Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Merhaba takvıye yada baska yontemler denedınızmı yumurtlamayı doktor kontrolundemı takıp ettınız
Merhaba takviye kullanmadım yumurtlama takibi de yapmadım ama ondan önce aylarca yaptığım için artık anlıyorum ne zaman çatladığını, ağrıya göre hareket ettim

Kızlar hamile kaldığınız tarih ve saati biliyorsanız ve ovulasyonla takip edip yumurtlama olduysa bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyor. Teğit etmek amaçlı bakabiliriz

Merhaba kızlar nasılsınız topik ilk açıldığından beri aktif takip edenlerdenim eski yazılarda denk gelen olmuştur belki her detayını ince eleyip uygulamıştım ve rabbimin izniyle oğlum oldu şu an 11 aylık oldu bile Rabbim korusun bağışlasın hepsini ve isteyen herkese sağlıkla, kolaylıkla nasip olsun inşaallah.

Merhaba canım Allah bağışlasın seni hatırlıyorum
bende bikac yıl önce bazı yöntemler deneyip sonucunda kızı olanlardanım kızım büyüdü tekrar düşünüyorum fakat eşim istemiyor 2 kızımda çok istekli ilişki olmuştu, bu sefer isteksiz yapsın belki tutturur sen hangi yöntemleri denedin yazar mısın

Canım seni hatırladım çok sevindim senin adına benimde bir oğlum oluyor

Canım seni hatırladım çok sevindim senin adına benimde bir oğlum oluyor
Yaaa çok sevindim sende çok emek verdin burada herşeyi paylaştın Rabbim herkese duasının kabulünü yaşatsın hayırla sağlıkla inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Tazeaneeee merhabalar bende erkek bebeğim olsun istiyorum neler yaptın banada anlatirmisin lutfen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…