- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
- #4.941
İnşallah canım güzel haberler veririmhayırlı haberler ver inşallah canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım güzel haberler veririmhayırlı haberler ver inşallah canım![]()
Inanıyorum ki güzel haberi alicazKızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M MaviayyyRuveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Canım çok anlayamadım ne yazmak istediğini.Doktor neye göre bunu söyledi?...Senin 8 gün sonra testte hamılelıgı pozıtıf görmen olası değil..Döllenme yumurta çatladıktan sonra spermin yumurtaya ulaştığı saatten 24-36 saat sonra gerçekleşiyor...Sen kız bebek mi istemektesin bu aradaMerhaba arkadaslar. Konuyla alakali diyil ama belki bilenleriniz vardir diye sormak istedim.Doktor bana ocak ayi hamile kalirsam kiz olucagini soyledi benimde ocagin 27-si iliski 28-i yumurtlama oldu. Zaten subatin 1-den bende hamilelik belirtileri basladi 5-de evde kaset teste cikti zaten.Simdi kafam cok karisik hamilelik yumurta caltadigi gunden yani dollenme olan gundenmi olmis oluyur yoksa rahme ulasdigi gundenmi ?
Hangi doktor bu ocakta kız şubatta erkek o zamnaMerhaba arkadaslar. Konuyla alakali diyil ama belki bilenleriniz vardir diye sormak istedim.Doktor bana ocak ayi hamile kalirsam kiz olucagini soyledi benimde ocagin 27-si iliski 28-i yumurtlama oldu. Zaten subatin 1-den bende hamilelik belirtileri basladi 5-de evde kaset teste cikti zaten.Simdi kafam cok karisik hamilelik yumurta caltadigi gunden yani dollenme olan gundenmi olmis oluyur yoksa rahme ulasdigi gundenmi ?
Canım çok anlayamadım ne yazmak istediğini.Doktor neye göre bunu söyledi?...Senin 8 gün sonra testte hamılelıgı pozıtıf görmen olası değil..Döllenme yumurta çatladıktan sonra spermin yumurtaya ulaştığı saatten 24-36 saat sonra gerçekleşiyor...Sen kız bebek mi istemektesin bu arada
Evet zaten hamileyim simdi kiz olmasini istediyim icin cinsiyyet planladigini soyleyen bir doktora danisdim oda bana ocak ayi kalirsam kiz olacagini soyledi. Tabikide 100 de 100 kiz olucak demedi ama insan her duydugunu denemek istiyoCanım çok anlayamadım ne yazmak istediğini.Doktor neye göre bunu söyledi?...Senin 8 gün sonra testte hamılelıgı pozıtıf görmen olası değil..Döllenme yumurta çatladıktan sonra spermin yumurtaya ulaştığı saatten 24-36 saat sonra gerçekleşiyor...Sen kız bebek mi istemektesin bu arada
Tabiki yuzdeyuz kiz olucak demedi. Ama insan umut ediyor iste.Hangi doktor bu ocakta kız şubatta erkek o zamnaKeşke böyle bişey mümkün olsa.. aylara göre falan
rahme ulaştığı günden diye biliyorum hatta son adet tarihinden hesaplıyorlar doktorlar
Adetten hemen sonra sık ilişki mi yoksa belli bir diyet zamanlama yaptımı? Yoksa sadece ocak ayı için mi kız dedi erkek bebek için veya ayları içinde bir önerisi varsa bizlerde bilmek isteriz inşallah gönlünüzden geçen olurTabiki yuzdeyuz kiz olucak demedi. Ama insan umut ediyor iste.
Yani gönlündeki olsun arkadaşım inşallah dua ederiz...Ama doktorun bir ay adı söyleyip onunla ilgili kız olur diye fikir söylemesi eğer başka bişeyler tavsiye vermediyse ya da senin rahminle ilgili farklı bir durum saptamadıysa bana çok afaki geldi...Neye göre hangi bilimsel methoda göre ay ismi söyledi bilemıyorum ama Rabbım dualarla gönlündekini nasip etsın ınsallahTabiki yuzdeyuz kiz olucak demedi. Ama insan umut ediyor iste.
Hayir sadece ocak ayi icin kiz dedi. Benimde yumurtlama ocagin 28 oldugu icin acaba hamilelik,dollenme oldugu gundenmi yoksa hani dollendikden 1 hafta sonra rahme ulasiyor ya o gundenmi basliyor diye merak etmistim. Cok tesekkur ederim InseAllah. Allah gonlunuze gore versin ❤Adetten hemen sonra sık ilişki mi yoksa belli bir diyet zamanlama yaptımı? Yoksa sadece ocak ayı için mi kız dedi erkek bebek için veya ayları içinde bir önerisi varsa bizlerde bilmek isteriz inşallah gönlünüzden geçen olur
Cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin bende sizler icin dua ederimYani gönlündeki olsun arkadaşım inşallah dua ederiz...Ama doktorun bir ay adı söyleyip onunla ilgili kız olur diye fikir söylemesi eğer başka bişeyler tavsiye vermediyse ya da senin rahminle ilgili farklı bir durum saptamadıysa bana çok afaki geldi...Neye göre hangi bilimsel methoda göre ay ismi söyledi bilemıyorum ama Rabbım dualarla gönlündekini nasip etsın ınsallah
Evet aynen dedigim gibi oldu yumurtlamadan 8 gun sonra kaset testde cok cok silik bir cizgi gordum, 5 gun sonra tekrar yaptim yani yumurtlamanin 13 gunu cok net cikti zaten. Iste buda 13 gun testinin resmiCanım çok anlayamadım ne yazmak istediğini.Doktor neye göre bunu söyledi?...Senin 8 gün sonra testte hamılelıgı pozıtıf görmen olası değil..Döllenme yumurta çatladıktan sonra spermin yumurtaya ulaştığı saatten 24-36 saat sonra gerçekleşiyor...Sen kız bebek mi istemektesin bu arada
Bende catladiktan sonra kesiliyo akintim kupkuru olurum taki adet olmadan 2 veya 3 gun oncesine kadar canim tabi kisiden kisiyede degisirKızlar bişey sorucam yumurtanız çatladıktan sonra gelen akıntı kaç defa geliyor siz de
Acaba canim senin doktor cin takvimine felan mi bakiyo hic dikkat ettinmi elinde bi takvim felan varmiydi canimCok tesekkur ederim guzel dualariniz icin bende sizler icin dua ederimHayir baska hic bir tavsiye vermedi sadece aylara gore aralikta erkek, ocakda kiz buyuk ihtimal dedi. Benimde cok inanasim gelmedi ama bir umut denedim bakalim
![]()
Benim ilk testim de böyleydi yaa var bence ay inşallah tatlım yaKızlar gunaydin dun lekelenmem olmustu söylemiştim sabah test yaptim 1 saat sonra silik çizgi cıktı ilk idararla yaptim ama idrar cok acik renkliydi gun içinde yapsam daha iyidi aslinda sahurda illaki su içiyoruz. Neyse testi atiyorum kizlar bi bakin ciplak gözle daha net görünüyo
Yaaa heveslenmek istemiyorum canim ama kuruma cizgisi gibi degil gecen ki gibi adete 2 gun var hafif kahve leke devam ediyo bide diz kapagimin yukarisi bacaklarim acayip agriyo kesiliyo sanki ilk defa boyle bisey yasiyorum kan versem mi acaba. Senin kac gun kala çıkmıştı canim bu arada ay insaallah vardir yaa dua edin kuzumBenim ilk testim de böyleydi yaa var bence ay inşallah tatlım yaiki gün sonra tekrar yap emin oluruz inşallah
![]()