• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
R rana20 canım doktora gidersem zaten aklımda kaç mm de testim ne durumda görünüyor atarım size inşallah.ama bu ay yine kısmet olmadi.esimin testi negatif gelse bile 5 gün ayrı durmamız gerekiyormuş.cunku daha sonra pozitife dönebilirmis.bu ay çok umitliydim.hep masaj yaptım incir yedim.yarin ultrasonla bakilacakti.nasip artık Rabbim nasıl uygun görürse.

R rana20 canım doktora gidersem zaten aklımda kaç mm de testim ne durumda görünüyor atarım size inşallah.ama bu ay yine kısmet olmadi.esimin testi negatif gelse bile 5 gün ayrı durmamız gerekiyormuş.cunku daha sonra pozitife dönebilirmis.bu ay çok umitliydim.hep masaj yaptım incir yedim.yarin ultrasonla bakilacakti.nasip artık Rabbim nasıl uygun görürse.
Ah canım benim yaa 😔 belirtileri ne eşinin?
Sağlık olsun da canım inşallah mayısta deneme yaparsın 🤲🏻💙
Herşeyde bi hayr vardır elbet bizim göremediğimiz 🙏🏻🤗

Canım inşallah eşinde bişey yoktur bu ay deneme de nasip olur 🤲🏻 Dr a gittiğin zaman test yapmayı unutma hem bize de fikir olur Dr un dediği aşamada testin nasıl olduğu 😘🥰

Canım ben uzun zamandır kullanıyorum bence sende başla 🤗

Canım tsh yüksekliği gebeliğe engel diye biliyorum sen verilen ilacı kaç gün kullandın uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum ben ama hiç stres yapma bence değerin normale döner bi Dr da danış bakalım ne dicek bizi de haberdar et 😘
Benim de hala adetim gelmedi bugün 43.gün düşün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir türlü Dr gitmek nasip olmadı bana da geçen ay hormon testi verdim herşey yolundaydı tüm değerler normaldi ama neden bu ay böyle oldu onunda bilmiyorum artık hayırlısı demek
Cnm niye uzun mu normalde döngün yoksa stres falan mi yaptin cnm denemw yaptigimizdan beri hep bir engel cikiyor karsimiza rabbim.ol derse oluyor ama biz cok.sres yaptigimizdan olacaga varsa da olmuyor herseyi birakmak gerekiyir onuda biz yapmiyoruz

Cnm ya niye oyle dediler aralik ayinda erkek kardesim covid oldu ve bizde kaliyordu biz karantinaydik bizdende test aldilar negatiftik ama hic bize uzak durum demediler birde biz kardesimin yaninda falan oturduk ayni sofrada yemek yedik negatifti testimiz esinde eger cok rahatsiz degilse erteleme tabi yine sen bilirsinde cnm hayatta hersey planladigimiz gibi gitmiyor hayirliso olsun hakkinda cnm

canınınız sağolsun da tekrar denersiniz inşallah.insan bu kadar ümit etmişken nasıl üzülür biliyorum ama en başı sağlık ne diyelim

Cnm niye uzun mu normalde döngün yoksa stres falan mi yaptin cnm denemw yaptigimizdan beri hep bir engel cikiyor karsimiza rabbim.ol derse oluyor ama biz cok.sres yaptigimizdan olacaga varsa da olmuyor herseyi birakmak gerekiyir onuda biz yapmiyoruz
Canım inan ki stres yapıp yapmadığımı artık anlayamıyorum bana sorarsan son 2 aydır gayet rahatım ama demek ki değilmişim diyorum bunlar olunca 🤦🏼‍♀️ benim döngüm bayadır uzundu ama son aylarda kitler takviyelerle baya indirmiştim 30 güne kadar ama bu ay ilk kez böyle oldu işte ince ince belim ağrıyor arada kasıklarımda sızlama oluyor başım ağrıyor ama hala adet gelmiyor anlayamadım gitti 🥺

Ah canım benim yaa 😔 belirtileri ne eşinin?
Sağlık olsun da canım inşallah mayısta deneme yaparsın 🤲🏻💙
Herşeyde bi hayr vardır elbet bizim göremediğimiz 🙏🏻🤗

