahları koyulaşır inşaallah
Yakışıklı bir oğluş geliyorrrr inşallah Rabbim duysun sesimizi gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah 🤲🏻💙🤲🏻
Sağlıkla gelsin inşallah annesi 🤲🏻👶🏻🤲🏻
Amin Canlarım nasıl mutlu oldum düşüncesi bile sevindiriyor rabbim sağlıkla oğlum oluyor yazmayıda nasip etsin hepimize 🤲🏻😍
Yaaa hayırlı olsun canım benim inşallah oğlan geliyor🤲💙💙💙😍😍😍
Amin canım amin Allah razı olsun 😍🤲🏻

Amin canım Allah razı olsun sağlıkla inşaallah bizde oğlum oluyor yazarız kucağımıza alırız 🤲🏻💙 kan verdim canım dayanamadım sabah gittim hemen iki gün sonra çıkar dedi sağlık ocağı. Ben yine günüm geçene kadar test yaparım sabahları koyulaşır inşaallah

Amin Canlarım nasıl mutlu oldum düşüncesi bile sevindiriyor rabbim sağlıkla oğlum oluyor yazmayıda nasip etsin hepimize 🤲🏻😍

Amin canım amin Allah razı olsun 😍🤲🏻
Sonucu bizimle de paylaş canım 💙💙💙

Amin amin cnm inşllah o güzel haberi buraya yazarsin bizde seviniriz🤲😇💙
Niye 2 gune çıkıyormuş cnm.normalde yarin sabaha falan çıkar ya sonuc saglik ocağında
Güzel haberler alirsin insllah canim 👶🏼🥰

Sonucu bizimle de paylaş canım 💙💙💙
Paylaşırım tabi kuzum paylaşmam mı hiç 😍
Niye 2 gune çıkıyormuş cnm.normalde yarin sabaha falan çıkar ya sonuc saglik ocağında
Amin canım 🥰 bizim buradaki sağlık ocağı başka laboratuara gönderiyormuş tahlilleri geçen seferde üç gün sonra sistemden girip bakmıştım anca çıkmıştı yine öyle takip ediyorum çıkınca gitmeme gerek kalmadan görürüm.🙂

İyi günler bana bilgilerinizi iletirmisiniz erkek gebelik için lütfen

Burda da guruplaşma var sanki bize cevap veren yok eski yazılara bakıyorum yeni gelenlere herkes en azından bir selam verirdi.

İyi günler bana bilgilerinizi iletirmisiniz erkek gebelik için lütfen
Iyi gunler cnm yaptiklarimi yazdim insallah faydasi
Merhaba kizlar insllah Allahin iziniyle oğlum olacak yaptiklarimi yazdim belki faydasi olur sizler 🥰
💫Eşim takviye olarak çinko,e vitamini,keciboynuzu özü,bal polen karışımı yedi
💫folik asit ictim.bende
💫Ph su içtik bende kan pihtilasmasi olduğu icin hergun limonlu su içiyordum bu yuzden idrarda ph 7 benim
💫Ovülasyon testi ilk acilmada denedim
💫yumurtaliklarim guzel gelissin diye incir havuc kuru yapmistim o ay
💫Süt ve süt urunleri fazla tuketmeye calistim ama arada peynir falan yada sutlu tatlilardan yiyordum
💫Eşim ve ben hemen hemen hergun etli yemekler yemeye çalıştık
💫Ilsikiden once sert bir turk kahvesi,soğuk bolgesel duş ve namaz ve ben orgazm falan olmadim
💫Yasin suresi,hz ibrahim,hz yunus,hz zekeriya,ismi azam,salati teficiye, ya fettah ,ya mucib birde dilek tesbihi cekmistim
💫Bir de bana testlerimde yardimci olan canim arkadasim Ruveydam2015 Ruveydam2015 tesekkur ederim iyi ki arkadasimsin cnm rabbim senide mükâfatlandirsin inşllah 🤲🥰
💫Dualarini destekelerini unutmadigim canlarda var B Beybipattis , R rana20 ve @Passi0n arkadasimalrimada tesekkur ederim💕
💫Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin burdaki tum arakadaslarima cani gonulden dua ediyorum herkes bu sevinci yasasin insllah🤲 R rana20 , Ruveydam2015 Ruveydam2015 , Tazeanneeee Tazeanneeee ve sayamadigim arkadaslarim insllah sizlerde hayirlisi ile hamis kalip oglusum oluyor haberini sizden aliriz🤲💙💙
🥰Insllah hamiş arkadaslarim.ve bende sağlıkla hayirla evlatlarimizi kucagimiza alırız dualarinizda ayrica talibim🙈😍🤲

olur

Burda da guruplaşma var sanki bize cevap veren yok eski yazılara bakıyorum yeni gelenlere herkes en azından bir selam verirdi.
Merhaba hosgeldin. Her zaman giremeyebiliyoruz sormak istediğin birşey varsa bildiklerimizi paylaşıyoruz nacizane

Hoşgeldin 😊 gruplasma degilde kimi hamile kimi deneme yapiyor aktif olamiyor
Hoş buldum canım ya dünden beri bir soru sormuştum cevap alamadım o yüzden
Sorum şu ben alman aşısını yaptım ve gebelik düşünüyorum bende erkek bebek istiyorum Allah izniyle inşallah aşıdan sonra hamile kalan oldumu? Ben Kasım'da deneme yapacam Eylül başında 2.dozumu oldum

Back
X