• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Merhaba hanımlar. 17+6 hamileyim. Dün doktor kontrolümde doktora cinsiyeti sordum. Erkeğe benziyor ama gördüğüm kordonda olabilir dedi. Kafam karıştı herkese erkek dedim ama sonradan değişebilir mi emin olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda 😒 kimi de eğer benziyor dediyse kesin erkektir diyor.
Erkek dediyse değişeceğini sanmiyorum cnm rabbim gonlune gore versin 🤲ultrason resminde görmüşmuydun pipiyi falan 🤭

Evet canim suyu cok icerim ama ovülasyon testinde az iciyordum simdi oruç diye ayni devam ediyorum testlere
Ya bende gece forumda okudum fazla su içmek kimyasal oluşturuyormuş vücutta sen geldin aklıma nekadar alakası olur bilmiyorum ama canım bilgin olsun seninde

Ya bende gece forumda okudum fazla su içmek kimyasal oluşturuyormuş vücutta sen geldin aklıma nekadar alakası olur bilmiyorum ama canım bilgin olsun seninde
Olabılir cnm zaten Dr cevresel faktörlerden olur dedı bu arada çok tesekkurler cnm🥰 Rabbım bu mübarek günü dualarımızı kabul eylesın🤲

Merhaba hanımlar. 17+6 hamileyim. Dün doktor kontrolümde doktora cinsiyeti sordum. Erkeğe benziyor ama gördüğüm kordonda olabilir dedi. Kafam karıştı herkese erkek dedim ama sonradan değişebilir mi emin olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda 😒 kimi de eğer benziyor dediyse kesin erkektir diyor.
Siz nelwr yaptnız inşallah gonlunuzdekidir

Amin canım rabbim önce olmayanlara sonra bizlere gönlümüzde olanı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin canım Allah razı olsun 🥰
Insllah canim💙bu ay bizim icin hayirli olsun dualarimiz kabul olsun🤲 sen naptin bu ay deneme olacak mi 😊
Yok kuzum ben birkaç ay düşünmüyorum takvimler vs içimden gelmiyor deneme yapmak. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyorum adetim tam düzene girsin inşaallah birkaç ay.

Back
X