Cnm ya niye oyle dediler aralik ayinda erkek kardesim covid oldu ve bizde kaliyordu biz karantinaydik bizdende test aldilar negatiftik ama hic bize uzak durum demediler birde biz kardesimin yaninda falan oturduk ayni sofrada yemek yedik negatifti testimiz esinde eger cok rahatsiz degilse erteleme tabi yine sen bilirsinde cnm hayatta hersey planladigimiz gibi gitmiyor hayirliso olsun hakkinda cnm

canınınız sağolsun da tekrar denersiniz inşallah.insan bu kadar ümit etmişken nasıl üzülür biliyorum ama en başı sağlık ne diyelim
Kızlar eşimde herhangi şikayet yok.yanindaki iki çalışanda çıktı.o yuzden şüphelendik. Varsa da şimdi erken cuma cumartesi belli olur demişler.ben de hipertansiyon falan var o yüzden doktorumuz izole olun dedi.kafamiz karıştı.esim yine de yarın yumurta takibine git diyor.ertelemek istemiyor.aslinda bende denemek istiyorum içimden geliyor yani olumsuz düşünce yok

Canım inan ki stres yapıp yapmadığımı artık anlayamıyorum bana sorarsan son 2 aydır gayet rahatım ama demek ki değilmişim diyorum bunlar olunca 🤦🏼‍♀️ benim döngüm bayadır uzundu ama son aylarda kitler takviyelerle baya indirmiştim 30 güne kadar ama bu ay ilk kez böyle oldu işte ince ince belim ağrıyor arada kasıklarımda sızlama oluyor başım ağrıyor ama hala adet gelmiyor anlayamadım gitti 🥺
Cnm test yaptinmi hamile falan olmayasin😉ya cnm bilmiyorum valla fazlami istiyoruz diyorum.kendimce daha yeni gorumcemle konustum hamileymis kadin rahat bizdemi bisey var bilmiyorum

Canım bu ay ben pik göremedim işte 20.gün koyulaştı test sabaha pik olur diye düşündüm sabah yaptım yine koyu ama akşam ki kadar değildi ve ilerlemedi de giderek açıldı oysaki bütün yum belirtileri vardı ama geçen aylara göre çok daha hafifti mesela göğsüm çok aşırı ağrır ama bu ay o kadar olmadı daha hafifti bilmiyorum ne yapsam 🤦🏼‍♀️
Senin durumda nasip işte bak demek ki vakti zamanı değilmiş hayırlısı olsun inşallah sen yinede dene bence 🤲🏻💙
Öyle kuzum nasip şubattaki gibi takıntılı değilim artık 🤷🏻‍♀️
Ya cnm neyse yikilmak yok bu ay dene insllah düzene girer de tutunur bebesin sen stres yapma cnm hakkinda ne hayirlisi ise o olsun 💙
Amin canım cümlemizin inşaallah
Ay kızlar ne oluyor bize ya engel üstüne engel çıkıyor hepimizde😕

Canım hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu kaynatıp içebilirsin aynı gün hemen söktürüyor adeti

Kizlar iyi geceler persembe dr gitmiştim söylemiştim 12 mm yumurta diye testim koyulasiyo yavas yavaş tekrar gitmeli miyim sizce ne durumda diye gerek var mi kendim test yapsam sadece diyorum

Kizlar iyi geceler persembe dr gitmiştim söylemiştim 12 mm yumurta diye testim koyulasiyo yavas yavaş tekrar gitmeli miyim sizce ne durumda diye gerek var mi kendim test yapsam sadece diyorum
Canım sağlıklı gelişen yumurta günde 2mm büyüyormuş ama bu durum herkeste aynı olmayabilirde. Testini gönder bakarız ama Dr gitsen daha net olurdu eş zamanlı olarak testte yapardın 😘

Canım hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu kaynatıp içebilirsin aynı gün hemen söktürüyor adeti
Yok canım değilim geçen hafta cuma yaptım test acaba olabilir mi diye ama tahmin ettiğim gibi negatifti 🤭 maydanoz kürü etkili mi söktürmede yarın yapıyım bari her seferde taze mi kaynatmak lazım onu

Canım sağlıklı gelişen yumurta günde 2mm büyüyormuş ama bu durum herkeste aynı olmayabilirde. Testini gönder bakarız ama Dr gitsen daha net olurdu eş zamanlı olarak testte yapardın 😘
Oğlen ki testim bu canim

Eklentiler

• 20210330_120540.webp
    20210330_120540.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 41
Back
X