• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak
Canim o agrilar yum degerlendirdigin icin oluyo çoğunlukla özellikle kasik agrisi. Evet silinmemiş sen yine 3 saatte bir teste devam et canim bakalim pik olacak mi tekrar ya da silinecek mi guzel takip yap canim

Kızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak
Ya inşallah tutmuştur cnm ben deneme yaptigimda kasik agrim adet donemine kadar devam etti sen test yapmaya devam et bakalim cnm nasil çıkacak

Peki silinme tekrar olursa yine deneme yapmalımıyım yoksa tek denemede kalmalımıyım🤦

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
@SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
@Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis ✅
Nurelifefe Nurelifefe ✅
M Maviayyy ✅
@kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

@kelebkkk Duası;
Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyul kayyume ve etubü ileyh.Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.Ey herseye gücü yeten Rabbim Sıdıka kuluna sağlıklı sıhhatli hayırlı erkek evlat nasip eyle.Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed aleyhisselamı vesile ederek O nun (sav) hürmetine duamızı kabul eyle.Peygamberimiz âline ve ashabina salat ve selam eyle.Amin. 🤲🏻💙🤲🏻

@Cute-sugar isimli arkadaş okumalara katılmıyor. Msjlara cevap vermiyor arkadaşlar dua sahibi bu arkadaşın yerine kendi okuyacak yine büyük ihtimalle 😔
R rana20 ben bitirdim arkadaşın duasını rabbim kabul etsin inşallah 💙

Bakarmisiniz çatlama olmusmu

Eklentiler

• 20210422_180120.webp
    20210422_180120.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 89
Bir tik açılmaya başlamış cnm sen devam et testlere 15.gun 23.00 olan koyu cnm ondan sonra acilmaya baslamis gibi cizgi kizlar da bir baksin yanlis yorumlaması

Canım bence de 15.gun den sonra hafif açılmış gibi tekrar yap testini açılma varsa değerlendir bence
Evet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliski

Back
X