Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bende yeni öğreniyorum böyle şeyleri valla

Burda çok şey öğreniyorum galibabenim 3. Gebeliğim daha yeni böyle şeyleri okuyorum. Neler varmış geç kaldım denemek icin bakalım ne olur benim bebiş
Aslında cinsiyet hesaplaması yaptırabilirsiniz tahminde bulunuyor kuzenime şuan erkek dedi tutarsa onuda paylaşcam

Bende yeni öğreniyorum böyle şeyleri valla
Benimde bir yakınım tavsiye etmişti kızından sonra planlama yaptırdı şükür oğlu oldu Rabbim nasip etti . 3 - 4 yıldır tanıyorum hatta tutmayan hesaplamaları planları da paylaşıyor 100 hesaplamadan 20 ak tutmuyor mesela

Hayatımda hiç ovulasyon testi bile kullanmadım kızım 3 bucuk yaşında korunmasız ilk ve tek denemeyle hemen hamile kaldım yumurtlama günümdü ama cok ağrım vardı ordan biliyorum bakalım..

Hayatımda hiç ovulasyon testi bile kullanmadım kızım 3 bucuk yaşında korunmasız ilk ve tek denemeyle hemen hamile kaldım yumurtlama günümdü ama cok ağrım vardı ordan biliyorum bakalım..
Ay vallahi en güzeli ben okadar meraklıki araştır araştır kafam çorba Hahaha herşeyi denedik biz bakalım gerisi Allahu teâlaya emanet Herşeyi yapıyorum ama dilimde tek kelime Nasipten ötesi yok sırf denemek için denedim hepsini

inanın 3. Gebelik ama hicbisey araştırmadım daha yeni okuyorum bunları bazen bilmemek daha iyi galibabizimde ilk ve tek deneme olursa olur Allaha kalmış bakalım cinsiyeti belli olunca Allah nasip ederse o günü bende paylaşırım sizinle

Tabikide bizimki işin eğlencesi yoksa Allah istemese dal bile kıpırdamaz . Valla ben çoğu şeyi gülerek yaptım hatta diyorum bazen eşime erkek tutturcaz diye maymuna döndük

Tabikide bizimki işin eğlencesi yoksa Allah istemese dal bile kıpırdamaz . Valla ben çoğu şeyi gülerek yaptım hatta diyorum bazen eşime erkek tutturcaz diye maymuna döndük
ben eşime böyle şeyleri söylesem hiçbirini yapmaz 3. Çocuğa o beni anca ikna etti ama bu işlemleri yapalım deseydim asla yapmazdı

Ay valla bende leke bekliyorum annemde ablamda hep olmuş heralde bende olmasa kızı kondurcam kendime şöyle azıcıkta olsa gelse hafif teğet bile geçse biraz umudum olucak
Siz adet bekliyordunuz bide geçti galiba kanda 2.30 demiştiniz biliyorum idrar testi yapmadınız mi hala hani bi denemek icin

ben eşime böyle şeyleri söylesem hiçbirini yapmaz 3. Çocuğa o beni anca ikna etti ama bu işlemleri yapalım deseydim asla yapmazdı
Benim eşim de söylene söylene yaptı Macunu zorla ağzına tıkadım zorla zehir gibi acı kahveleri içirdim duşa girdi sıcak suyu kapattım üşüttü Adam şuan pert çocuk yapacak hevesi gücü kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…