- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.524
- 123
- 45
- Konu Sahibi Lilarengim1
- #3.701
Af edersin neden soğuk suyla bölgesel duş, neye yarıyormuş?Merhaba bende bu ay başlayacağım inşallah. Benim bildiklerimi paylaşayım sizinle. 1 aydır eşimle saka su kullanıyoruz keçi boynuzu pekmezi yediriyorum eşime et türü ağırlıklı besleniyoruz tavuk kara et farketmez nohut, mercimek , fasulye gibi yemekler. Muz tüketiyor eşim yiyecek içecek olarak böyle besleniyoruz. Yumurtlama testinide nasipse bu ay adetten 1 gün sonra başlayacağım çünkü benim adetimin 1 ci gününden saydığımda 25-26 günde bir adet oluyorum adetim 8 gün sürüyor hemen 3 gün sonra falan yumurtlama oluyor o yüzden adet bittikten 1 gün sonra başlayacağım teste. Şuan adetime 4-5 gün var testte C ve T çizgsini koyu gördüğüm gün 3 saat arayla tekrar test yapacağım silinme başladığını gördüğüm testte eşimle değerlendireceğim. Ayrıca eş en az 3 veya 4 gün önce ilişki yaşamamış olacak değerlendirme yapmadan önce eş bölgesel soğuk duş alacak ve yarım saat öncesi sert kahve içecek derin birleşme olacak afedersiniz kadın önce orgazm olacak ve sağ omzuna dönüp 10-15 dakika yatarak bekleyecek. Bu yazdıklarım erkek bebek olması için açıklayıcı olmuştur umarımtedbir bizden taktir Allah'tan hakkımızda hayırlısı rabbim tüm isteyenlere evlat hasreti çekenlere gönlümüzdeki yavruları nasip etsin inşallah
herkese sevgiler
![]()