Ay içerisindeki bütün birlikteliklerde ama istisnasiz bütün birlikteliklerde bu dediğimin olması şart. Birinde bile fire verilirse kız spernleri kolay kolay ölmüyor ve çok hareketli oluyorlar o yüzden yumurtayı kiz spermi dolleyebilir.
Hepsinde kadın orgazm olup sonrasında erkek üzerine boşalırsa Allah'ın izniyle erkek çocuk doğar.
Buradaki orgazm çok önemli ama! çoğu kadın yaşamıştır illa ki. Klitoral vajinal şeklinde iki tarzını biliyorum ben. Klitoral orgazm ne demek erkeğin eliyle yahut da ağız yoluyla kadının klitoris bölgesini uyarması yoluyla kadını orgazma ulaştırmasıdır. Vajinal orgazm ise uzun süreli cinsel ilişki sürdürebilen erkeklerin yapabileceği iş o da şöyle kadının vajinanın içinde g noktası var erkeğin o noktaya hizalayarak cinsel ilişkiyi sürdürmesi ve kadını orgazma ulaştırması sonrasında üzerine boşalmasıdır.
Burada orgazm ne demek? Bazıları malesef azıcık ıslaklık olduğunda yada azıcık etkilenmed veya his olduğunda bunu orgazm zannedebiliyo. Bu formülde orgazm kilit nokta öncelikle orgazm geldiğinde kadın elektrik çarpmış gibi olur kilitlenir gibi olur sonucunda da sanki nerdeyse tuvaletini yapıyor gibi ıslanır,orgazmın en temel belirtisi elektrik çarpması gibi hissin olması ve sonrasında rahatlama olması. böyle elektrik falan dedim diye gözünüz korkmasın ben orgazmı böyle ifade edebiliyorum.
Birde bu orgazmı kolaylaştıracak yöntem olarak kadınlar yumurtlama günleri yaklaştıklarında daha fazla isterik olurlar, bu da orgazma kısa sürede ulaşmalarını kolaylaştırır ovulasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlama günlerini. Mümkünse yumurtlama gününe kadar hic ilişkiye girmeyip yumurtlama günü ve akabinde ki üç günü bu usulü takıp ederek degerlendirirsen Allah'ın izniyle erkek. Ama dersen ki illa yumurtlama günü mü olması lazım öncesinde hiç olmaması mi lazım hayır öncesinde yapabilirsiniz ama ay içindeki bütün ilişkilerde kadın öncesde rgazm olup sonrasında erkek üstüne boşalırsa Allah'ın izniyle erkek olur