• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Amin canım amin bende aşı olmadım (bir kaç kişiden kötü bir tecrübeyle sahiptir oldum) lütfen beni yargılamayın arkaslar o nedenle olmaya cesaret edemedim şuan hem aşı dan hem de korona dan korkuyorm birbirimize dua edelim
Canim kimsenin seni yargılamaya hakki yok isteyen aşısını olur istemeyen olmaz insllah rabbim herkesi korusun bu virus illetinde

Hangi vitamin iciyordu canım ve denemeden laf ay önce başlamak lazım

Kızım şubatta 5 yaşına girecek tam rahatladık ama zamanida geldi sanki 😂

Amin canım amin hep isterim cinsiyet partisi yapıp mavileri görmeyi tabiki hayırlısı ile rabbim hayırlısı ile erkek versin hayırsız olacaksa hayırlı kız versin benim duam bu
Ful-e diye bir vitamindi cnm 2 ay falan kullandı cnm bende folik asiti 5 ay kullandım 6. Ayda hamile kaldım 3 ayda hamilelikte kullandim

Ben aşı oldum canım iki ay sonra da hamile kaldım.diger soruna da ben eşime süt ve süt ürünlerini yedirmedim Allah tan sevmez de öyle olunca ikimiz de yemedik .
Ayy benim eşim peynirsz yapamaz köyde büyümüş ailesinin koyunu keçisi varmış çocukluktan beri peynir ile büyümüş şuanda d böyle 😐

Saol canım bende yarın alayım folik asit almaya.. Spiralumi çıkartıp başlıcam regl olmak üzereyim ama Ankara da Dr bulamadım rabdvu yok off 😐
182 den veya MHRS den randevu alıyorsanız gündüz saati 15.58'e kurun saat 16.00 olduğunda sistem ertesi güne dönüş yapıyor ve randevu bulabiliyorsunuz haberiniz olsun kızlar...

Expresso Maviay
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde sizler gibi erkekmis haberini paylasabiliriz inşallah.Bende de aşırı bel ağrısı var ama doktor düşük riskin yüksek o yüzdendir dedi ama kizlarimda acı sarı su cikarirdim şükür bu hamileliğimde kusmayı bırak midem bile bulanmiyor.Bel ağrım var ve göbeğimin alt tarafı tuylendi inşallah Rabbim sağlıklı erkek haberleri vermeyi hepimize nasip etsin🤲🤲🤲🤲
Amin amin cnm
Dualarimdasiniz her biriniz sabah namazinda hepiniz icin dua ettim rabbim sizlerede tattirsin cnm🤲🤲
Kontrole gittinmi cnm🥰

Slm arkadaşlar bende yumurtlama günü hamile kalanlardanim ve bebeğimin cinsiyeti rabbim nasip ederse erkek dilerseniz nasıl bir süreç yaşadığımı anlatabilirim bu arada üç kızım War ilk gebeliğim değil yani
Evet bacım maşAllah 🧿 bizlerde yol göster yöntemler hangi aşamada deneme yaptın diyet fln yaptın mı ?doktor kontrolünde mi oldu

Çok teşekkür ederim canım rabbim dualarımızı dileklerimizi boş çevirmez inşallah herşey bahane ben rabbimden istedim inşallah duamı geri çevirmez kabul olur kalbim öyle dolu ki anlatamam beni anca benim gibiler anlar 😭😭😢😔
Canım sen kalbini ferah tut inşallah oğluşun seninledir. 🤲🏻💙🤲🏻 Unutma ki Rabbim nasip etmeyeceği duayı kulunun kalbine düşürmez 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bundan sonrası için artık hayırlısı olsun diye duanı et Allahım bizi bizden daha çok düşünüyor bize bizden daha çok merhamet ediyor ve ne verirse bizim için en hayırlısını veriyor. Ne olur bunu aklından da gönlünden de asla çıkarma. 😘🥰❤️

Slm arkadaşlar bende yumurtlama günü hamile kalanlardanim ve bebeğimin cinsiyeti rabbim nasip ederse erkek dilerseniz nasıl bir süreç yaşadığımı anlatabilirim bu arada üç kızım War ilk gebeliğim değil yani
Tabi neler yaptın bilmek isteriz. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu kardeşim 🤲🏻

Amin amin cnm
Dualarimdasiniz her biriniz sabah namazinda hepiniz icin dua ettim rabbim sizlerede tattirsin cnm🤲🤲
Kontrole gittinmi cnm🥰
Yok daha gidemedim canım bende size bol bol dua ediyorum bebeklerinizi sağlıkla kucaklariniza alacağınız günü sizle beraber bekliyorum Rabbim o günleri hepimize yaşatsın hepinizi ablam kardeşim gibi sevdim🥰🥰🥰

Back
X