- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #10.881
Bende yeni öğreniyorum böyle şeyleri vallaInstagramda bir çok kişi yapıyor aslında Ben Azerbeycanli bı ablaya yaptırdım Rusya'da eğitimini görmüş daha önce kızımda cinsiyet hesaplaması yapmıştım kız demişti tuttu benden sonra 4-5 kişiye daha baktırdık hepsi tuttuBakalım şimdi de nasip tutucakmı aslında başta karasızdım günah mı diye ama şükür araştırınca altında bişey bulamadım o yüzden denemek istedim
Aslında cinsiyet hesaplaması yaptırabilirsiniz tahminde bulunuyor kuzenime şuan erkek dedi tutarsa onuda paylaşcamBurda çok şey öğreniyorum galibabenim 3. Gebeliğim daha yeni böyle şeyleri okuyorum. Neler varmış geç kaldım denemek icin bakalım ne olur benim bebiş
Benimde bir yakınım tavsiye etmişti kızından sonra planlama yaptırdı şükür oğlu oldu Rabbim nasip etti . 3 - 4 yıldır tanıyorum hatta tutmayan hesaplamaları planları da paylaşıyor 100 hesaplamadan 20 ak tutmuyor meselaBende yeni öğreniyorum böyle şeyleri valla
Cinsiyet_hesaplamasi_arzum ınstagram'dan iletişime geçebilirsinizNasıl peki
Tek fark yerleşme lekesi yaşadım bu defa kızlarda olmamıştı ama buda normal galiba kızda da erkek de de yaşayanlar varCinsiyet_hesaplamasi_arzum ınstagram'dan iletişime geçebilirsiniz
Ay vallahi en güzeli ben okadar meraklıki araştır araştır kafam çorbaHayatımda hiç ovulasyon testi bile kullanmadım kızım 3 bucuk yaşında korunmasız ilk ve tek denemeyle hemen hamile kaldım yumurtlama günümdü ama cok ağrım vardı ordan biliyorum bakalım..
Kızlarda olmadıysa bu bı işaret olabilirTek fark yerleşme lekesi yaşadım bu defa kızlarda olmamıştı ama buda normal galiba kızda da erkek de de yaşayanlar var
inanın 3. Gebelik ama hicbisey araştırmadım daha yeni okuyorum bunları bazen bilmemek daha iyi galibaAy vallahi en güzeli ben okadar meraklıki araştır araştır kafam çorbaHahaha herşeyi denedik biz bakalım gerisi Allahu teâlaya emanet Herşeyi yapıyorum ama dilimde tek kelime Nasipten ötesi yok sırf denemek için denedim hepsini
Insallah cok da umutlanmamak lazım bende öyle düşünüyorum ama işteKızlarda olmadıysa bu bı işaret olabilirHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Tabikide bizimki işin eğlencesi yoksa Allah istemese dal bile kıpırdamaz . Valla ben çoğu şeyi gülerek yaptım hatta diyorum bazen eşime erkek tutturcaz diye maymuna döndükinanın 3. Gebelik ama hicbisey araştırmadım daha yeni okuyorum bunları bazen bilmemek daha iyi galibabizimde ilk ve tek deneme olursa olur Allaha kalmış bakalım cinsiyeti belli olunca Allah nasip ederse o günü bende paylaşırım sizinle
Ay valla bende leke bekliyorum annemde ablamda hep olmuş heralde bende olmasa kızı kondurcam kendime şöyle azıcıkta olsa gelse hafif teğet bile geçse biraz umudum olucakInsallah cok da umutlanmamak lazım bende öyle düşünüyorum ama işte
Tabikide bizimki işin eğlencesi yoksa Allah istemese dal bile kıpırdamaz . Valla ben çoğu şeyi gülerek yaptım hatta diyorum bazen eşime erkek tutturcaz diye maymuna döndük
Siz adet bekliyordunuz bide geçti galiba kanda 2.30 demiştiniz biliyorum idrar testi yapmadınız mi hala hani bi denemek icinAy valla bende leke bekliyorum annemde ablamda hep olmuş heralde bende olmasa kızı kondurcam kendime şöyle azıcıkta olsa gelse hafif teğet bile geçse biraz umudum olucak
Benim eşim de söylene söylene yaptıben eşime böyle şeyleri söylesem hiçbirini yapmaz 3. Çocuğa o beni anca ikna etti ama bu işlemleri yapalım deseydim asla yapmazdı
İnşallah yarın yapmayı düşünüyorum . Bı kaç gün geçsin öyle yapayım dedimSiz adet bekliyordunuz bide geçti galiba kanda 2.30 demiştiniz biliyorum idrar testi yapmadınız mi hala hani bi denemek icin
Benim eşim de söylene söylene yaptıMacunu zorla ağzına tıkadım zorla zehir gibi acı kahveleri içirdim duşa girdi sıcak suyu kapattım üşüttü Adam şuan pert çocuk yapacak hevesi gücü kalmadı
Bide 20. Gün-de yumurtlama olmuşsa geç döllenme ve kana beta hcg hormonun karışması zaman almış olabilirİnşallah yarın yapmayı düşünüyorum . Bı kaç gün geçsin öyle yapayım dedim
Ahahha inşAllah nasip kısmet bakalıminsallah tutar diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?