• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedi😭😭😭bol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah🤲🤲🤲🤲

Bende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedi😭😭😭bol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah🤲🤲🤲🤲
Üzülme canım benimde öyleydi bebek 7 haftalıkken görüldü. Kanama alanı çok fazlaydı.progestan kullandım WC harici kalkmadim çok şükür sağlıkla büyüdü

Haftan erken bebek görülmemiş olabilir. Ben de perşembe gidecem görmeye. Kanama bende de ilk çocukta olmuştu. Yat dinlen, hayırlısıyla birşey olmaz İnşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Selam kızlar 9 kasımda sancılarım tuttu açılmamda vardı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. Burda aylarca birlikte takip ettik dualar ettik sizlere haber vermek istedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarda sağlıcakla kucaklarına alsınlar 💙😇💐
Maşallah hayırla ,sağlık büyüsün🥰 darısı başımıza Rabbim bize de yaşatsın o duyguyu 💙🤗

Kızlar ne alemdesiniz? Kimse bişey yazmıyor. Hamileler, deneme yapanlar, deneme planlayanlar, ne alemdesiniz? Benim akşamları hafif bulantım oluyor, ayakta kalırsam da bel ve kalça ağrısı. Daha kalp atışı da duymadık, haftaya İnşallah🙏🏻😇💙
Ahh ahh benimde ilk haftalar sadece akşamlarıydi bulanti simdi surekli kusma değil ama bulanti var😖 .hayırlısıyla bi erkek bebis olduğunu duysak cektiklerimi unuturum galiba 😅🤣😂🤭

Of diyet beni çok zorluyor tatlıya dayanamıyorum nasıl yapayım kızlar ? Sadece alkali su sodanın içine limon nar peynir vs yok sadece yumurta bol etli yemekler incir yiyorum ceviz badem bide eşimle kendime bal proplois karışımı aldım onu içecez ama bir tatlı işi bozuyor eşim yemekten sonra her akşam ister mutlaka yaparım onunla beraber bende çok az alıyırumm ama bu kadar diyete takmak istemiyorum sizce ?
Bence o kadar takma kafana biz tatli yedik esim de bende özellikle serbetli yedik sütlü değil ama tabi daha cinsiyet bilmediğim için de yanlış yönlendirmek istemem

Canım bebişi de görürsün İnşallah. Üzme kendini. 🤲

Selam kızlar 9 kasımda sancılarım tuttu açılmamda vardı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. Burda aylarca birlikte takip ettik dualar ettik sizlere haber vermek istedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarda sağlıcakla kucaklarına alsınlar 💙😇💐
Gözünüz aydın çok sevindim. Anneli babalı sağlıklı büyüsün oğluşun İnşallah🤲🧿🤗

Selamunaleyküm kızlar 😌
Doğurdumda geldimmm, minnoşum doğdu ayın 6sında çok şükür, Rabbim bize nasip etmedi sizlere etsin inşallah kimler neler yapıyo varmı bizim dönemden oğluş haberi alan ben cinsiyeti öğrendkten sonra pek bakamaeım buraya anca toparladım kendimi ve psikolojimi valla doğuruncaya kadar 😌
Sağlıkla büyüsün bebişiniz. Bu topiği okurken ne kadar enerjisi yüksek bir insan demiştim sizin için. Öyle de aklımda kalmışsınız. Hatırladığım kadarıyla yaşınız da gençti. Bence bu enerji bir bebişi daha kaldırır. 😃 Bir sonraki bebiş haberini bekliyorum sizden😃 oğlanı doğurmadan gitmeyin buralardan👍

Rabbim korusun bebeğini sağlıkla doğsun inşallah

Selamunaleyküm kızlar 😌
Doğurdumda geldimmm, minnoşum doğdu ayın 6sında çok şükür, Rabbim bize nasip etmedi sizlere etsin inşallah kimler neler yapıyo varmı bizim dönemden oğluş haberi alan ben cinsiyeti öğrendkten sonra pek bakamaeım buraya anca toparladım kendimi ve psikolojimi valla doğuruncaya kadar 😌
Hos geldin cnm hayirli uğurlu olsun minik prensesin saglikla hayirli evlat eylesin🤲💕

Canim üzme kendink bende bebegu 7 haftalikken gördüm ve hem kanamam hemde kanama alanim vardı insallah bebegini ve kalp atsinida duyarsin cnm

Ahh ahh benimde ilk haftalar sadece akşamlarıydi bulanti simdi surekli kusma değil ama bulanti var😖 .hayırlısıyla bi erkek bebis olduğunu duysak cektiklerimi unuturum galiba 😅🤣😂🤭
Ben de kusmuyorum, hatta keşke kussam diyorum, rahatlayacam ama. Sadee bulantı🥴. Ben genelde arkandan gelip aynı şeyleri yaşıyorum🙈

Ben de kusmuyorum, hatta keşke kussam diyorum, rahatlayacam ama. Sadee bulantı🥴. Ben genelde arkandan gelip aynı şeyleri yaşıyorum🙈
Evet ya bende farkettim canim aynı şeyleri yaşıyoruz ilk sen öğrenirsin ama cinsiyeti ben pek öğrenmek istemiyorum 😅

Back
X