• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ben pikte ve bir gün sonra sabah silinmede denedim havucu unuttum gec catladi yani tuttu ama kız mı erkek mi henüz bilmiyorum ama burada deneyenlerin çoğu erkek olanlar tek ve silinmede denemiş benim gibi muallakta kalma diye sadece silinmede dene erkek olma olasigini arttirmasi icin derim ama tabi karar sana kalmış şans tek iliskide düşsede tutmasıda mümkün çünkü catlama oluyor
Saol Allah razı olsun öyle yapayım o zaman tam pik de havuç yiyelim sık sık kontrol edip açıldığı için yapayım bir kere de Allahım büyük inşallah sağlıklı hayırlı erkek çocuğumuz olur bence sende düşünme çünkü pik de de erkek olan epey var

Prilamdan sonra bulantılarım azaldı, göğüslerim eskisi kadar şiş değil. Çok çabuk yoruluyorum bir de. Sende nevar ne yok?
Bende de öyle ama bu ilaç 2tane içince gün boyu uyuyorum oturmaya göreyim yaşlı nineler gibi gidiyorum uykuya😂benim karnım belli oluyor baya .midemde yanma oluyor ara sıra suyla halen aram kötü. Kendi yaptıklarımı yiyemiyorum başkası yapınca iyi de 😒

Saol Allah razı olsun öyle yapayım o zaman tam pik de havuç yiyelim sık sık kontrol edip açıldığı için yapayım bir kere de Allahım büyük inşallah sağlıklı hayırlı erkek çocuğumuz olur bence sende düşünme çünkü pik de de erkek olan epey var
Amin canım amin sana bana hepimize bu gruptaki herkese dua ediyorum .müminin mümine duasi daha çabuk kabul olur hep aklımda grup .Rabbım sağlıkla hayırla erkek evlatlar versin bizlere ,degisik duygular tutmayı bize de nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙💙

Bende de öyle ama bu ilaç 2tane içince gün boyu uyuyorum oturmaya göreyim yaşlı nineler gibi gidiyorum uykuya😂benim karnım belli oluyor baya .midemde yanma oluyor ara sıra suyla halen aram kötü. Kendi yaptıklarımı yiyemiyorum başkası yapınca iyi de 😒
Benim de uykum geliyor ama ben bir sabah aç karna bir de akşam yemeğinden önce alıyorum, bulantım azaldı. Her fırsatta da uyuyorum🙈.

Benim de uykum geliyor ama ben bir sabah aç karna bir de akşam yemeğinden önce alıyorum, bulantım azaldı. Her fırsatta da uyuyorum🙈.
Benim dr gece 2tane iç yat dedi öyle olunca gün boyu uyku yapıyor. Kontrole gidecek misin yakında. Ben 12.hafta gideyim diyorum

Amin canım amin sana bana hepimize bu gruptaki herkese dua ediyorum .müminin mümine duasi daha çabuk kabul olur hep aklımda grup .Rabbım sağlıkla hayırla erkek evlatlar versin bizlere ,degisik duygular tutmayı bize de nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙💙
Amin amin bende inan dün sabah yağmur vardı burda feci şekilde sabaha karşı Seher vakti mi derler işte O zaman grup geldi aklıma
Hepimize dua ettim Allahım büyüksn o müjdeyi vermeyi cinsiyet balonundan mavi çıkması hep hayalim ve duam..
Ha kız olursa başım üzerine rabbim in emaneti inan bir kız bir erkek olsa üçüncü kesinlikle kız isterim.... Veya birinci erkek olsaydı ikinci kız olsun yine grup gurp gezer araştırma yapardım ama insanlar anlamıyor.
Bugün bir arkadaşım bu kadar uğraşısun kız olursa ne gülerim ama dedi... 🤷‍♂️

Amin amin bende inan dün sabah yağmur vardı burda feci şekilde sabaha karşı Seher vakti mi derler işte O zaman grup geldi aklıma
Hepimize dua ettim Allahım büyüksn o müjdeyi vermeyi cinsiyet balonundan mavi çıkması hep hayalim ve duam..
Ha kız olursa başım üzerine rabbim in emaneti inan bir kız bir erkek olsa üçüncü kesinlikle kız isterim.... Veya birinci erkek olsaydı ikinci kız olsun yine grup gurp gezer araştırma yapardım ama insanlar anlamıyor.
Bugün bir arkadaşım bu kadar uğraşısun kız olursa ne gülerim ama dedi... 🤷‍♂️
O arkadaş diyemiyor mu Allah gönlüne göre versin demek sen istiyorsun ben de sana dua ederim diyemiyor da böyle konuşuyor tabi boş konuşmak daha kolay .Rabbım sana erkek evlat versin de sen ona gül al bak diye 😅

Back
X