- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #12.501
Merhaba takviye kullanmadım yumurtlama takibi de yapmadım ama ondan önce aylarca yaptığım için artık anlıyorum ne zaman çatladığını, ağrıya göre hareket ettimMerhaba takvıye yada baska yontemler denedınızmı yumurtlamayı doktor kontrolundemı takıp ettınız
Merhaba gebelık oncesındedr tahmın yapıyormu dogruluk payı nedırKızlar hamile kaldığınız tarih ve saati biliyorsanız ve ovulasyonla takip edip yumurtlama olduysa bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyor. Teğit etmek amaçlı bakabiliriz
Hayır öncesinde yapılmıyorMerhaba gebelık oncesındedr tahmın yapıyormu dogruluk payı nedır
Özelden yazdım canım.
Canım seni hatırladım çok sevindim senin adına benimde bir oğlum oluyorMerhaba kızlar nasılsınız topik ilk açıldığından beri aktif takip edenlerdenim eski yazılarda denk gelen olmuştur belki her detayını ince eleyip uygulamıştım ve rabbimin izniyle oğlum oldu şu an 11 aylık oldu bileRabbim korusun bağışlasın hepsini ve isteyen herkese sağlıkla, kolaylıkla nasip olsun inşaallah.
Merhaba sizin adınıza çok sevindim neler yaptınız yaprdımcı olabilir misiniz bize de acabaCanım seni hatırladım çok sevindim senin adına benimde bir oğlum oluyor
Canım seni hatırladım çok sevindim senin adına benimde bir oğlum oluyor
Merhaba araları yakınmış zorlanıyormusunuzBendeee 2021 kız annesiyimmmmve ikinci kızımı büyütüyorummm 9 aylık bir prenses daha Allahım olmayanlara da nasip et yarabbim
Allah’a şükür zorlanmıyorum bir de gurbetteyim bi başıma bakıyorumMerhaba araları yakınmış zorlanıyormusunuz
Neler yaptınız kizlar banada yardimci olurmusunuzYaaa çok sevindim sende çok emek verdin burada herşeyi paylaştın Rabbim herkese duasının kabulünü yaşatsın hayırla sağlıkla inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yaş aralığı yakin olmuş zor oldu mu büyütmekBendeee 2021 kız annesiyimmmmve ikinci kızımı büyütüyorummm 9 aylık bir prenses daha Allahım olmayanlara da nasip et yarabbim
Merhaba ne yaptınız hamilelik oluştu muKızlar lütfen banada yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?