Merhabalar;
1 nisan regl e 5 gün vardı. Gebelik planlıyorum test yaptım. 10 dk başında bekledim ama maalesef yok. Testi atmamıştım. Akşam baktım hayalet çizgi çıktı. Ama ben kuruma çizgisidir dedim ve regl gecikmesini beklemeye karar verdim.
3 nisan gece çok hafif peçeteye pembe kanama oldu ama çamaşıra değmedi. Dedim aceba yerleşme kanaması mı?
Yok 4 nisan sabahı karın ağrısı v.s. kahverengi akıntı gelmeye başladı.
5 nisan artık regl olduğunu anlamıştım.6 nisan da gün ortası kanamam durmuştu ama benim çok ağrım vardı ve 1 nisandan beri devam ediyordu. Acile gittim. Kan tahlili idrar tahlili ve ultrason çekildi. Tomografi de çekilecekti ama tam gittik arızalandı makina. Kan sonucuna göre kanda enfeksiyon var dediler. Bir ilaç yazıp gönderdiler.
Bugün regl 7. Günü ve ben gene gebelik testi yaptım. 10 dk bekledim ve sadece tek çizgi vardı. Banyo dolabına kaldırdım testi 1 de öğlen ilk idrarla yaptım. Saat 6 da gebelik testine tekrar baktım bu sefer t çizgisi belli oluyordu.
Şimdi ben 2 buçuk gün regl oldum. Normalde de çok uzun olmam 3 ya da en fazla 3 buçuk gün olurum.
Testleri ekliyorum. Bakabilir misiniz? Benzer durumu yaşayıp gebe kalan var mı aceba?
Eki Görüntüle 2823148
Eki Görüntüle 2823149